|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 1:44 pm
...dobre...podoba sie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 1:47 pm
opcy *le lurk* RJD2 - [Since We Last Spoke #05] Making Days Longer [4:36]dopchalem dvdka do konca.. moze cos sie trafi ciekawego.. dojutra.. szpadam ta zmainaczasu mnie dobija.. *le znik* orewuar opc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 2:15 pm
"We spies, yeah we slow hands You put the weights all around yourself We spies, oh yeah we slow hands Killers for hire you know that yourself"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 2:43 pm
hello, potrzebuję jakiegoś moderatora na chwilkę, are You there?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 2:51 pm
Autark hello, potrzebuję jakiegoś moderatora na chwilkę, are You there? jestem (chyba, ze mi znow monitor zgasnie na pare godzin gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 2:54 pm
Omega Sun Autark hello, potrzebuję jakiegoś moderatora na chwilkę, are You there? jestem (chyba, ze mi znow monitor zgasnie na pare godzin gonk ) *głasku głasku monitor by nie próbował się wyłączać* Omiś, jak działa "ban"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 2:58 pm
Autark Omega Sun Autark hello, potrzebuję jakiegoś moderatora na chwilkę, are You there? jestem (chyba, ze mi znow monitor zgasnie na pare godzin gonk ) *głasku głasku monitor by nie próbował się wyłączać* Omiś, jak działa "ban"? ban dziala tak, ze moderator wciska na liscie uzytkownikow magiczny guziczek i dana osoba juz nie moze pisac w gildii, glosowac w ankietach itd. Jak gildia jest otwarta (tak jak nasze) to moze czytac posty, jesli gildia jest zamknieta to w ogole nie ma do niej wstepu. Jak chce byc odbanowany to musi sie znow zapisac do gildii. O taka instukcje chodzilo? A przy banie z gai a nie z gildii uzytkownik bezpowrotnie traci konto, zostaja tez zablokowane wszystkie konta osob, ktore dostaly jednostronnego trade (czyli nie wymiana, ale itemek polecial do kogos a ten ktos nie dal nic za niego w zamian)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:02 pm
Omega Sun Autark Omega Sun Autark hello, potrzebuję jakiegoś moderatora na chwilkę, are You there? jestem (chyba, ze mi znow monitor zgasnie na pare godzin gonk ) *głasku głasku monitor by nie próbował się wyłączać* Omiś, jak działa "ban"? ban dziala tak, ze moderator wciska na liscie uzytkownikow magiczny guziczek i dana osoba juz nie moze pisac w gildii, glosowac w ankietach itd. Jak gildia jest otwarta (tak jak nasze) to moze czytac posty, jesli gildia jest zamknieta to w ogole nie ma do niej wstepu. Jak chce byc odbanowany to musi sie znow zapisac do gildii. O taka instukcje chodzilo? A przy banie z gai a nie z gildii uzytkownik bezpowrotnie traci konto, zostaja tez zablokowane wszystkie konta osob, ktore dostaly jednostronnego trade (czyli nie wymiana, ale itemek polecial do kogos a ten ktos nie dal nic za niego w zamian) zawsze można wysłać kolejnego requesta by zostać odbanowanym na gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:05 pm
Autark zawsze można wysłać kolejnego requesta by zostać odbanowanym na gildii? po banie zawsze mozna wyslac request ale jak moderator odrzuci podanie, to nastepne mozna wyslac dopiero po 14 dniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:09 pm
Omega Sun Autark zawsze można wysłać kolejnego requesta by zostać odbanowanym na gildii? po banie zawsze mozna wyslac request ale jak moderator odrzuci podanie, to nastepne mozna wyslac dopiero po 14 dniach i zawsze tak samo to działa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:15 pm
Autark Omega Sun Autark zawsze można wysłać kolejnego requesta by zostać odbanowanym na gildii? po banie zawsze mozna wyslac request ale jak moderator odrzuci podanie, to nastepne mozna wyslac dopiero po 14 dniach i zawsze tak samo to działa? tak, a czemu pytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:17 pm
Omega Sun Autark Omega Sun Autark zawsze można wysłać kolejnego requesta by zostać odbanowanym na gildii? po banie zawsze mozna wyslac request ale jak moderator odrzuci podanie, to nastepne mozna wyslac dopiero po 14 dniach i zawsze tak samo to działa? tak, a czemu pytasz? z ciekawości.. zbanujesz mnie i odrzucisz requesta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:26 pm
Autark z ciekawości.. zbanujesz mnie i odrzucisz requesta? jak mnie kiedys wkurzysz to napewno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:28 pm
Omega Sun Autark z ciekawości.. zbanujesz mnie i odrzucisz requesta? jak mnie kiedys wkurzysz to napewno hm.. a nie możemy obejść się bez wkurzania i od tak zbanować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 3:34 pm
Autark Omega Sun Autark z ciekawości.. zbanujesz mnie i odrzucisz requesta? jak mnie kiedys wkurzysz to napewno hm.. a nie możemy obejść się bez wkurzania i od tak zbanować? nie, przestan wymyslac. Po co mam Cie zbanowac? *przeglada podglad faktury* to niemozliwe, ze dzisiaj wydzwonilam 40zl gonk Chyba musze zaczac oszczedzac na telefonie xp Moj ostatni biling mial osiem stron...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|