|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:54 am
ariellechan EvilYuki sie pokazuje rysunki i ludzie licytuja, kto wygra, temu osoba rysuje cos, maluje, pisze, rzezbi, whatever xd mialam dwie czy tam trzy aukcje, ale pupa, nikt nie chcial moich rysunkow wink moze teraz jest lepiej. Aha 3nodding musisz poczekać na pewno znajdziesz jakichś klientów wink ja permanentnie nie mam klientów ;3 nie wiem, czemu, tak paskudnie nie rysuję, moze reklama za mała czy cuś... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:56 am
Rin_Youkai kolacja? razz heart a dla ilu osob masz ja zamiar zrobic >.>? bo wiesz... < burczy jej w dopiero co najedzonym brzuchu> dla siebie, ale po weekendzie lodówka świeci pustkami a nie chce mi się iść do sklepu, więc muszę się wykazać kreatywnością i zrobić coś z niczego albo ewentualnie przekupić kogoś, żeby poszedł i zrobił zakupy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:58 am
EvilYuki ariellechan EvilYuki sie pokazuje rysunki i ludzie licytuja, kto wygra, temu osoba rysuje cos, maluje, pisze, rzezbi, whatever xd mialam dwie czy tam trzy aukcje, ale pupa, nikt nie chcial moich rysunkow wink moze teraz jest lepiej. Aha 3nodding musisz poczekać na pewno znajdziesz jakichś klientów wink ja permanentnie nie mam klientów ;3 nie wiem, czemu, tak paskudnie nie rysuję, moze reklama za mała czy cuś... wink reklama napędza cały świat 3nodding reklamuj się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 11:21 am
Ty miałś po browar skoczyć mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:41 pm
EvilYuki ja permanentnie nie mam klientów ;3 nie wiem, czemu, tak paskudnie nie rysuję, moze reklama za mała czy cuś... wink *kaszl kaszl* tak pjawiam sie i znikam.. wink spadam spac.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:53 pm
czy ktos bedzie za mną płakać? ;p
uooo! Omi. jaka cygańska elegenacja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:55 pm
Terrorystka Frania czy ktos bedzie za mną płakać? ;p
uooo! Omi. jaka cygańska elegenacja wink a co sie stalo Franiu, ze masz zamiar plakac? no i milo, ze ktos mnie w koncu zauwazyl, bo tak sie witam od paru postow i wszyscy uciekaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|