|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 12:11 am
Kiray Twisted_Exile Kiray NIME mi niedziala... jak komus sie loguje stronka to niech sprawdzi w zakladce chat adres serwera i kanal na ircu... ide w cos pograc... wszystkim pnaie generale NiME nie dziala crying evil twisted slyszalem o ze komus juz dzialalo... eek no to mi nie dziala stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:21 am
juz wiem jaki to serwer... eu.irchighway.net 6667 /join #online-rpg
jak by ktos byl zainteresowany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:02 am
ze tak sobie zarzuce.....witam wszystkich.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:04 am
revcat ze tak sobie zarzuce.....witam wszystkich.... mrgreen witay generale jak ja dawno generala nie widzialam 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:06 am
Twisted_Exile revcat ze tak sobie zarzuce.....witam wszystkich.... mrgreen witay generale jak ja dawno generala nie widzialam 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted witam witam....... prosze o zdanie raportu szczegolowego co tu sie tez dzialo pod moja nie obecnosc.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:08 am
revcat Twisted_Exile revcat ze tak sobie zarzuce.....witam wszystkich.... mrgreen witay generale jak ja dawno generala nie widzialam 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted witam witam....... prosze o zdanie raportu szczegolowego co tu sie tez dzialo pod moja nie obecnosc.... 3nodding wlasciwie to nic ktos nowy zostal przyjety procz Gaabs ale nie wiem kto bo do tej pory sie nie zameldowal mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:21 am
a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil //edit ide na sniadanie z Moim Kochanie Cieciuchy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:22 am
Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil jakie lenie co scream a czemu ma przerabane eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:25 am
Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil //edit ide na sniadanie z Moim Kochanie Cieciuchy blaugh smacznego 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:25 am
Twisted_Exile Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil jakie lenie co scream a czemu ma przerabane eek twisted bo sie menda nawet nie odezwal czy jeszcze zyje ninja czy sie moze pociag wykoleil ninja i tak sobie rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:27 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil jakie lenie co scream a czemu ma przerabane eek twisted bo sie menda nawet nie odezwal czy jeszcze zyje ninja czy sie moze pociag wykoleil ninja i tak sobie rolleyes mrgreen rofl rofl biggrin widze ze sie martwisz rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:34 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil jakie lenie co scream a czemu ma przerabane eek twisted bo sie menda nawet nie odezwal czy jeszcze zyje ninja czy sie moze pociag wykoleil ninja i tak sobie rolleyes mrgreen .......ale......ze......mnie......kawał......chuja....... pirate mam takie jedno cos do powiedzenia.....czy Ci nowi co zostali przyjeci zapoznali sie z regulaminem ?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:39 am
revcat Baliaur Twisted_Exile Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil jakie lenie co scream a czemu ma przerabane eek twisted bo sie menda nawet nie odezwal czy jeszcze zyje ninja czy sie moze pociag wykoleil ninja i tak sobie rolleyes mrgreen .......ale......ze......mnie......kawał......chuja....... pirate mam takie jedno cos do powiedzenia.....czy Ci nowi co zostali przyjeci zapoznali sie z regulaminem ????? wcale zaden kawal chuja :[ a czy sie za[poznali trzeba sie ich pytac :] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:39 am
dobra rada: nigdy nie pij z chrzesntm xp nastepna dobra rada: nie daj sie wrobic w pijcie za moje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:44 am
revcat Baliaur Twisted_Exile Baliaur a ja melduje ze sie wszyscy obijali lenie jedne stressed i ze cholera sie nie wyspalam sweatdrop
i ze Gen Rev ma przerabane ninja evil jakie lenie co scream a czemu ma przerabane eek twisted bo sie menda nawet nie odezwal czy jeszcze zyje ninja czy sie moze pociag wykoleil ninja i tak sobie rolleyes mrgreen .......ale......ze......mnie......kawał......chuja....... pirate zaprzeczam rolleyes a jesli bedzie Szanowny Pan tak dalej twierdzil to groza panu niezbyt przyjemne druciane konsekwencje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|