|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:16 am
`Lisica` EvilYuki NIE CIERPIĘ jak druty wychodzą stressed to jakaś plaga, fatum jakieś... Polecam firmę Triumph mrgreen zamiast kupować kopy staników za dwie dyszki, lepiej mieć w szafie parę za wyższą cenę, ale o niebo lepszej jakości. Takie staniki są niemal niezniszczalne 3nodding dokladnie, aczkolwiek triumph to przerost ceny nad trescia. Mozna i za 30zl kupic porzadny ktory sie nie rozpadnie po pierwszym praniu a jego noszenie nie grozi smiercia przez przebicia drutem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:19 am
Delein the Wildest Mraaa nie ma to jak goraca kapiel+peeling+balsam+balsam ujedrniajacy... a Tobie to na co ujędrniający? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:22 am
`Lisica` Delein the Wildest Mraaa nie ma to jak goraca kapiel+peeling+balsam+balsam ujedrniajacy... a Tobie to na co ujędrniający? mrgreen szczuple osoby tez powinny uzywac ujedrniajacych, bo na wiosne na ogol sie samoistnie chudnie, tak samo skora moze tracic jedrnosc od slonca albo solarium wiec ujedrniacze sa jak najbardziej wskazane dla wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:27 am
Omega Sun `Lisica` Delein the Wildest Mraaa nie ma to jak goraca kapiel+peeling+balsam+balsam ujedrniajacy... a Tobie to na co ujędrniający? mrgreen szczuple osoby tez powinny uzywac ujedrniajacych, bo na wiosne na ogol sie samoistnie chudnie, tak samo skora moze tracic jedrnosc od slonca albo solarium wiec ujedrniacze sa jak najbardziej wskazane dla wszystkich. eee... nie myślałam akurat o działaniu balsamu w tej kategorii... neutral raczej w tej... no... ujędrniającej xD (żeby pani co ma lat 40 miała skórę jak 20stka mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:39 am
`Lisica` eee... nie myślałam akurat o działaniu balsamu w tej kategorii... neutral raczej w tej... no... ujędrniającej xD (żeby pani co ma lat 40 miała skórę jak 20stka mrgreen ) ale to wlasnie chodzi o to zeby pani po 40-tce wciaz wygladala jak 20-stka profilaktycznie sie tym smarujac. Wiekszosc kosmetykow ktore maja w nazwie slowo "przeciw..." (przeciwzmarszczkowe, przeciw rozstepom itd) sa od zapobiegania problemom a nie ich likwidowania. Zaden krem nie usunie zmarszczek ani zaden balsam nie przeniknie przez skore i nie wyszczupli ciala (jedyne ich dobroczynne dzialanie polega na tym, ze trzeba je wmasowac w skore bo sa lepkie i to ten masaz poprawia stan skory), to jest po prostu zerowanie producentow na marzeniach kobiet. Wiekszosc kosmetykow ma identyczny sklad (a czesto nawet te sklady sa bardzo szkodliwe dla zdrowia wiec osoby z wrazliwa skora musza pewnych skladnikow unikac) a roznia sie cena i reklama. Tak jest w przypadku tuszow to rzes- 80% jest identyczna pod wzgledem skladu, roznia sie tylko szczoteczka i opakowaniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:43 am
`Lisica` Delein the Wildest Mraaa nie ma to jak goraca kapiel+peeling+balsam+balsam ujedrniajacy... a Tobie to na co ujędrniający? mrgreen zeby wygladac zniewalajaco w bikini.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:45 am
Omega Sun `Lisica` Delein the Wildest Mraaa nie ma to jak goraca kapiel+peeling+balsam+balsam ujedrniajacy... a Tobie to na co ujędrniający? mrgreen szczuple osoby tez powinny uzywac ujedrniajacych, bo na wiosne na ogol sie samoistnie chudnie, tak samo skora moze tracic jedrnosc od slonca albo solarium wiec ujedrniacze sa jak najbardziej wskazane dla wszystkich. Ta, po zimie 1 kg schudlam...ale dobre i to.. Dostalam opiernicz od rodziny i Adwokata zebym nie cwiczyla juz z ciezarkami, bo mi sie bary rozrastaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:54 am
Delein the Wildest Ta, po zimie 1 kg schudlam...ale dobre i to.. Dostalam opiernicz od rodziny i Adwokata zebym nie cwiczyla juz z ciezarkami, bo mi sie bary rozrastaja mrgreen hehe, to moze przerzuc sie na jakis inny rodzaj aktywnosci fizycznej, jakis taniec albo aerobik bo bedziesz wygladala jak zenska wersja Pudziana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:57 am
