Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27911 27912 27913 27914 27915 27916 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 1:49 pm

ariellechan
nauczysz się xd
ja na łyżwa byłam niedawno po raz pierwszy i nie zaliczyłam żadnej gleby xp
ja zawsze jak jestem na łyżwach zaliczam glebe XD generalnie nie potrafie jeździć, ale jakoś-takoś potrafie sie nawet poruszac na lodzie. ;p wychodze z założenia, ze bez gleby nie ma zabawy xd
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 1:50 pm

El_Carambano

A słyszałem, że nie jedzie. Ponoc bedzie do nas dokokoptowana. Ale jak sie nie wywrocisz to sie...
musze jej przesłać Wasz plan! .. ekhem TO SIE CO...!? scream

Terrorystka Frania

DESUDESUARIELLE

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 1:52 pm

Terrorystka Frania
ariellechan
nauczysz się xd
ja na łyżwa byłam niedawno po raz pierwszy i nie zaliczyłam żadnej gleby xp
ja zawsze jak jestem na łyżwach zaliczam glebe XD generalnie nie potrafie jeździć, ale jakoś-takoś potrafie sie nawet poruszac na lodzie. ;p wychodze z założenia, ze bez gleby nie ma zabawy xd
3nodding zgadza się
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 1:53 pm

Terrorystka Frania
El_Carambano

A słyszałem, że nie jedzie. Ponoc bedzie do nas dokokoptowana. Ale jak sie nie wywrocisz to sie...

nie nauczysz biggrin biggrin ale wiesz to jest normalne ze sie ludzie przewracaja, lamia... itp. biggrin

El_Carambano

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:00 pm

El_Carambano
Terrorystka Frania
El_Carambano

nie nauczysz biggrin biggrin ale wiesz to jest normalne ze sie ludzie przewracaja, lamia... itp. biggrin
to ja bede wyjatkiem. i znowu potwierdzi sie, ze jestem dziwna bo sie nie łamie..... -.-

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:05 pm

Terrorystka Frania
El_Carambano
Terrorystka Frania
El_Carambano

to ja bede wyjatkiem. i znowu potwierdzi sie, ze jestem dziwna bo sie nie łamie..... -.-

Ej nawet bez tego sie potwierdza ze jestes dziwna biggrin tak jak u mnie bez niczego potwierdza sie ze jestem sopla biggrin

El_Carambano

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:06 pm

ninja
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:08 pm

El_Carambano

Ej nawet bez tego sie potwierdza ze jestes dziwna biggrin tak jak u mnie bez niczego potwierdza sie ze jestem sopla biggrin
xp

pfff! myslisz, ze sie tymi baranami z waszej klasy.. hmm ten caly sebastian to ... hopa, hapa? hosa? xd sweatdrop no.. ! myslisz ze sie nim bede przejmowac

pani łatka dzisiaj zaczelam nam o kwarkach gadac: mamy kwarki powabne i dziwne są jeszcze (blablabla) oczywiście mała się ożywiła razem z aneta i hahaha! XP talk2hand

kurde... w ogole to oddawałam nam spr fajnie, ze polowa zerzneła ze sciag, marcin sciagal z netu, i dostał 3+ najwzysza ocena jak dotychasz bo całości nie sprawdziła.... xd

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:10 pm

Omega Sun
ninja
czo tam lurkujesz anielska postaci! ninja
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:15 pm

Terrorystka Frania
El_Carambano

xp

pfff! myslisz, ze sie tymi baranami z waszej klasy.. hmm ten caly sebastian to ... hopa, hapa? hosa? xd sweatdrop no.. ! myslisz ze sie nim bede przejmowac

pani łatka dzisiaj zaczelam nam o kwarkach gadac: mamy kwarki powabne i dziwne są jeszcze (blablabla) oczywiście mała się ożywiła razem z aneta i hahaha! XP talk2hand

kurde... w ogole to oddawałam nam spr fajnie, ze polowa zerzneła ze sciag, marcin sciagal z netu, i dostał 3+ najwzysza ocena jak dotychasz bo całości nie sprawdziła.... xd

ciekawe why sie ozywily razz daj spokoj ja tez tak bleh dzisiaj na lekcji byla cora Łatki i narysowala jej podobizne na tablicy to bylo bossskie razz

El_Carambano

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:16 pm

Terrorystka Frania
Omega Sun
ninja
czo tam lurkujesz anielska postaci! ninja

a nic, tak sobie sprawdzam co tu sie dzieje, bo zastanawiam sie czy posiedziec jeszcze czy isc spac smile
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:19 pm

El_Carambano

ciekawe why sie ozywily razz daj spokoj ja tez tak bleh dzisiaj na lekcji byla cora Łatki i narysowala jej podobizne na tablicy to bylo bossskie razz
aaaa tak widziałam jak wchodziła do was do klasy... ;p a jak leckje ze Skubi? xd

Omi: posiedź posiedź!

ps. kawa zołędziowa jesy obrzydliwa. stressed

Terrorystka Frania

El_Carambano

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:20 pm

Terrorystka Frania
El_Carambano

aaaa tak widziałam jak wchodziła do was do klasy... ;p a jak leckje ze Skubi? xd

ps. kawa zołędziowa jesy obrzydliwa. stressed

eee nic nie robilismy lalismy sie ze wszystkiego taki shizy lecialy razz a hopa ma nowa ksywe! HULK! biggrin biggrin
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:22 pm

Terrorystka Frania

troszke posiedze, tak gdzies z godzinke. Potem poczytam cos chyba, ze znajde cos wartosciowego w tv *łudzi sie*

Omega Sun
Captain

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 2:25 pm

Omega Sun
Terrorystka Frania

troszke posiedze, tak gdzies z godzinke. Potem poczytam cos chyba, ze znajde cos wartosciowego w tv *łudzi sie*
hm. powiem Ci, że czasami tvn7 ma ciekawy repartuar ale tylko do godziny północy. ostatnio ogladałam naparwde swietny film z gwineth paltrow "Slidimng Doors po naszemu Przypadkowa dziewczyna. strrrraszliwie mi sie podobał. a póxniej leciał film o Beatlesach, gdzie JOhn Lennon siebie nie przypominał, ale po tym pokochałam piosenke Mr Postman xd

takze momentami cos niezlego wrzucą na ruszt.

hm ja tez musze poczytać. wypozyczyłam dzumę camusa, a mój polonista na to:
Z:hmm.. ale to nie jest ksiązka dla dziewczynek... biggrin
Ja: czy pan profesor cos sugeruje!?
Z, ależ skądże

uroczy xd heart xd

ale najpierw dokonczyc tango. domokun
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27911 27912 27913 27914 27915 27916 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games