|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:27 am
Rin_Youkai < odpiera jej ciosy z nozki> ninja *odskakuje i idzie pic herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:33 am
EvilYuki Rin_Youkai < odpiera jej ciosy z nozki> ninja *odskakuje i idzie pic herbatke* osz ty czwana Juko 3nodding < porusza sie za nia ruchem robaczkowym> burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:36 am
< podpelz do Omi> whee jak sie spalo ? >.> Moglo sie dzis nie spac, bo pelnia byla - ja wyglada jak jakis wilkolak, zawsze tak mam po pelni, nie wiem co ja tam w nocy wyprawiam T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:38 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai < odpiera jej ciosy z nozki> ninja *odskakuje i idzie pic herbatke* osz ty czwana Juko 3nodding < porusza sie za nia ruchem robaczkowym> burning_eyes *daje jej ciastko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:39 am
heart < chrup chrup > .... < slodkie oczka o jeszcze > 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:40 am
Rin_Youkai heart < chrup chrup > .... < slodkie oczka o jeszcze > 4laugh *daje jej drugie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:41 am
EvilYuki Rin_Youkai heart < chrup chrup > .... < slodkie oczka o jeszcze > 4laugh *daje jej drugie* < chrup chrup> a co ty tak bez uczuc do mnie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:45 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai heart < chrup chrup > .... < slodkie oczka o jeszcze > 4laugh *daje jej drugie* < chrup chrup> a co ty tak bez uczuc do mnie emo *daje jej uczucia* XDD cio tam u CIebie Rinku? ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:49 am
Rin_Youkai < podpelz do Omi> whee jak sie spalo ? >.> Moglo sie dzis nie spac, bo pelnia byla - ja wyglada jak jakis wilkolak, zawsze tak mam po pelni, nie wiem co ja tam w nocy wyprawiam T.Ta dzisiaj w sumie dobrze, spalam do poludnia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:50 am
Omega Sun Rin_Youkai < podpelz do Omi> whee jak sie spalo ? >.> Moglo sie dzis nie spac, bo pelnia byla - ja wyglada jak jakis wilkolak, zawsze tak mam po pelni, nie wiem co ja tam w nocy wyprawiam T.Ta dzisiaj w sumie dobrze, spalam do poludnia mrgreen ja też prawie do południa... bo jak juz zaspie do skzoly, to tak na maksa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:51 am
EvilYuki *daje jej uczucia* XDD cio tam u CIebie Rinku? ;3 wheeeeeeee >v< a dostalam pierwszy raz w zyciu 3 paly w ciagu jednego dnia , Lol mrgreen lol i to jeszcze za totalne rozkojarzenie - jedna z powodu pisania nie tego rzedu co trzeba na spr, druga za brak zeszytu z zadaniem domowym, a 3 za byciu nieobecnym na lekcji i na kazde pytanie odpowiadac: przepraszam, moze pani powtorzyc, zamyslilam sie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:53 am
Rin_Youkai EvilYuki *daje jej uczucia* XDD cio tam u CIebie Rinku? ;3 wheeeeeeee >v< a dostalam pierwszy raz w zyciu 3 paly w ciagu jednego dnia , Lol mrgreen lol i to jeszcze za totalne rozkojarzenie - jedna z powodu pisania nie tego rzedu co trzeba na spr, druga za brak zeszytu z zadaniem domowym, a 3 za byciu nieobecnym na lekcji i na kazde pytanie odpowiadac: przepraszam, moze pani powtorzyc, zamyslilam sie emo ty pierdoło xD hm, umiesz może robić jakieś ładne avatary na fora? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:59 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *daje jej uczucia* XDD cio tam u CIebie Rinku? ;3 wheeeeeeee >v< a dostalam pierwszy raz w zyciu 3 paly w ciagu jednego dnia , Lol mrgreen lol i to jeszcze za totalne rozkojarzenie - jedna z powodu pisania nie tego rzedu co trzeba na spr, druga za brak zeszytu z zadaniem domowym, a 3 za byciu nieobecnym na lekcji i na kazde pytanie odpowiadac: przepraszam, moze pani powtorzyc, zamyslilam sie emo ty pierdoło xD hm, umiesz może robić jakieś ładne avatary na fora? :3 XD tzn O_O na tekteku , czy rysowac? O_O edit:// z.w - dluzsze z.w XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|