|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:11 pm
Sayokun aaaaaaa zaczyna walić głową w stół nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem "wiem że nic nie wiem" jesteś na dobrej drodze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:11 pm
Sayokun aaaaaaa zaczyna walić głową w stół nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem Hmm..... matma albo dziewczyna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:12 pm
Point.Zer0 Sei chan Ozzwald Sei chan *Wchodzi do budynku z kilkoma sporymi pudłami i zanosi je do swojego schowka* Nyu^ ^ cześć.. Mrau heart *Przytula* Ja sięjuż gubię w tych stosunkach między-avatarkowych tu na Gai , zróbcie jakąś tabelkęczy coś xd Witam wszystkich cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:13 pm
Point.Zer0 Sayokun aaaaaaa zaczyna walić głową w stół nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem Hmm..... matma albo dziewczyna xd no , albo kolejna próba potwierdzenia tezy istnienia grawitonów i wyjaśnienia teori grawitacji kwantowej , ale w to wątpię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:13 pm
Point.Zer0 Sayokun aaaaaaa zaczyna walić głową w stół nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem Hmm..... matma albo dziewczyna xd z matmą moge pomuc bo rozumiem... ale z dziewczyną nie pomoge bo ich nie rozumiem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:14 pm
Miss_Karina Sayokun aaaaaaa zaczyna walić głową w stół nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem co ci? O.o hej Sei wybieram temat na maturę ustną z polskiego za dużo tego mam dość crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:14 pm
W pudłach są słodycze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:15 pm
Sayokun wybieram temat na maturę ustną z polskiego DOPIERO ???!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:16 pm
Point.Zer0 Sayokun wybieram temat na maturę ustną z polskiego DOPIERO ???!!!co dopiero od 2 tygodni nie mogę się zdecydowć znam treści wszystkich tematów na pamięć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:16 pm
Sei chan W pudłach są słodycze blaugh eek to chyba zapas na całą zime, albo i dłużej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:17 pm
Sayokun Point.Zer0 Sayokun wybieram temat na maturę ustną z polskiego DOPIERO ???!!!co dopiero od 2 tygodni nie mogę się zdecydowć znam treści wszystkich tematów na pamięć sweatdrop U mnie przypada 2 osoby na jeden temat , więc trzeba było się streszczać żeby wybrać jakiś humanitarny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Point.Zer0 Sayokun wybieram temat na maturę ustną z polskiego DOPIERO ???!!!co dopiero od 2 tygodni nie mogę się zdecydowć znam treści wszystkich tematów na pamięć sweatdrop ja wybrałem temat w pierwszym tygodniu nauki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan W pudłach są słodycze blaugh eek to chyba zapas na całą zime, albo i dłużej... Biorąc pod uwagę zdolnosci mojego żołądka na bardzo krótko. xd (Ostatnio się ważyłam waże tylko 47kg) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan W pudłach są słodycze blaugh eek to chyba zapas na całą zime, albo i dłużej... wątpie by na tyle wystarczyły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|