|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:12 am
Aidanna psychicznie nastawiam na ten szok xD ale to na majowke wpadne jak dostane zgode =,=''''' Zgodę kogo, siostry przełożonej? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:26 am
`Lisica` Aidanna psychicznie nastawiam na ten szok xD ale to na majowke wpadne jak dostane zgode =,=''''' Zgodę kogo, siostry przełożonej? whee matki badz ojca. Chce juz 18 lat miec =3=' motyla noga domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:37 am
*wbiega do pomieszczenia* Szlag! *zamyka za sobą drzwi* Szlag...! *blokuje drzwi własnym ciałem, a bat trzyma w pogotowiu**mówi jakby do siebie: * Szlag... Wiedziałem, że nie należy bawić się nakromancją... To nie moja dziedzina... Cholera... *wygląda jakby intęsywnie myśał**Opuszcza drzwi i chowa się za firanką* *zza firanki słychać mamrotanie**nagle znika**słychać walenie w drzwi**do sali wbiegają zombie!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:12 am
*jęczy, prycha, bucha i stuka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:13 am
EvilYuki *jęczy, prycha, bucha i stuka* troche to "lokomotywe" tuwima bodajrze przypomina O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:31 am
czu czu trzu...
chyba zaraz ide spac..
zarwanie jednej nocki kompletnie mnie wyblo z rytmu..
Caribou [The Milk Of Human Kindness #03] A Final Warning [7:15]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:31 am
opcy czu czu trzu... chyba zaraz ide spac.. zarwanie jednej nocki kompletnie mnie wyblo z rytmu.. Caribou [The Milk Of Human Kindness #03] A Final Warning [7:15] scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:32 am
Ryuukei oshii EvilYuki *jęczy, prycha, bucha i stuka* troche to "lokomotywe" tuwima bodajrze przypomina O.o a moze troche... w sumie... jak minal dzien? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:32 am
EvilYuki Ryuukei oshii EvilYuki *jęczy, prycha, bucha i stuka* troche to "lokomotywe" tuwima bodajrze przypomina O.o a moze troche... w sumie... jak minal dzien? wink z dziecmi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:33 am
Ryuukei oshii EvilYuki Ryuukei oshii EvilYuki *jęczy, prycha, bucha i stuka* troche to "lokomotywe" tuwima bodajrze przypomina O.o a moze troche... w sumie... jak minal dzien? wink z dziecmi wink o to pewnie bardzo miło, dzieci są słodkie i w ogóle... ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:33 am
EvilYuki o to pewnie bardzo miło, dzieci są słodkie i w ogóle... ;3 o tak zwlaszcza jak chca sie pozabijac na placu zabawa nawzajem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:36 am
Ryuukei oshii EvilYuki o to pewnie bardzo miło, dzieci są słodkie i w ogóle... ;3 o tak zwlaszcza jak chca sie pozabijac na placu zabawa nawzajem xd a grają w pokemony czy już wolą Naruto? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:37 am
EvilYuki a grają w pokemony czy już wolą Naruto? 3nodding chyba w to co teraz jest w tych chipsach nie wiem dokladnie zalamalam sie kiedy przez 30 minut z jednym ustalalismy ile to 6x7 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:44 am
Ryuukei oshii opcy czu czu trzu... chyba zaraz ide spac.. zarwanie jednej nocki kompletnie mnie wyblo z rytmu.. Caribou [The Milk Of Human Kindness #03] A Final Warning [7:15] scream krzyku krzyku? za co? ZłaJuka masz cos dla mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|