|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 2:24 am
Obilia bibortetu Elleine bibortetu Obilia  Kinek hogy tetszik? 100% kíváncsiság 0% egoizmus/hiúság... És ritkán szoktam kérni, de aki tud/akar adjon legalább 1000 goldot sweatdrop Csak aki akar. Nekem nem tetszik, bár elfogult vagyok, mert nem igazán szeretem a kéket és azt a frizurát sem. xp Ha objektív akarok lenni: Egybeolvad az egész. Hangsúly szépen eloszlik. Nem izgalmas, de kellemes. NEM SZERETED A KÉKET???? gonk Az avi külömben szép, csak valahogy nem passzolnak össze rajta a tárgyak, nem tudom megmagyarázni, enyhén kényelmetlen ránézni. Hát igen, nem szeretem a kéket. sweatdrop Inkább rózsaszín és zöld párti vagyok. (Félreértés ne essék, ha az avatár frappánsan van összeállítva el szoktam siklani efelett.) Talán a haj miatt Elleine, de lehet, hogy máshol van a gond. confused Próbáltam Tekteken csinálni valamit, de nem lett az igazi. Szerintetek tűrhetőbb?  Wow érdekes biggrin Bár a szemet ha meg is változtatnám, nem biztos, hogy ilyenre tenném, hanem.... nem tudom még majd kikísérletezem. Igazából az egyik legújabb szemet akartam használni, de nincs még fent Tekteken. Szerintem majdnem mindegyik szem megy hozzá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 4:37 am
bibortetu Obilia bibortetu Elleine bibortetu Obilia  Kinek hogy tetszik? 100% kíváncsiság 0% egoizmus/hiúság... És ritkán szoktam kérni, de aki tud/akar adjon legalább 1000 goldot sweatdrop Csak aki akar. Nekem nem tetszik, bár elfogult vagyok, mert nem igazán szeretem a kéket és azt a frizurát sem. xp Ha objektív akarok lenni: Egybeolvad az egész. Hangsúly szépen eloszlik. Nem izgalmas, de kellemes. NEM SZERETED A KÉKET???? gonk Az avi külömben szép, csak valahogy nem passzolnak össze rajta a tárgyak, nem tudom megmagyarázni, enyhén kényelmetlen ránézni. Hát igen, nem szeretem a kéket. sweatdrop Inkább rózsaszín és zöld párti vagyok. (Félreértés ne essék, ha az avatár frappánsan van összeállítva el szoktam siklani efelett.) Talán a haj miatt Elleine, de lehet, hogy máshol van a gond. confused Próbáltam Tekteken csinálni valamit, de nem lett az igazi. Szerintetek tűrhetőbb?  Wow érdekes biggrin Bár a szemet ha meg is változtatnám, nem biztos, hogy ilyenre tenném, hanem.... nem tudom még majd kikísérletezem. Igazából az egyik legújabb szemet akartam használni, de nincs még fent Tekteken. Szerintem majdnem mindegyik szem megy hozzá. Ja ok. És most vettem észre hogy kék szájat meg szemhéjárnyalót is hozzátettél... Hát nem tudom az is elég drága egyelőre maradnék a sima szájnál... Nekem jobban a ruha a sminknél. A cipő is ok de jobban szeretem ehhez a genie-set de ez is jó persze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 5:55 am
bocsi h beledumálok de nekem egyik haj sem jött be sweatdrop de am a rucira énis pályázok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 12:13 pm
A rasta nem rossz csak szerintem túlságosan szabadon hagyja a homlokot és a ruha kimonó szabású ezért gondoltam japános frizurára. dDe majd keresek másik frizurát is majd talán hozzá tekteken smile És a többi formája is tetszik, de ez a legjobban smile Napsi hajrá ha gyűjtesz rá wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 12:34 pm
ha lehetne megkérnék mindenkit h egy gondolattal segítse drága Muffinomat hogy túlélje ezt az betegséget.... csak egy kósza gondolat is elég, csak hogy erőre kapjon.... nagyon rossz bőrben van cry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 1:54 pm
napsugar ha lehetne megkérnék mindenkit h egy gondolattal segítse drága Muffinomat hogy túlélje ezt az betegséget.... csak egy kósza gondolat is elég, csak hogy erőre kapjon.... nagyon rossz bőrben van cry crying feléje írányítom az összes pozítív gondolatomat, hogy gyógyuljon!!!!! Mindenki!!!! Élj Muffin!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 2:13 am
A hatalmam erős élj muffin élj (miért van olyan érzésem hogy most kevesen vagyunk)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 6:12 am
köszönöm nektek crying bár megint rossz passzban van.... nagyon szenved crying lehet hogy elaltatom.... szegénykém csak szenved crying rossz nézni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 8:41 am
Itt vagyok én is...gondolat elküldve 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 8:41 am
Óóó... én is gondolok rá... Gyó-gyulj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 8:43 am
*Muffinra gondol* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:00 am
köszönöm mindenkinek.... bár egyre kevesebb reményt látok.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:18 am
napsugar köszönöm mindenkinek.... bár egyre kevesebb reményt látok.... crying Ugyan, a remény hal meg utoljára smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:36 am
tartsatok ki mi mind veletek vagyunk smile *küldi a pozitív energiáit napsugáréknak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|