|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:08 am
----------------------------------------------> domokun ............................... .......... ................... .......... ..... ................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:15 am
`Lisica` ----------------------------------------------> domokun ............................... .......... ................... .......... ..... ................ a nie, bo -> mrgreen o! < zerk na jej sig> Oh, oh Jakie to slodkie z twojej strony Lisiczko T.T a teraz... jedz, jedz! ty jeszcze rosniesz! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:34 am
Rin_Youkai `Lisica` ----------------------------------------------> domokun ............................... .......... ................... .......... ..... ................ a nie, bo -> mrgreen o! < zerk na jej sig> Oh, oh Jakie to slodkie z twojej strony Lisiczko T.T a teraz... jedz, jedz! ty jeszcze rosniesz! XD a moim zdaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:41 am
Portycja a moim zdaniem  ale by az tak brutalnie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:47 am
widze Cie ty cichociemna Aidanno scream < skok i tul> whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:49 am
Portycja *to Aidanę też  * buu... za co sledziem dostalam crying Bo ty Rin masz radar na mnie scream *daje jej cuksa* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:53 am
Aidanna buu... za co sledziem dostalam crying Bo ty Rin masz radar na mnie scream *daje jej cuksa* mrgreen < chowa antenki > jaki radar ? Ja nie widze zadnego radaru ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:54 am
Aidanna Portycja *to Aidanę też  * buu... za co sledziem dostalam crying za darmo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:54 am
Rin_Youkai Aidanna buu... za co sledziem dostalam crying Bo ty Rin masz radar na mnie scream *daje jej cuksa* mrgreen < chowa antenki > jaki radar ? Ja nie widze zadnego radaru ... ninja *zaglada w jej grzyba na glowie* JA WIEM KIM NAPRAWDE JESTES! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:59 am
Portycja Aidanna Portycja *to Aidanę też  * buu... za co sledziem dostalam crying za darmo mrgreen uu... fajno blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:59 am
Aidanna *zaglada w jej grzyba na glowie* JA WIEM KIM NAPRAWDE JESTES! scream oO Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to zabrzmialo obrzydliwie talk2hand xp xp Ide sie przebrac, bo od tej chwili przez ciebie, obrzydzam sama siebie XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 11:02 am
Rin_Youkai Aidanna *zaglada w jej grzyba na glowie* JA WIEM KIM NAPRAWDE JESTES! scream oO Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to zabrzmialo obrzydliwie talk2hand xp xp Ide sie przebrac, bo od tej chwili przez ciebie, obrzydzam sama siebie XDDD o ja nie dobra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|