|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:51 am
ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop wypusc go na dwor.. jak po powrocie nie bedzie mialczal i bedzie mial glupawo usmiechnieta morde to znaczy ze poruchal.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:53 am
opcy ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop wypusc go na dwor.. jak po powrocie nie bedzie mialczal i bedzie mial glupawo usmiechnieta morde to znaczy ze poruchal.. 3nodding tyko ostatnio jak wrócił to był cały podrapany i śmierdział stare gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop ja mam jakiegos aseksualnego kocura x_X czego nie moge powiedziec o suce ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat ...hrr hrrr hrrrrrrr...mam do Ciebie sprawe wagi panstwowej... już jestem na łączu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Aidanna racqel Aidanna zacznijmy wszyscy nosic cylindry! albo poczekajmy aż nam cycki urosną i ubierzmy biustonosze... [niestety nie ma emota z cynicznie uniesionymi brwiami]  =,= to wciąż nie to neutral  >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:55 am
Rin_Youkai ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop ja mam jakiegos aseksualnego kocura x_X czego nie moge powiedziec o suce ...mój jest młody sweatdrop i zboczony x.X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:56 am
ariellechan opcy ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop wypusc go na dwor.. jak po powrocie nie bedzie mialczal i bedzie mial glupawo usmiechnieta morde to znaczy ze poruchal.. 3nodding tyko ostatnio jak wrócił to był cały podrapany i śmierdział stare gonk sweatdrop marcuje sie x3 wydziera jak debil pod oknam >.>' moj kociak to chodzi i mruczy non stop z przerwami na zlowieszcze miaukniecie o.O'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:57 am
ariellechan Rin_Youkai ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop ja mam jakiegos aseksualnego kocura x_X czego nie moge powiedziec o suce ...mój jest młody sweatdrop i zboczony x.X moj tez mlody , ale cos nie w glowie mu kobiety ( ani faceci ) on woli ocierac sie caly dzien o mnie x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:57 am
Aidanna ariellechan opcy ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop wypusc go na dwor.. jak po powrocie nie bedzie mialczal i bedzie mial glupawo usmiechnieta morde to znaczy ze poruchal.. 3nodding tyko ostatnio jak wrócił to był cały podrapany i śmierdział stare gonk sweatdrop marcuje sie x3 wydziera jak debil pod oknam >.>' moj kociak to chodzi i mruczy non stop z przerwami na zlowieszcze miaukniecie o.O' mój ma jeden repertuar, takie irytujące miaaauuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:58 am
Rin_Youkai moj tez mlody , ale cos nie w glowie mu kobiety ( ani faceci ) on woli ocierac sie caly dzien o mnie x_X aha xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:01 pm
whee ptysie mi wyszły blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:01 pm
ariellechan Aidanna ariellechan opcy ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop wypusc go na dwor.. jak po powrocie nie bedzie mialczal i bedzie mial glupawo usmiechnieta morde to znaczy ze poruchal.. 3nodding tyko ostatnio jak wrócił to był cały podrapany i śmierdział stare gonk sweatdrop marcuje sie x3 wydziera jak debil pod oknam >.>' moj kociak to chodzi i mruczy non stop z przerwami na zlowieszcze miaukniecie o.O' mój ma jeden repertuar, takie irytujące miaaauuu ten to prrrrrrrrrrrrrrr mhiau! prrrrrrrrrrrrrr.... takie chrypiace miaukniecie puchatej besti whee nie mam zamowien to dorysuje Ozzwalda do rysunk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:03 pm
Aidanna racqel Aidanna racqel Aidanna zacznijmy wszyscy nosic cylindry! albo poczekajmy aż nam cycki urosną i ubierzmy biustonosze... [niestety nie ma emota z cynicznie uniesionymi brwiami]  =,= to wciąż nie to neutral  >.>' ironiczne - obydwie brwi na raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:03 pm
ariellechan opcy ariellechan mój kot jest napalony i miauczy cały czas gonk sweatdrop wypusc go na dwor.. jak po powrocie nie bedzie mialczal i bedzie mial glupawo usmiechnieta morde to znaczy ze poruchal.. 3nodding tyko ostatnio jak wrócił to był cały podrapany i śmierdział stare gonk sweatdrop widocznie bylowarto..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|