Omega Sun Delein the Wildest Ta, po zimie 1 kg schudlam...ale dobre i to.. Dostalam opiernicz od rodziny i Adwokata zebym nie cwiczyla juz z ciezarkami, bo mi sie bary rozrastaja mrgreen hehe, to moze przerzuc sie na jakis inny rodzaj aktywnosci fizycznej, jakis taniec albo aerobik bo bedziesz wygladala jak zenska wersja Pudziana wink ja bardzo chetnie, tylko kasy i czasu brak...ale w wakacje sie gdzies zapisze, bo kurde trzeba...na razie w domu robie jeszcze brzuszki i cwiczenia na tylek, no ale to nie to samo... ...no i seksu brak....a to tez dziala biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:12 am
Omega Sun czesto nawet te sklady sa bardzo szkodliwe dla zdrowia wiec osoby z wrazliwa skora musza pewnych skladnikow unikac ot ja ;3 ostatnio znalazłam balsam, po którym nic mi nie czerwienieje, nie dostaje żadnej wysypki, niestety ma strasznie gęstą konsystencję, a takiej nie lubię. W dodatku jest niedrogi - Cztery Pory Roku do skóry wrażliwej, kosztuje niecałe 6 złotych 3nodding *znów ucieka do nauki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:12 am
Delein the Wildest ja bardzo chetnie, tylko kasy i czasu brak...ale w wakacje sie gdzies zapisze, bo kurde trzeba...na razie w domu robie jeszcze brzuszki i cwiczenia na tylek, no ale to nie to samo... ...no i seksu brak....a to tez dziala biggrin Ja bym cwiczyla regularnie gdyby na moim kompie dzialaly filmy dvd (wgrywalam juz najrozniejsze sterowniki i nadal nie dziala) tak wiec mam cala polke dvd z najrozniejszymi rodzajami programow treningowych, pilatesow, jog, tancow i aerobikow a nie moge z nich korzystac. Co ciekawe nie dzialaja tylko takie filmy kupione w sklepach bo te recznie nagrywane juz tak. I badz tu czlowieku uczciwy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:18 am
Omega Sun Delein the Wildest ja bardzo chetnie, tylko kasy i czasu brak...ale w wakacje sie gdzies zapisze, bo kurde trzeba...na razie w domu robie jeszcze brzuszki i cwiczenia na tylek, no ale to nie to samo... ...no i seksu brak....a to tez dziala biggrin Ja bym cwiczyla regularnie gdyby na moim kompie dzialaly filmy dvd (wgrywalam juz najrozniejsze sterowniki i nadal nie dziala) tak wiec mam cala polke dvd z najrozniejszymi rodzajami programow treningowych, pilatesow, jog, tancow i aerobikow a nie moge z nich korzystac. Co ciekawe nie dzialaja tylko takie filmy kupione w sklepach bo te recznie nagrywane juz tak. I badz tu czlowieku uczciwy. Nie ma uczciwosci na tym swiecie. Na uczelni mamy aerobik, ale organizuja go w takich godzinach, kiedy ja mam jeszcze zajecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:22 am
EvilYuki Omega Sun czesto nawet te sklady sa bardzo szkodliwe dla zdrowia wiec osoby z wrazliwa skora musza pewnych skladnikow unikac ot ja ;3 ostatnio znalazłam balsam, po którym nic mi nie czerwienieje, nie dostaje żadnej wysypki, niestety ma strasznie gęstą konsystencję, a takiej nie lubię. W dodatku jest niedrogi - Cztery Pory Roku do skóry wrażliwej, kosztuje niecałe 6 złotych 3nodding *znów ucieka do nauki* Najlepsze sa polskie, tanie kremy i balsamy. Z reszta cena o niczym nie swiadczy. Np. wyprodukowanie wkladu do szminki to dla koncernu koszt 2zl, pozostale koszty to promocja, reklama i chwyt marketingowy ze jak drogie to lepsze. Najlepiej wybierac kosmetyki w ktorych skladzie jest duzo witamin a malo szkodliwych substancji i detergentow np kosmetyki firm: Eris, Ziaja, Nivea, StIves, Kolastyna itd. oraz kosmetyki dla dzieci i niemowlat (oliwka zamiast balsamu i zwykly krem dla dzieci)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:25 am
Delein the Wildest Nie ma uczciwosci na tym swiecie. Na uczelni mamy aerobik, ale organizuja go w takich godzinach, kiedy ja mam jeszcze zajecia... My sie wciaz planujemy zapisac na cos z kolezanka, ale ona ciagnie dwa kierunki i jej zadne sportowe zajecia grupowe nie pasuja. Planowalysmy chodzic na basen ale stwierdzilysmy, ze to by sie skonczylo przesiadywaniem w jakuzzi zamiast aktywnoscia fizyczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|