|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:19 pm
Rin_Youkai Aidanna a aidanna to sklep z damska bielizna ;p i co ;p masz tam jakies znizki ? mrgreen niestety nie ;p a kurcze.. sama ja pa;ec wymyslilam ta ksywke ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:19 pm
opcy dobra znikam... mozecie przystapic do swobodnego wypowiadania sie i w ogole... ...trzym sie partizano... ...ja w sumie tez znikam..nic tu po mnie.................................... ...now playing: Just Jack - Starz In Their Eyes 4:58...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:22 pm
revcat opcy dobra znikam... mozecie przystapic do swobodnego wypowiadania sie i w ogole... ...trzym sie partizano... ...ja w sumie tez znikam..nic tu po mnie.................................... ...now playing: Just Jack - Starz In Their Eyes 4:58...mhmm... to paa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:36 pm
Ominęła mnie jakaś gadka o sexie. Wszak dotyczyła zwierząt, ale dobre i to mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:39 pm
`Lisica` Ominęła mnie jakaś gadka o sexie. Wszak dotyczyła zwierząt, ale dobre i to mrgreen < cap ja za ogon> whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 1:33 pm
Rin_Youkai `Lisica` Ominęła mnie jakaś gadka o sexie. Wszak dotyczyła zwierząt, ale dobre i to mrgreen < cap ja za ogon> whee stare Jestem zmęczona, idę spać.
*cap ją za pupę* mrgreen
Dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:01 pm
eek < pada na ziemie widzac sygnaturke Lisicy> jej... moj czyn nie jest wart takich podziekowan smile redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:00 am
Heja.. przez pomylke wlazlem na inne forum i nie zauwazylem nawet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:02 am
Adwokat Kozy Heja.. przez pomylke wlazlem na inne forum i nie zauwazylem nawet biggrin gonk jestes paszczakiem... ja tu umieram, bylam nansilowni i norlamnie nawet pisac na klawiaturze mi teraz jest ciezko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:06 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy Heja.. przez pomylke wlazlem na inne forum i nie zauwazylem nawet biggrin gonk jestes paszczakiem... ja tu umieram, bylam nansilowni i norlamnie nawet pisac na klawiaturze mi teraz jest ciezko... Pamietasz ta laske co tu ostatnio udowadniala jaka z niej zaradna uzytkowniczka komputera jest - Portycja? Widac zwykla polemika jej nie w glowie i tak jej żyłki mózg ścisnęły że dała temu upust pisząc do mnie peema biggrin Wysle ci jego kopie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:09 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy Heja.. przez pomylke wlazlem na inne forum i nie zauwazylem nawet biggrin gonk jestes paszczakiem... ja tu umieram, bylam nansilowni i norlamnie nawet pisac na klawiaturze mi teraz jest ciezko... Pamietasz ta laske co tu ostatnio udowadniala jaka z niej zaradna uzytkowniczka komputera jest - Portycja? Widac zwykla polemika jej nie w glowie i tak jej żyłki mózg ścisnęły że dała temu upust pisząc do mnie peema biggrin Wysle ci jego kopie. No wlasnie zalowalam, z enie moglam zostac i czytac dalej... W ogole to chyba ruszy dzial CoC o Elx...coraz wiecej ludzi sie zglasza, nawet juz ktos zrobil rozpiske, jakie beda poddzialy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:12 am
O Bogowie....przeczytalam...co za dno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:15 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy Heja.. przez pomylke wlazlem na inne forum i nie zauwazylem nawet biggrin gonk jestes paszczakiem... ja tu umieram, bylam nansilowni i norlamnie nawet pisac na klawiaturze mi teraz jest ciezko... Pamietasz ta laske co tu ostatnio udowadniala jaka z niej zaradna uzytkowniczka komputera jest - Portycja? Widac zwykla polemika jej nie w glowie i tak jej żyłki mózg ścisnęły że dała temu upust pisząc do mnie peema biggrin Wysle ci jego kopie. No wlasnie zalowalam, z enie moglam zostac i czytac dalej... W ogole to chyba ruszy dzial CoC o Elx...coraz wiecej ludzi sie zglasza, nawet juz ktos zrobil rozpiske, jakie beda poddzialy :] To ja zrobilem rozpiske .. wink .. a malo ludu tam jest raczej :/ No ale wracajac do pani portycji, bo zdaje sie ze nei dorosla jeszcze do kozystania z internetu, przesadnie wierzac w poczucie bezpieczenstwa jakie daje anonimowosc. PM'a juz zglosilem do admina gai za offensive/hatred language. Nie wiem czy zglaszac modowi na gai.. niby to priv ale i atak na innego uzytkownika gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:19 am
Adwokat Kozy To ja zrobilem rozpiske .. wink .. a malo ludu tam jest raczej :/ No ale wracajac do pani portycji, bo zdaje sie ze nei dorosla jeszcze do kozystania z internetu, przesadnie wierzac w poczucie bezpieczenstwa jakie daje anonimowosc. PM'a juz zglosilem do admina gai za offensive/hatred language. Nie wiem czy zglaszac modowi na gai.. niby to priv ale i atak na innego uzytkownika gildii. to sie zarejestrowales w koncu? i nic nie mowisz? nie no malo nie jest, zauwaz, ze temat odrodzil sie pare dni temu, a juz troche chetnych do roboty jest...a jak oficjalnie to wszystko ruszy, to sie jeszcze beda zglaszac. No i slusznie...chamstwa nie zniesem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|