|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 4:09 pm
Omega Sun ja znikam do lozeczka, poogladam sobie film na tvn o mordercy, bo ciekawie sie zapowiada. W sam raz na dobranoc.... No to slodkich snow Wam zycze smile dobrej nocy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 3:39 am
...guten morgen... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:40 am
rany boskie, ale jestem obolała! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:43 am
Terrorystka Frania rany boskie, ale jestem obolała! gonk a jaki rodzaj to bolu? w sensie czym wywołany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:47 am
xTriticosecale Terrorystka Frania rany boskie, ale jestem obolała! gonk a jaki rodzaj to bolu? w sensie czym wywołany? ból ud, po wczorajszym wuefie. samo chodzenie pierońsko boli. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:49 am
Terrorystka Frania xTriticosecale Terrorystka Frania rany boskie, ale jestem obolała! gonk a jaki rodzaj to bolu? w sensie czym wywołany? ból ud, po wczorajszym wuefie. samo chodzenie pierońsko boli. gonk czyli zakwasy, polecał bym spacerek po okolicy i częste gorące kąpiele to pomaga przy regeneracji mikro uszkodzen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 5:56 am
xTriticosecale Terrorystka Frania xTriticosecale Terrorystka Frania rany boskie, ale jestem obolała! gonk a jaki rodzaj to bolu? w sensie czym wywołany? ból ud, po wczorajszym wuefie. samo chodzenie pierońsko boli. gonk czyli zakwasy, polecał bym spacerek po okolicy i częste gorące kąpiele to pomaga przy regeneracji mikro uszkodzen no ide za jakas godzine do sklepu tam sie nałaże i nacierpie... ciekawe jak bedzie w poniedziałek! confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 6:01 am
Terrorystka Frania xTriticosecale Terrorystka Frania xTriticosecale Terrorystka Frania rany boskie, ale jestem obolała! gonk a jaki rodzaj to bolu? w sensie czym wywołany? ból ud, po wczorajszym wuefie. samo chodzenie pierońsko boli. gonk czyli zakwasy, polecał bym spacerek po okolicy i częste gorące kąpiele to pomaga przy regeneracji mikro uszkodzen no ide za jakas godzine do sklepu tam sie nałaże i nacierpie... ciekawe jak bedzie w poniedziałek! confused ja ostatnio tylko weekend cierpiałem przez zakwasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 6:04 am
xTriticosecale ja ostatnio tylko weekend cierpiałem przez zakwasy ale moje są takie kobylaste... gonk
no ale damy rade. ;p musze porobic pare przysiadów.... *robi* uuuuła...... >.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 6:06 am
Terrorystka Frania xTriticosecale ja ostatnio tylko weekend cierpiałem przez zakwasy ale moje są takie kobylaste... gonk
no ale damy rade. ;p musze porobic pare przysiadów.... *robi* uuuuła...... >.Ttylko nie za dużo bo wtedy raczej do poniedziałku ulgi nie poczujesz, z umiarem wszystko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 6:13 am
xTriticosecale Terrorystka Frania xTriticosecale ja ostatnio tylko weekend cierpiałem przez zakwasy ale moje są takie kobylaste... gonk
no ale damy rade. ;p musze porobic pare przysiadów.... *robi* uuuuła...... >.Ttylko nie za dużo bo wtedy raczej do poniedziałku ulgi nie poczujesz, z umiarem wszystko smile to akurat oczywiste...
a w ogóle kim Ty jestes? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 6:17 am
Terrorystka Frania xTriticosecale Terrorystka Frania xTriticosecale ja ostatnio tylko weekend cierpiałem przez zakwasy ale moje są takie kobylaste... gonk
no ale damy rade. ;p musze porobic pare przysiadów.... *robi* uuuuła...... >.Ttylko nie za dużo bo wtedy raczej do poniedziałku ulgi nie poczujesz, z umiarem wszystko smile to akurat oczywiste...
a w ogóle kim Ty jestes? XP Sobą jestem smile od paru tygodni jestem na gai smile że mój angielski nie jest fantastyczny, szukałem polskiego akcentu na gai i trafiłem tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|