|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:22 am
Sei chan Nyu^ ^ Wróciłam właśnie z banku xp witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:24 am
Hieh.. a teraz trzeba się pozbyc melinowego szczura zanim zje następną kanapę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:24 am
no dobra
zjadłem obiad mogę gadać^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:28 am
Sayokun no dobra zjadłem obiad mogę gadać^^ welcome back
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:30 am
*Przynosi klatke z wielkim szczurem*Ten parszywiec zjadł kanapę w melinie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:30 am
Sei chan *Przynosi klatke z wielkim szczurem*Ten parszywiec zjadł kanapę w melinie stressed ble!! zatłuc szczura! scream sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:32 am
Cirilla Sei chan *Przynosi klatke z wielkim szczurem*Ten parszywiec zjadł kanapę w melinie stressed ble!! zatłuc szczura! scream sweatdrop Sayo masz jeszcze te kulke do znęcania się nad pikachu??? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:33 am
Sei chan Cirilla Sei chan *Przynosi klatke z wielkim szczurem*Ten parszywiec zjadł kanapę w melinie stressed ble!! zatłuc szczura! scream sweatdrop Sayo masz jeszcze te kulke do znęcania się nad pikachu??? twisted good idea, Sayo masz?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:36 am
Witajcie moje marionetki powróciłem z mroku *wyłania się z cienia* Tęskniliście *mówi lodowatym głosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:37 am
Lorak Witajcie moje marionetki powróciłem z mroku *wyłania się z cienia* Tęskniliście *mówi lodowatym głosem* WRRR!!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:37 am
Sei chan Cirilla Sei chan *Przynosi klatke z wielkim szczurem*Ten parszywiec zjadł kanapę w melinie stressed ble!! zatłuc szczura! scream sweatdrop Sayo masz jeszcze te kulke do znęcania się nad pikachu??? twisted wyczarowuje niezniszczalną kryształową kulę nowy model wyciąga skrzynkę i podaje sei 'rat schocker' 'made in japan' 'press button to schock the rat with 300000 volts' 'have fun^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:38 am
Sei chan Lorak Witajcie moje marionetki powróciłem z mroku *wyłania się z cienia* Tęskniliście *mówi lodowatym głosem* WRRR!!! stare czemu tak go witasz? eek zrobił ci coś niedobrego? boję się myśleć co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:39 am
Sayokun wyczarowuje niezniszczalną kryształową kulę nowy model wyciąga skrzynkę i podaje sei 'rat schocker' 'made in japan' 'press button to schock the rat with 300000 volts' 'have fun^^' Mrrr, milutkie.*Wsadza szczura do kulki*No to kto pierwszy naciska xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:39 am
Sayokun Sei chan Lorak Witajcie moje marionetki powróciłem z mroku *wyłania się z cienia* Tęskniliście *mówi lodowatym głosem* WRRR!!! stare czemu tak go witasz? eek zrobił ci coś niedobrego? boję się myśleć co sweatdrop on ja wiecznie straszy... siema Lorak... ado naciskania jestem ja peiwrwsza!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:40 am
Sayokun Sei chan Lorak Witajcie moje marionetki powróciłem z mroku *wyłania się z cienia* Tęskniliście *mówi lodowatym głosem* WRRR!!! stare czemu tak go witasz? eek zrobił ci coś niedobrego? boję się myśleć co sweatdrop Chciał mi krzywde zrobić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|