|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 10:23 am
Omega Sun a jakie kupilas? Ja za to sobie wymyslam zajecia. Co tydzien wyrzucam rzeczy z szafki i ukladam je na nowo zeby tylko sie czyms zajac... wariactwo. A co do muzyki to puscilam sobie klasyczna, chodze po domu i przy okazji scierania kurzow spiewam sobie arie operowe... sasiedzi juz mnie pewnie nienawidza xd U mnie przerwa swiateczna trwa do 12-tego, tzn 12-tego juz mam zajecia. a takie ala pantofelki xd ale pewnie nie bede w nich chodzic, bo zaraz ojciec przywiezie mi jego wlasna wizje butow jakie powinnam nosic i na moje szczescie zawsze mi sie one najbardziej podobaja XD klasyczna jest cudowna heart a tak sobie "powyc" to czasem przyjemna rzecz smile reach up for the sunrise put your hands into the big sky heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 11:21 am
nie mów o wyciu. wczoraj dwie godziny darłam sie do mikrofonu bo bawiliśmy sie ze znajomymi z singstara na plejstejszyn dwójce. przewalone mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 11:27 am
Terrorystka Frania nie mów o wyciu. wczoraj dwie godziny darłam sie do mikrofonu bo bawiliśmy sie ze znajomymi z singstara na plejstejszyn dwójce. przewalone mrgreen Ohohoh jak nam sie Frania rozspiewala XD Ja staralam sie uzyskac efekt wycia Biiiiiiig SkAAaaAAaaY wokalisty z Duran i nawet niezle mi szlo mrgreen mrgreen hohoh moze zalozymy zespol *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 11:34 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania nie mów o wyciu. wczoraj dwie godziny darłam sie do mikrofonu bo bawiliśmy sie ze znajomymi z singstara na plejstejszyn dwójce. przewalone mrgreen Ohohoh jak nam sie Frania rozspiewala XD Ja staralam sie uzyskac efekt wycia Biiiiiiig SkAAaaAAaaY wokalisty z Duran i nawet niezle mi szlo mrgreen mrgreen hohoh moze zalozymy zespol *_* daj mi spokój raz na jakiś czas ze śpiewaniem na głos. mrgreen
może kiedyś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:38 pm
padam z nóg. ide spać.
aha polecam parodie władcy pierścieni na you tube mrgreen
paaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:41 pm
Terrorystka Frania padam z nóg. ide spać.
aha polecam parodie władcy pierścieni na you tube mrgreen
paaa! dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:43 pm
Pierwszy dzien weekendu milo spedziny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 2:57 pm
Aidanna Pierwszy dzien weekendu milo spedziny whee noba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 4:21 pm
opcy Aidanna Pierwszy dzien weekendu milo spedziny whee noba.. ...jo tam...kto mial mily ten mial mily.........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 4:22 pm
Aidanna Pierwszy dzien weekendu milo spedziny whee Na strasznym kacu, pół dnia zmarnowane na dochodzenie do siebie... Guiness to zabójcze piwo... Bo lokalna drużyna rugby przegrała i trzeba było to opić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 10:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:52 am
*_______________________* 2 h czekania sie w koncu oplacily XD Co tam Omis ? whee Wuhuhuh >_> spodobala mi sie wybitnie "nowa" piosenka Chemical Romance I Don't love U O___O ale tak wybitnie jak jeszcze zadna ich mi sie nie spodobala O.O <- tak wiem, ze kazdego z pewnoscia bardzo interesuja moje wywody wink mrgreen ale moze sobie przeslucha na jotiubie i tez mu sie spodoba, w koncu muzyka poprawia humor >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:54 am
Rin_Youkai *_______________________* 2 h czekania sie w koncu oplacily XD Co tam Omis ? whee Wuhuhuh >_> spodobala mi sie wybitnie "nowa" piosenka Chemical Romance I Don't love U O___O ale tak wybitnie jak jeszcze zadna ich mi sie nie spodobala O.O <- tak wiem, ze kazdego z pewnoscia bardzo interesuja moje wywody wink mrgreen ale moze sobie przeslucha na jotiubie i tez mu sie spodoba, w koncu muzyka poprawia humor >.> wstajesz bladym switem w niedziele? smile Po co? Hmm co od rana: odkrylam sposob na moj komputer wiec juz lapie obraz po 10 minutach a nie po 4h xd poza tym wstalam i zrobilam sobie sniadanko i nic wiecej sie nie wydarzylo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|