|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:27 am
Aidanna Terrorystka Frania NARESZCIE! koniec! haha! wreeeeszcie!!!! @_____@ koniec tygodnia? koniec pisanie? x3 jak geografia poszla?? koniec tygodnia! poczatek wyjazdu! początek laby! łiiiihhhha! biggrin biggrin biggrin czyli dopiero w świeta moge sie zaczac z czegos uczyc XDDDD
hm poszło mi no.. myslalam, ze pojdzie lepiej , ale facio dał KLIMATY x____X bueee ale dostałam 4 3nodding
u-uuu! jea! *boogie na stole*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:32 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania NARESZCIE! koniec! haha! wreeeeszcie!!!! @_____@ koniec tygodnia? koniec pisanie? x3 jak geografia poszla?? koniec tygodnia! poczatek wyjazdu! początek laby! łiiiihhhha! biggrin biggrin biggrin czyli dopiero w świeta moge sie zaczac z czegos uczyc XDDDD
hm poszło mi no.. myslalam, ze pojdzie lepiej , ale facio dał KLIMATY x____X bueee ale dostałam 4 3nodding
u-uuu! jea! *boogie na stole* szczesciara xD tez bym sobie gdzies wyjechala emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:35 am
Rin_Youkai czy ktos tu mowi o bitej smietanie? heart _ heart witam whee < myhyhyh naszkicowalam dzis kolege z klasy, ktory siedzial ze mna w grupie, ale jak na zawolanie byl nieruchomy i pisal sms, wiec skorzystalam mrgreen noo... troszku mu image "zbuntowalam" ninja > wrr, zwierzyno xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:37 am
dobra, ktos odda mi niepotrzebne ticketsy? ;3 jak ktoś ma to chętnie wezmę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:38 am
EvilYuki Rin_Youkai czy ktos tu mowi o bitej smietanie? heart _ heart witam whee < myhyhyh naszkicowalam dzis kolege z klasy, ktory siedzial ze mna w grupie, ale jak na zawolanie byl nieruchomy i pisal sms, wiec skorzystalam mrgreen noo... troszku mu image "zbuntowalam" ninja > wrr, zwierzyno xD a co tak w samym okularach bedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:38 am
EvilYuki dobra, ktos odda mi niepotrzebne ticketsy? ;3 jak ktoś ma to chętnie wezmę 3nodding a na co zbierasz? ninja Rin... pokaz rysunek x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:41 am
Aidanna EvilYuki dobra, ktos odda mi niepotrzebne ticketsy? ;3 jak ktoś ma to chętnie wezmę 3nodding a na co zbierasz? ninja Rin... pokaz rysunek x3 na cygaretke n___n potem na pieprzyka n___n wlasnie, poka, poka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:44 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki dobra, ktos odda mi niepotrzebne ticketsy? ;3 jak ktoś ma to chętnie wezmę 3nodding a na co zbierasz? ninja Rin... pokaz rysunek x3 na cygaretke n___n potem na pieprzyka n___n wlasnie, poka, poka moge Ci dac moje x3 trzymalam je na czarna godzine jakby goldow braklo, ale co mi tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:46 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki dobra, ktos odda mi niepotrzebne ticketsy? ;3 jak ktoś ma to chętnie wezmę 3nodding a na co zbierasz? ninja Rin... pokaz rysunek x3 na cygaretke n___n potem na pieprzyka n___n wlasnie, poka, poka moge Ci dac moje x3 trzymalam je na czarna godzine jakby goldow braklo, ale co mi tam xd jesli sie zdecydujesz, to bede dzwieczna jak dzwoneczek ;3 *idzie okrasc konto siostry* ta duzo grala, poki sie jej Gaia nie znudzila, sesese.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:47 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki dobra, ktos odda mi niepotrzebne ticketsy? ;3 jak ktoś ma to chętnie wezmę 3nodding a na co zbierasz? ninja Rin... pokaz rysunek x3 na cygaretke n___n potem na pieprzyka n___n wlasnie, poka, poka moge Ci dac moje x3 trzymalam je na czarna godzine jakby goldow braklo, ale co mi tam xd jesli sie zdecydujesz, to bede dzwieczna jak dzwoneczek ;3 *idzie okrasc konto siostry* ta duzo grala, poki sie jej Gaia nie znudzila, sesese. jaki twoja siostra nick ma? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:48 am
Aidanna jaki twoja siostra nick ma? xd Edvard von Aachen 3nodding nie byla na zadnej polskiej gildii ;3 Aid, wielkie dzieki *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:48 am
EvilYuki Aidanna jaki twoja siostra nick ma? xd Edvard von Aachen 3nodding nie byla na zadnej polskiej gildii ;3 Aid, wielkie dzieki *_* bardzo prosze ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:50 am
Aidanna EvilYuki Aidanna jaki twoja siostra nick ma? xd Edvard von Aachen 3nodding nie byla na zadnej polskiej gildii ;3 Aid, wielkie dzieki *_* bardzo prosze ^-^ a to swinia z mojej siostry, nic nie ma TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:51 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna jaki twoja siostra nick ma? xd Edvard von Aachen 3nodding nie byla na zadnej polskiej gildii ;3 Aid, wielkie dzieki *_* bardzo prosze ^-^ a to swinia z mojej siostry, nic nie ma TT ona chyba tylko grala, bo zero postow ma >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:53 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna jaki twoja siostra nick ma? xd Edvard von Aachen 3nodding nie byla na zadnej polskiej gildii ;3 Aid, wielkie dzieki *_* bardzo prosze ^-^ a to swinia z mojej siostry, nic nie ma TT ona chyba tylko grala, bo zero postow ma >.>' dokladnie, tylko grala wink jakos jej Gaia nie przypasowala... *idzie zmienic sygne*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|