|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:40 pm
`Amelia` OPANUJCIE SIę! TOż TO ZACZYNA PRWDZIWą ANARCHIą PACHNIEć... ZNACZY, WYCZUWA SIę... ECH, NO CHOLERCIA.... stare spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun EvilYuki hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy* na swoim subforum rob co chcesz, a u nas jestes dopiero na praktykach wiec sie nie wychylaj przed starszych wink a ten łink to tylko tak, zeby nie wyszło, ze Omi jest niedobra. mrgreen cu nie? wink
ale wy jestescie! smiac sie z biednej Aidi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
`Amelia` OPANUJCIE SIę! TOż TO ZACZYNA PRWDZIWą ANARCHIą PACHNIEć... ZNACZY, WYCZUWA SIę... ECH, NO CHOLERCIA.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:41 pm
Omega Sun EvilYuki hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy* na swoim subforum rob co chcesz, a u nas jestes dopiero na praktykach wiec sie nie wychylaj przed starszych wink
No a tak nawiasem mówiąc konsekwencje zostaną wyciągnięte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun `Amelia` OPANUJCIE SIę! TOż TO ZACZYNA PRWDZIWą ANARCHIą PACHNIEć... ZNACZY, WYCZUWA SIę... ECH, NO CHOLERCIA.... stare spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink albo zjedz cała tabliczke mietowej czekolady Teravita heart ____ heart
mniam. crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy EvilYuki hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy* no nie mow ze Tobie sie nie zdazylo nigdy prytnąć... a, zdarzyło, ale w naszej kulturze jest to odbierane jako cos niestosownego, Aidanna może czuć sięzraniona poprzez używanie w ten sposób wizerunku jej avatara, czyż nie? ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:42 pm
jestem po prostu pod piorunującym wrażeniem! od dawna takiego ruchu nie było surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:43 pm
Rin_Youkai PFFFFFFFFFFFFFFF < oplula ze smiechu juz trzeci raz monitor> Bee, mowilam nie rob mi tego scream rofl niestety mam to samo jak na to patrze xDDD Omi: ta jest, cechmistrzu! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:43 pm
Terrorystka Frania a ten łink to tylko tak, zeby nie wyszło, ze Omi jest niedobra. mrgreen cu nie? wink
ale wy jestescie! smiac sie z biednej Aidi! i tak wszyscy wiedza, ze jestem wstretna i niedobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:46 pm
Omega Sun spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink *w ramach uspokajania ciumka jej kolanko*
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:48 pm
`Amelia` Omega Sun spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink *w ramach uspokajania ciumka jej kolanko*
xd *patrzy zazdrosnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:51 pm
Omega Sun Terrorystka Frania a ten łink to tylko tak, zeby nie wyszło, ze Omi jest niedobra. mrgreen cu nie? wink
ale wy jestescie! smiac sie z biednej Aidi! i tak wszyscy wiedza, ze jestem wstretna i niedobra uuuuhu.. powiało grozą. gonk crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:52 pm
EvilYuki `Amelia` Omega Sun spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink *w ramach uspokajania ciumka jej kolanko*
xd *patrzy zazdrosnie* hm. to może pociumkaj moje kolanko? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:53 pm
`Amelia` Omega Sun spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink *w ramach uspokajania ciumka jej kolanko*
xd >hym< >ciumka jej jędrny pośladek<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:54 pm
Terrorystka Frania EvilYuki `Amelia` Omega Sun spokojnie, nie denerwuj sie smile Policz do 10 i oddychaj gleboko wink *w ramach uspokajania ciumka jej kolanko*
xd *patrzy zazdrosnie* hm. to może pociumkaj moje kolanko? xd eee... nie, nie trzeba ;3 *ciumka swoje kolanko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|