|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:56 am
Rin_Youkai Aidanna phaw phaw xd glodzilla jestem xd < wyciaga 7daysa > mrgreen *mówi grubym głosem spikera* jest seven dejz- nie ma głodzilli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:56 am
Rin_Youkai Aidanna phaw phaw xd glodzilla jestem xd < wyciaga 7daysa > mrgreen *zabiera 7daysa i zjada* i nie ma glodzilli xD czas nagli... zegnam wszytskich 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:58 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna phaw phaw xd glodzilla jestem xd < wyciaga 7daysa > mrgreen *mówi grubym głosem spikera* jest seven dejz- nie ma głodzilli. pacz! .o. < wskazuje na znikajaca Aidi> >__>... reklamy widac nie klamia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:02 am
czesc
a ja mam kanapki ze swiezym ogórkiem, pomidorem i serem- a wy nie-eeee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:08 am
Lavagetas_heqetai
czesc
a ja mam kanapki ze swiezym ogórkiem, pomidorem i serem- a wy nie-eeee mrgreen mruh :* a mojemu tacie wlaczyl sie instynkt macierzynski ( po 4 dniach nieobecnosci mamy Xd) i zrobil mi kanapki z nutella mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:09 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna phaw phaw xd glodzilla jestem xd < wyciaga 7daysa > mrgreen *mówi grubym głosem spikera* jest seven dejz- nie ma głodzilli. pacz! .o. < wskazuje na znikajaca Aidi> >__>... reklamy widac nie klamia ninja ahaha Ty no rzeczywiście!
siema siema lava wink a ja mam dobra herbatke w zielonym kjubku! whee a wy nie! ;P bo ja mam czerwonego pu erha cytrynowego ;p sesese ;p mrgreen
*wtula sie w kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:11 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai
czesc
a ja mam kanapki ze swiezym ogórkiem, pomidorem i serem- a wy nie-eeee mrgreen mruh :* a mojemu tacie wlaczyl sie instynkt macierzynski ( po 4 dniach nieobecnosci mamy Xd) i zrobil mi kanapki z nutella mrgreen farciara- korzystaj ;D ;* <ściąga programy Potem>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:11 am
Terrorystka Frania ahaha Ty no rzeczywiście!
siema siema lava wink a ja mam dobra herbatke w zielonym kjubku! whee a wy nie! ;P bo ja mam czerwonego pu erha cytrynowego ;p sesese ;p mrgreen
*wtula sie w kanape* ninja ninja to te ufo penie sobie jednak wciera te Kitkaty eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:12 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna phaw phaw xd glodzilla jestem xd < wyciaga 7daysa > mrgreen *mówi grubym głosem spikera* jest seven dejz- nie ma głodzilli. pacz! .o. < wskazuje na znikajaca Aidi> >__>... reklamy widac nie klamia ninja ahaha Ty no rzeczywiście!
*wtula sie w kanape* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:13 am
Lavagetas_heqetai farciara- korzystaj ;D ;* <ściąga programy Potem> zazwyczaj jest : Trzeba tu posprzatac! scream albo... Ile ty jesz?! zostaw ta kanapke scream mrrrruuu >_> i tak nic nie przebije Ciaza song Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:16 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania ahaha Ty no rzeczywiście!
*wtula sie w kanape* ninja ninja to te ufo penie sobie jednak wciera te Kitkaty eek o szlag. o.o
*szpetu szpetu* a one to to te co tutaj po gai paradują? ninja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:16 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai farciara- korzystaj ;D ;* <ściąga programy Potem> zazwyczaj jest : Trzeba tu posprzatac! scream albo... Ile ty jesz?! zostaw ta kanapke scream mrrrruuu >_> i tak nic nie przebije Ciaza song Xd ano jest przednia- ale np 'jak mi świat sie nie podoba' tez fajna! albo piosenka cyganska ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:20 am
Terrorystka Frania o szlag. o.o
*szpetu szpetu* a one to to te co tutaj po gai paradują? ninja eek pewnie.. przerwe maja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:25 am
Lavagetas_heqetai ano jest przednia- ale np 'jak mi świat sie nie podoba' tez fajna! albo piosenka cyganska ;] musze luknac <_< < pac go nagim brzuchem > 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|