|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:21 am
Rin_Youkai Aidanna ja tam nawet nie mam na co sie uczyc ;p nic nam nie zadali... ze wszytskiego byly juz sprawdziany emo chleb z maselkiem dobry xD ja mam dosc sporo, ale materialy mam na kompie, wiec poucze sie w nocy. Przy kompie nigdy nie zasypiam w porownaniu do lozka, wiec moge sobie pozwolic na taka zamiane mrgreen ja nie umiem sie na komputerze uczyc. mnie zabardzo rozprasza i zle mi sie czyta. Wole sie rozwalic w fotelu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:21 am
jak to dobrze ze jestem juz na studiach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:22 am
Delein the Wildest jak to dobrze ze jestem juz na studiach... tez Ci zazdroszcze... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:24 am
EvilYuki Delein the Wildest jak to dobrze ze jestem juz na studiach... tez Ci zazdroszcze... crying w czerwcu nie bedziesz...wtedy nie am przebacz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:27 am
Delein the Wildest EvilYuki Delein the Wildest jak to dobrze ze jestem juz na studiach... tez Ci zazdroszcze... crying w czerwcu nie bedziesz...wtedy nie am przebacz... że sesja? *mistrzyni błędnego kontekstu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:28 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja tam nawet nie mam na co sie uczyc ;p nic nam nie zadali... ze wszytskiego byly juz sprawdziany emo chleb z maselkiem dobry xD ja mam dosc sporo, ale materialy mam na kompie, wiec poucze sie w nocy. Przy kompie nigdy nie zasypiam w porownaniu do lozka, wiec moge sobie pozwolic na taka zamiane mrgreen ja nie umiem sie na komputerze uczyc. mnie zabardzo rozprasza i zle mi sie czyta. Wole sie rozwalic w fotelu xp Ja w ogole dzis sie uczylam przy piosence gdzie caly czas ktos sie wydzieral w niebo glosy i... sie skupilam lepiej niz zwykle Xd To bylo takie jednostajne Aaaaaa i dosc latwo je ignorowac , najgorzej gdy leci melodia wpadajaca w ucho i to w dodatku jakas zmienna, wtedy jest mi ciezko sie skupic xp Delein: ale obiadkow nima emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:30 am
EvilYuki że sesja? *mistrzyni błędnego kontekstu* Uhu...6 egzaminow mam T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:34 am
Rin_Youkai Delein: ale obiadkow nima emo Ja dostaje w paczce z domu i potem sobie odgrzewam...ale to ni to samo, racja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:39 am
Delein the Wildest Rin_Youkai Delein: ale obiadkow nima emo Ja dostaje w paczce z domu i potem sobie odgrzewam...ale to ni to samo, racja... ohhh T-T ogrzewane obiadki T-T dobre i to emo a moze sama zaczniesz gotowac @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:42 am
Rin_Youkai Delein the Wildest Rin_Youkai Delein: ale obiadkow nima emo Ja dostaje w paczce z domu i potem sobie odgrzewam...ale to ni to samo, racja... ohhh T-T ogrzewane obiadki T-T dobre i to emo a moze sama zaczniesz gotowac @.@ wlasnie, sama zacznij, kupuj ziemnioki i je gotuj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:43 am
Rin_Youkai Delein the Wildest Rin_Youkai Delein: ale obiadkow nima emo Ja dostaje w paczce z domu i potem sobie odgrzewam...ale to ni to samo, racja... ohhh T-T ogrzewane obiadki T-T dobre i to emo a moze sama zaczniesz gotowac @.@ *zanosi sie smiechem* Nigdy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:47 am
EvilYuki wlasnie, sama zacznij, kupuj ziemnioki i je gotuj :3 nie no ziemnioki to sobie kupuje i nawet jajecznice nauczylam sie robic...ale z domu dostaje kotlety, golabki, kluski, pierogi, chinszczyzne, udka kurczaka w piwie i z rodzynkami, bigos, fasolke po bretonsku, lazanki...to co sie bede meczyc...poza tym ja nawet czasu bym nie miala zeby sobie gotowac no i za gaz ile bym musiala zabulic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:52 am
Delein the Wildest EvilYuki wlasnie, sama zacznij, kupuj ziemnioki i je gotuj :3 nie no ziemnioki to sobie kupuje i nawet jajecznice nauczylam sie robic...ale z domu dostaje kotlety, golabki, kluski, pierogi, chinszczyzne, udka kurczaka w piwie i z rodzynkami, bigos, fasolke po bretonsku, lazanki...to co sie bede meczyc...poza tym ja nawet czasu bym nie miala zeby sobie gotowac no i za gaz ile bym musiala zabulic... zostaje odgrzewanie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:55 am
Dobra, na razier koniec z kompem, trzeba troche kolacji zjesc, pocwiczyc...do pozniej! *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 9:58 am
Delein the Wildest Dobra, na razier koniec z kompem, trzeba troche kolacji zjesc, pocwiczyc...do pozniej! *puff* Papa 3nodding ja poczekam do nocy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|