|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:12 am
`Lisica` Nie ma to tamto. Powiadam Wam, poniedziałki są d z i w n e ... Ale da się z tym faktem żyć xD Hmm, pewnie zapytacie w czym tkwi owa dziwność. Cóż, między innymi na tym, że nawet dziwnie jest ową dziwność zinterpretować rolleyes
*oddala się w celach jadalnych i co by głupot więcej przed godziną dziewiątą nie pisać* ;P
Dzień dobry! o,o, o! Lisek za spalona buzia whee < podbiega do niej i tyka ja w nos > whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:28 am
Rin_Youkai o,o, o! Lisek za spalona buzia whee < podbiega do niej i tyka ja w nos > whee *odpada jej nos jak białemu wokaliście afroamerykańskiego pochodzenia*
Nic dodać, nic ująć mrgreen
Rin, rzuć jeszcze fotkami do galeryji, alebo do swojego własnego topicu o Tobie. Ja zamierzam takowy stworzyć. Niedługo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:40 am
`Lisica` Rin_Youkai o,o, o! Lisek za spalona buzia whee < podbiega do niej i tyka ja w nos > whee *odpada jej nos jak białemu wokaliście afroamerykańskiego pochodzenia*
Nic dodać, nic ująć mrgreen
Rin, rzuć jeszcze fotkami do galeryji, alebo do swojego własnego topicu o Tobie. Ja zamierzam takowy stworzyć. Niedługo xDUps eek ehehehe... sweatdrop to sie doklei XD < bierze kej i przykleja > moja pierwsza praktyka jako chirurg plastyczny mrgreen Musze sobie najpierw porobic -czyt. znalezc kogos kto mi je porobi, bo mam dosc samowyzwalacza ograniczajacego moja artystyczna dusze Xd Topik o sobie , hmmm >_> jakos tak mi dziwnie jak o tym pomysle. Fajnie sie czyta czyjes, gorzej by zrobic swoje xd Lol, mam bluzke tyl na przod ubrana eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:56 am
Rin_Youkai Ups eek ehehehe... sweatdrop to sie doklei XD < bierze kej i przykleja > moja pierwsza praktyka jako chirurg plastyczny mrgreen Musze sobie najpierw porobic -czyt. znalezc kogos kto mi je porobi, bo mam dosc samowyzwalacza ograniczajacego moja artystyczna dusze Xd Topik o sobie , hmmm >_> jakos tak mi dziwnie jak o tym pomysle. Fajnie sie czyta czyjes, gorzej by zrobic swoje xd Lol, mam bluzke tyl na przod ubrana eek a TO jakbyś się krępowała wrzucać swoje zdjęcia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:02 am
OMFG eek az tak zle ze mna chyba nie jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:05 am
Rin_Youkai OMFG eek az tak zle ze mna chyba nie jest sweatdrop To się pilnujmy, żeby w lato tak nie wyglądać LOL rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:10 am
`Lisica` To się pilnujmy, żeby w lato tak nie wyglądać LOL rofl < odklada bulke z dzemem > wahmbulance Uuuu >_> zjadlabym kielbasy ._. albo kurczaka z rozna ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:15 am
Omi whee wolne dzis ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:20 am
Rin_Youkai Omi whee wolne dzis ? smile sa wyklady ale nie pojechalam na nie. (Klade sie spac zmeczona, ale nie moge zasnac, jak juz zasne to snia mi sie koszmary i sie budze... w efekcie wstaje jeszcze bardziej wymeczona niz sie polozylam.... ech )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:22 am
Omega Sun sa wyklady ale nie pojechalam na nie. (Klade sie spac zmeczona, ale nie moge zasnac, jak juz zasne to snia mi sie koszmary i sie budze... w efekcie wstaje jeszcze bardziej wymeczona niz sie polozylam.... ech ) To tak jak ja. ojej oO moze wez jakies tabletki nasenne czy cos >_> z/w: ide troche posprzatac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:27 am
Rin_Youkai Omega Sun sa wyklady ale nie pojechalam na nie. (Klade sie spac zmeczona, ale nie moge zasnac, jak juz zasne to snia mi sie koszmary i sie budze... w efekcie wstaje jeszcze bardziej wymeczona niz sie polozylam.... ech ) To tak jak ja. ojej oO moze wez jakies tabletki nasenne czy cos >_> z/w: ide troche posprzatac nie wiem czy to jest jakies rozwiazanie. Nie lubie faszerowac sie lekami jezeli nie jest to absolutnie niezbedne. Poza tym nie moge potem wciaz byc na tabletkach nasennych. Chyba lepiej poszukac przyczyny niz maskowac skutki sweatdrop ok *je sniadanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:56 am
witam heart Macie moze te 1 kietniowe paczuszki na zbyciu bo ja biedna neta w domu nie ma i mnie omineloo??*_* emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 3:04 am
sylvier witam heart Macie moze te 1 kietniowe paczuszki na zbyciu bo ja biedna neta w domu nie ma i mnie omineloo??*_* emo emo sa w markecie- platinum halo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 3:17 am
Omega Sun sylvier witam heart Macie moze te 1 kietniowe paczuszki na zbyciu bo ja biedna neta w domu nie ma i mnie omineloo??*_* emo emo sa w markecie- platinum halo... wiem wiem ale ostatnio wydalam cala kase^^; wiec musze ponabijac postami strateXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|