|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:11 am
Aidanna EvilYuki ufff, ugotowałam obiad, jeszcze tylko makaron... smakowo powinno byc ok, ale wizualnie nie tego... ;3 cos tam upichcila? klopsiki w sosie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:12 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki ufff, ugotowałam obiad, jeszcze tylko makaron... smakowo powinno byc ok, ale wizualnie nie tego... ;3 cos tam upichcila? klopsiki w sosie xd a ja mialam nalesniki z kurczakiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:14 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ufff, ugotowałam obiad, jeszcze tylko makaron... smakowo powinno byc ok, ale wizualnie nie tego... ;3 cos tam upichcila? klopsiki w sosie xd a ja mialam nalesniki z kurczakiem whee nee, no to miałaś lepsze emo ale u mnie już nic innego na stanie nie było... mielone, koncenrat... to jedyne co mi spadło na myśl wink Muszę zacząć znowu chodzić na spotkania Ruchu Rodzin Nazaretańskich, abym mogła studiować Teologię Kiltury, to potrzebuję listu polecającego od księdza proboszcza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:19 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ufff, ugotowałam obiad, jeszcze tylko makaron... smakowo powinno byc ok, ale wizualnie nie tego... ;3 cos tam upichcila? klopsiki w sosie xd a ja mialam nalesniki z kurczakiem whee nee, no to miałaś lepsze emo ale u mnie już nic innego na stanie nie było... mielone, koncenrat... to jedyne co mi spadło na myśl wink Muszę zacząć znowu chodzić na spotkania Ruchu Rodzin Nazaretańskich, abym mogła studiować Teologię Kiltury, to potrzebuję listu polecającego od księdza proboszcza xd moglas zrobic mielone z ziemniaczkami... alboooo... albboooo... zapiekanke makaronowa! 3: pyszna jest x3 ale dluga sie ja robi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:51 am
hmm no dobra, to ja sie juz moze pozegnam. Do zobaczenia w przyszlosci aczkolwiek trudno mi powiedziec w jak bardzo odleglej. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:03 am
Omega Sun hmm no dobra, to ja sie juz moze pozegnam. Do zobaczenia w przyszlosci aczkolwiek trudno mi powiedziec w jak bardzo odleglej. ninja bede sie starała pilnowaz porządku jak Ciebie nie bedzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:05 am
ekhem... ekhem... Mam do zaprezentowania dwa rysunki, robione wczoraj i dzisiaj whee [x] [x](jakość jest nie najlepsza, bo skaner ze mną nie współpracował sweatdrop ) edit: linki już działają xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:10 am
ariellechan ekhem... ekhem... Mam do zaprezentowania dwa rysunki, robione wczoraj i dzisiaj whee [x] [x] (jakość jest nie najlepsza, bo skaner ze mną nie współpracował sweatdrop ) nicu nie ma >.> brak linkow albo obrazkow x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:11 am
ariellechan ekhem... ekhem... Mam do zaprezentowania dwa rysunki, robione wczoraj i dzisiaj whee [x] [x] (jakość jest nie najlepsza, bo skaner ze mną nie współpracował sweatdrop ) uuu x i x surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:12 am
ariellechan ekhem... ekhem... Mam do zaprezentowania dwa rysunki, robione wczoraj i dzisiaj whee [x] [x] (jakość jest nie najlepsza, bo skaner ze mną nie współpracował sweatdrop ) dawaj je smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:12 am
Rin_Youkai ariellechan ekhem... ekhem... Mam do zaprezentowania dwa rysunki, robione wczoraj i dzisiaj whee [x] [x] (jakość jest nie najlepsza, bo skaner ze mną nie współpracował sweatdrop ) nicu nie ma >.> brak linkow albo obrazkow x_X zaraz moment komputer wolno współpracuje stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:13 am
Driadaa Omega Sun hmm no dobra, to ja sie juz moze pozegnam. Do zobaczenia w przyszlosci aczkolwiek trudno mi powiedziec w jak bardzo odleglej. ninja bede sie starała pilnowaz porządku jak Ciebie nie bedzie smile podlizucha ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:14 am
EvilYuki Driadaa Omega Sun hmm no dobra, to ja sie juz moze pozegnam. Do zobaczenia w przyszlosci aczkolwiek trudno mi powiedziec w jak bardzo odleglej. ninja bede sie starała pilnowaz porządku jak Ciebie nie bedzie smile podlizucha ninja uuu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|