Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27901 27902 27903 27904 27905 27906 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:23 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Masz bez przerwy zajęcia? Nie zrobilas sobie sniadanka?

Kurde wiesz, nie mam zajec do 16:00...ale do domu nie mam jak wrocic...

A ktos nie wraca wczesniej? Moze sobie cos kup w sklepiku gdziesz.. masz czas jeszcze. Albo przeczekaj u hosesiasza. :]

Nie wiem, ale nie bede juz wracac, bo skonczyl mi sie bilet niesieczny i musze jednorazowki kupowac, a z kasa cienko stoje...no i jedzenia tez se nie kupie...a hosesiasz chyba ma dendrologie jakos teraz...a poza tym jak sobie moge na necie posiedzic, to korzystam, ne?
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:28 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Masz bez przerwy zajęcia? Nie zrobilas sobie sniadanka?

Kurde wiesz, nie mam zajec do 16:00...ale do domu nie mam jak wrocic...

A ktos nie wraca wczesniej? Moze sobie cos kup w sklepiku gdziesz.. masz czas jeszcze. Albo przeczekaj u hosesiasza. :]

Nie wiem, ale nie bede juz wracac, bo skonczyl mi sie bilet niesieczny i musze jednorazowki kupowac, a z kasa cienko stoje...no i jedzenia tez se nie kupie...a hosesiasz chyba ma dendrologie jakos teraz...a poza tym jak sobie moge na necie posiedzic, to korzystam, ne?

Dalbym ci buleczke.. ale wiesz.. moze ci przelac 50zl? jutro bys miala.

Adwokat Kozy

Aidanna

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:29 am

Adwokat Kozy
Aidanna
Adwokat Kozy
Aidanna
to zobacze sobie moze wkoncu co to jest to guild wars >.>'

Takie sobie jezeli szukasz mmorpg fajnego. Grafa ladna, na poziomie Rapplez/L2, fajny element to dobre fabularne questy, slaby punkt to grywalnosc.. to nie jest takie prawdziwe MMO.. raczej takie diablo2

gra ogolnie przyjemna.. ale szybko sie nudzi.
ho ho ho... niewiem jak to zainstalowac domokun glupie montowanie obrazow domokun

Hehe.. pirata masz? To sobie nie pograsz wink
no niestety pirat. Pokombinuje az zadziala! xd
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:30 am

Adwokat Kozy

nie ma mowy, wybij sobie z glowy raz na zawsze wysylanie mi jakichkolwiek pieniedzy. przezyje, jezu, to tylko pare dni, a na poczatku kwietnia dostane kase od rodzicow.

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Adwokat Kozy

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:31 am

Aidanna
Adwokat Kozy
Aidanna
Adwokat Kozy
Aidanna
to zobacze sobie moze wkoncu co to jest to guild wars >.>'

Takie sobie jezeli szukasz mmorpg fajnego. Grafa ladna, na poziomie Rapplez/L2, fajny element to dobre fabularne questy, slaby punkt to grywalnosc.. to nie jest takie prawdziwe MMO.. raczej takie diablo2

gra ogolnie przyjemna.. ale szybko sie nudzi.
ho ho ho... niewiem jak to zainstalowac domokun glupie montowanie obrazow domokun

Hehe.. pirata masz? To sobie nie pograsz wink
no niestety pirat. Pokombinuje az zadziala! xd

Nie zadziała.. potrzebujesz orginalnego klucza.. to onlinowa gra jest.
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:33 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy

nie ma mowy, wybij sobie z glowy raz na zawsze wysylanie mi jakichkolwiek pieniedzy. przezyje, jezu, to tylko pare dni, a na poczatku kwietnia dostane kase od rodzicow.

No to spoko.. ale dzis wysle ci sluchawki smile

A wieczorem moze z Olą pojdziemy do jazzu.. ale to nie jest pewne jeszcze.

