|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 1:49 pm
ariellechan nauczysz się xd ja na łyżwa byłam niedawno po raz pierwszy i nie zaliczyłam żadnej gleby xp ja zawsze jak jestem na łyżwach zaliczam glebe XD generalnie nie potrafie jeździć, ale jakoś-takoś potrafie sie nawet poruszac na lodzie. ;p wychodze z założenia, ze bez gleby nie ma zabawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 1:50 pm
El_Carambano A słyszałem, że nie jedzie. Ponoc bedzie do nas dokokoptowana. Ale jak sie nie wywrocisz to sie... musze jej przesłać Wasz plan! .. ekhem TO SIE CO...!? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 1:52 pm
Terrorystka Frania ariellechan nauczysz się xd ja na łyżwa byłam niedawno po raz pierwszy i nie zaliczyłam żadnej gleby xp ja zawsze jak jestem na łyżwach zaliczam glebe XD generalnie nie potrafie jeździć, ale jakoś-takoś potrafie sie nawet poruszac na lodzie. ;p wychodze z założenia, ze bez gleby nie ma zabawy xd 3nodding zgadza się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 1:53 pm
Terrorystka Frania El_Carambano A słyszałem, że nie jedzie. Ponoc bedzie do nas dokokoptowana. Ale jak sie nie wywrocisz to sie... musze jej przesłać Wasz plan! .. ekhem TO SIE CO...!? scream nie nauczysz biggrin biggrin ale wiesz to jest normalne ze sie ludzie przewracaja, lamia... itp. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:00 pm
El_Carambano Terrorystka Frania El_Carambano A słyszałem, że nie jedzie. Ponoc bedzie do nas dokokoptowana. Ale jak sie nie wywrocisz to sie... musze jej przesłać Wasz plan! .. ekhem TO SIE CO...!? scream nie nauczysz biggrin biggrin ale wiesz to jest normalne ze sie ludzie przewracaja, lamia... itp. biggrin to ja bede wyjatkiem. i znowu potwierdzi sie, ze jestem dziwna bo sie nie łamie..... -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:05 pm
Terrorystka Frania El_Carambano Terrorystka Frania El_Carambano A słyszałem, że nie jedzie. Ponoc bedzie do nas dokokoptowana. Ale jak sie nie wywrocisz to sie... musze jej przesłać Wasz plan! .. ekhem TO SIE CO...!? scream nie nauczysz biggrin biggrin ale wiesz to jest normalne ze sie ludzie przewracaja, lamia... itp. biggrin to ja bede wyjatkiem. i znowu potwierdzi sie, ze jestem dziwna bo sie nie łamie..... -.-
Ej nawet bez tego sie potwierdza ze jestes dziwna biggrin tak jak u mnie bez niczego potwierdza sie ze jestem sopla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:08 pm
El_Carambano Ej nawet bez tego sie potwierdza ze jestes dziwna biggrin tak jak u mnie bez niczego potwierdza sie ze jestem sopla biggrin xp
pfff! myslisz, ze sie tymi baranami z waszej klasy.. hmm ten caly sebastian to ... hopa, hapa? hosa? xd sweatdrop no.. ! myslisz ze sie nim bede przejmowac
pani łatka dzisiaj zaczelam nam o kwarkach gadac: mamy kwarki powabne i dziwne są jeszcze (blablabla) oczywiście mała się ożywiła razem z aneta i hahaha! XP talk2hand
kurde... w ogole to oddawałam nam spr fajnie, ze polowa zerzneła ze sciag, marcin sciagal z netu, i dostał 3+ najwzysza ocena jak dotychasz bo całości nie sprawdziła.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:10 pm
czo tam lurkujesz anielska postaci! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:15 pm
Terrorystka Frania El_Carambano Ej nawet bez tego sie potwierdza ze jestes dziwna biggrin tak jak u mnie bez niczego potwierdza sie ze jestem sopla biggrin xp
pfff! myslisz, ze sie tymi baranami z waszej klasy.. hmm ten caly sebastian to ... hopa, hapa? hosa? xd sweatdrop no.. ! myslisz ze sie nim bede przejmowac
pani łatka dzisiaj zaczelam nam o kwarkach gadac: mamy kwarki powabne i dziwne są jeszcze (blablabla) oczywiście mała się ożywiła razem z aneta i hahaha! XP talk2hand
kurde... w ogole to oddawałam nam spr fajnie, ze polowa zerzneła ze sciag, marcin sciagal z netu, i dostał 3+ najwzysza ocena jak dotychasz bo całości nie sprawdziła.... xd ciekawe why sie ozywily razz daj spokoj ja tez tak bleh dzisiaj na lekcji byla cora Łatki i narysowala jej podobizne na tablicy to bylo bossskie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:16 pm
Terrorystka Frania czo tam lurkujesz anielska postaci! ninja a nic, tak sobie sprawdzam co tu sie dzieje, bo zastanawiam sie czy posiedziec jeszcze czy isc spac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:19 pm
El_Carambano ciekawe why sie ozywily razz daj spokoj ja tez tak bleh dzisiaj na lekcji byla cora Łatki i narysowala jej podobizne na tablicy to bylo bossskie razz aaaa tak widziałam jak wchodziła do was do klasy... ;p a jak leckje ze Skubi? xd
Omi: posiedź posiedź!
ps. kawa zołędziowa jesy obrzydliwa. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:20 pm
Terrorystka Frania El_Carambano ciekawe why sie ozywily razz daj spokoj ja tez tak bleh dzisiaj na lekcji byla cora Łatki i narysowala jej podobizne na tablicy to bylo bossskie razz aaaa tak widziałam jak wchodziła do was do klasy... ;p a jak leckje ze Skubi? xd
Omi: posiedź posiedź!
ps. kawa zołędziowa jesy obrzydliwa. stressed eee nic nie robilismy lalismy sie ze wszystkiego taki shizy lecialy razz a hopa ma nowa ksywe! HULK! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:22 pm
troszke posiedze, tak gdzies z godzinke. Potem poczytam cos chyba, ze znajde cos wartosciowego w tv *łudzi sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 2:25 pm
Omega Sun troszke posiedze, tak gdzies z godzinke. Potem poczytam cos chyba, ze znajde cos wartosciowego w tv *łudzi sie* hm. powiem Ci, że czasami tvn7 ma ciekawy repartuar ale tylko do godziny północy. ostatnio ogladałam naparwde swietny film z gwineth paltrow "Slidimng Doors po naszemu Przypadkowa dziewczyna. strrrraszliwie mi sie podobał. a póxniej leciał film o Beatlesach, gdzie JOhn Lennon siebie nie przypominał, ale po tym pokochałam piosenke Mr Postman xd
takze momentami cos niezlego wrzucą na ruszt.
hm ja tez musze poczytać. wypozyczyłam dzumę camusa, a mój polonista na to: Z:hmm.. ale to nie jest ksiązka dla dziewczynek... biggrin Ja: czy pan profesor cos sugeruje!? Z, ależ skądże
uroczy xd heart xd
ale najpierw dokonczyc tango. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |