|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 4:39 am
Ryuukei oshii Aidanna Rin_Youkai Aidanna moze uda mi sie zarobic 100k ale watpie, zeby koles sie zdecydowal ;p pozatym nie wyglada na bogatego T__T ja nie wiem skad ty ich bierzesz Xd z chaterboxa ;p talk2hand przez sekunde chcialam do Ciebie napisac "czesc Leth" talk2hand o.O O.o Rin... wymienmy sie bannerami. Ja bede reklamowac twoj, a ty moj ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 4:42 am
Aidanna o.O O.o Rin... wymienmy sie bannerami. Ja bede reklamowac twoj, a ty moj ;p Okej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 6:32 am
*daje znak bucostwa* **pryt**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 6:59 am
Kuurcze... Ale dawno byłem na Gaii... Może ze dwa lata? A ile tu nowości o.0, a jakie macie fajne ubranka whee . Też takie chce whee . Ale mniejsza o to, chce się spytac jak zmienić ten cholerny profil domokun ... Albo nie umiem sie połapać, albo zapomniałem jak to sie robi.. Heeelp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:02 am
wlasnie chaialam to napisac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:12 am
Taaa, 'dzienki' razz . Ej no, naprawdę, wiele nowych rzeczy wprowadzili O.o . Chociażby taka katana... Ja 'kcem' katane! To się da gdzieś kupić czy to z listu jest? Tak swoją drogą miło mi panie poznać , chyba się nie znamy razz .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:14 am
Qatryk Taaa, 'dzienki' razz . Ej no, naprawdę, wiele nowych rzeczy wprowadzili O.o . Chociażby taka katana... Ja 'kcem' katane! To się da gdzieś kupić czy to z listu jest? Tak swoją drogą miło mi panie poznać , chyba się nie znamy razz . wszytko tu znajdziesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:34 am
No, to witam. I na moment znikam. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:46 am
`Lisica` No, to witam. I na moment znikam. mrgreen byc moze niedlugo znowu nawiedze warszawe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 7:58 am
Aidanna `Lisica` No, to witam. I na moment znikam. mrgreen byc moze niedlugo znowu nawiedze warszawe ninja grozisz nam? stare mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:00 am
`Lisica` Aidanna `Lisica` No, to witam. I na moment znikam. mrgreen byc moze niedlugo znowu nawiedze warszawe ninja grozisz nam? stare mrgreen psychicznie nastawiam na ten szok xD ale to na majowke wpadne jak dostane zgode =,='''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|