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:36 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Spoko...ja rezygnuje z wyjsc gdziekolwiek..nie mam kasy, poza tym jak bylam w srode w Absynthcie, to wszystko mnie wkurwialo i wyszlam...no i weekend mam zajebany...3 rpojekty, wielki rysunek, autoportret, w srode kolos z zoologii...
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:43 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Spoko...ja rezygnuje z wyjsc gdziekolwiek..nie mam kasy, poza tym jak bylam w srode w Absynthcie, to wszystko mnie wkurwialo i wyszlam...no i weekend mam zajebany...3 rpojekty, wielki rysunek, autoportret, w srode kolos z zoologii...

Moge ci narysowac 'autoportret' :33 a co tak zle w tym absyndzie? zle sie czulas czy cos? sie kurde martwilem o ciebie no.

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:47 am

Adwokat Kozy

Moge ci narysowac 'autoportret' :33 a co tak zle w tym absyndzie? zle sie czulas czy cos? sie kurde martwilem o ciebie no.

Nie no sama musze narysowac...
No nie czulam sie za fajnie...hose byl ze swoja laska, leszczu caly czas sie przystawial do takiej agnieszki, przemek gadal ze sliwka, a ja sie wyalienowalam...i mnie wkurwiali, bo leszcz przyniosl swoj nowy super hiper aparat i robili zdjecia...nienawidze tego, blyskali po oczach...pwoiedzialam hosemu zeby sie pierdolil z tym aparatem...jedyne co bylo fajne to muzyka, bo jakis mlody zespol mial probe i glosno grali...no a potem wyszlam i na piechote zapierdzielalam przez mokry lublin do domu...w sumie to 20 minut sie stamtad do mnie idzie jak sie zna dobra droge.
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:48 am

W ogole to kupilem ci takie sluchawki jak ja mam (MDR-71SL) tyle ze biale biggrin bedziemy sie uzupelniac :]

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:51 am

Adwokat Kozy
W ogole to kupilem ci takie sluchawki jak ja mam (MDR-71SL) tyle ze biale biggrin bedziemy sie uzupelniac :]

Te za dwie stowy?!
pojebalo cie?

Kuzwa nie odzywam sie do ciebie, ja pierdole.
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:58 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Te za dwie stowy?!
pojebalo cie?

Nie. Za stowke, tanio byly bo biale i z folii a nie plastikowego pudelka. Okazja. Sie nie nerwoj, takie sluchawki starcza ci na lata no i sama wiesz ze sa dobre. Wiec zamiast szczekac zebami i sie zloscic daj mi buziaka i sie ciesz :]

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 6:00 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Te za dwie stowy?!
pojebalo cie?

Nie. Za stowke, tanio byly bo biale i z folii a nie plastikowego pudelka. Okazja. Sie nie nerwoj, takie sluchawki starcza ci na lata no i sama wiesz ze sa dobre. Wiec zamiast szczekac zebami i sie zloscic daj mi buziaka i sie ciesz :]

Wiesz, ze przesadziles?
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 6:04 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

Te za dwie stowy?!
pojebalo cie?

Wiesz, ze przesadziles?

Nie? Juz kiedys planowalem ci kupic dobre sluchawki bo wiem ze lubisz muzyke. A teraz jak juz zupelnie padly ci twoje buraczane to byl tylko argument. Dobrze wiesz ze na nic w zamian nie licze i nie jest to dla mnie problem. Jezeli ty masz problem z przyjeciem ich to je wyrzuc, daj komus albo odeslij, ale taka skromnosc na sile to jest raczej niepotrzebna i dziecinna.

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 6:06 am

Adwokat Kozy

Nie? Juz kiedys planowalem ci kupic dobre sluchawki bo wiem ze lubisz muzyke. A teraz jak juz zupelnie padly ci twoje buraczane to byl tylko argument. Dobrze wiesz ze na nic w zamian nie licze i nie jest to dla mnie problem. Jezeli ty masz problem z przyjeciem ich to je wyrzuc, daj komus albo odeslij, ale taka skromnosc na sile to jest raczej niepotrzebna i dziecinna.

misiek nie, poprostu ja sie bede bala je nosic, bo mam tendencje do psucia rzeczy....a chyba bym sobie nie darowala, jakbym zniszczyla sluchawki za stowke...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27901 27902 27903 27904 27905 27906 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games