|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:34 am
Aidanna łuhuu!! bo paru miesiacach wkoncy znalazlam ksiazke z geografi xd wystarczylo pogrzebac w stosie, ktory lezy kolo mnie >.>' jak taka dobra jestes to przyjedz prosze do mnie bo szukam notatek z historii i gdzies moje zyjątka je pożarły razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:34 am
Aidanna ariellechan już naprawione, można ogladać 3nodding lepiej by bylo gdybys je wstawila do tego postu niz cofac sie xd EDIT: popracuj nad szyja... bo ona wszystko niszczy, bo ogolnie przyjemne prace smile na szyję nigdy nie zwracałam uwagi >.> sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:36 am
ariellechan Aidanna ariellechan już naprawione, można ogladać 3nodding lepiej by bylo gdybys je wstawila do tego postu niz cofac sie xd EDIT: popracuj nad szyja... bo ona wszystko niszczy, bo ogolnie przyjemne prace smile na szyję nigdy nie zwracałam uwagi >.> sweatdrop mi sie podobają i na arenie dalabym 9 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:40 am
Driadaa Aidanna łuhuu!! bo paru miesiacach wkoncy znalazlam ksiazke z geografi xd wystarczylo pogrzebac w stosie, ktory lezy kolo mnie >.>' jak taka dobra jestes to przyjedz prosze do mnie bo szukam notatek z historii i gdzies moje zyjątka je pożarły razz tak naprawde to siostra znalazla ;p bo szukala slowniczka z przeklenstawmi w paru jezykach >>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:48 am
Aidanna Driadaa Aidanna łuhuu!! bo paru miesiacach wkoncy znalazlam ksiazke z geografi xd wystarczylo pogrzebac w stosie, ktory lezy kolo mnie >.>' jak taka dobra jestes to przyjedz prosze do mnie bo szukam notatek z historii i gdzies moje zyjątka je pożarły razz tak naprawde to siostra znalazla ;p bo szukala slowniczka z przeklenstawmi w paru jezykach >>' no to masz siostre Sherlocka Holmesa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:52 am
Driadaa Aidanna Driadaa Aidanna łuhuu!! bo paru miesiacach wkoncy znalazlam ksiazke z geografi xd wystarczylo pogrzebac w stosie, ktory lezy kolo mnie >.>' jak taka dobra jestes to przyjedz prosze do mnie bo szukam notatek z historii i gdzies moje zyjątka je pożarły razz tak naprawde to siostra znalazla ;p bo szukala slowniczka z przeklenstawmi w paru jezykach >>' no to masz siostre Sherlocka Holmesa wink glupi ma zawsze szczescie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 9:18 am
Aidanna Driadaa Aidanna Driadaa Aidanna łuhuu!! bo paru miesiacach wkoncy znalazlam ksiazke z geografi xd wystarczylo pogrzebac w stosie, ktory lezy kolo mnie >.>' jak taka dobra jestes to przyjedz prosze do mnie bo szukam notatek z historii i gdzies moje zyjątka je pożarły razz tak naprawde to siostra znalazla ;p bo szukala slowniczka z przeklenstawmi w paru jezykach >>' no to masz siostre Sherlocka Holmesa wink glupi ma zawsze szczescie xd a mozna byc glupim i miec szczescie na maturze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 9:25 am
Driadaa ariellechan Aidanna ariellechan już naprawione, można ogladać 3nodding lepiej by bylo gdybys je wstawila do tego postu niz cofac sie xd EDIT: popracuj nad szyja... bo ona wszystko niszczy, bo ogolnie przyjemne prace smile na szyję nigdy nie zwracałam uwagi >.> sweatdrop mi sie podobają i na arenie dalabym 9 wink dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 9:33 am
ariellechan Driadaa ariellechan Aidanna ariellechan już naprawione, można ogladać 3nodding lepiej by bylo gdybys je wstawila do tego postu niz cofac sie xd EDIT: popracuj nad szyja... bo ona wszystko niszczy, bo ogolnie przyjemne prace smile na szyję nigdy nie zwracałam uwagi >.> sweatdrop mi sie podobają i na arenie dalabym 9 wink dzięki xd nie ma problemu smile ja tylko mowie co mysle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 9:59 am
Driadaa nie ma problemu smile ja tylko mowie co mysle smile whee 9, czyli trzeba popracować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 10:18 am
El-P - [I'll Sleep When You're Dead #09] The Overly Dramatic Truth [4:32]
*zerk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 10:21 am
opcy El-P - [I'll Sleep When You're Dead #09] The Overly Dramatic Truth [4:32]*zerk* chyba nie ma nikogo v.v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 10:28 am
ariellechan opcy El-P - [I'll Sleep When You're Dead #09] The Overly Dramatic Truth [4:32]*zerk* chyba nie ma nikogo v.v jak to nie ma? ja jestem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 11:17 am