|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:29 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Omega Sun Drogie "dzieci", jakbyscie czytaly gazety, to byscie wiedzialy, ze matura z matematyki bedzie obowiazkowa od 2010 roku, tak wiec radze uczyc sie pilnie, bo jak wam sie noga podwinie i bedziecie powtarzac klase, to sie na nia zalapiecie ninja czyli ploty okazaly sie prawda... nie dokonca, ale jednak. mówiłam, że rocznik 91! >.< czyli Ciebie jeszcze nie obowiazuje? umi geografie? ninja połowe atmosfery i całą hydrsofere, ale mam jeszcze jutro do nauki wink ale dam radeee... tego sie szybko uczy choć materiału jest sporo. >___>"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:29 pm
fajna kupa Opcy, taka... głeboka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:31 pm
Omega Sun revcat ...ja sobie pociumkam ale co innego u Omi... mrgreen hu hu hu mrrr brzmi obiecujaco ninja heart Aidanna obrzydziles mi zycie talk2hand to nie patrz jak taka Obrzydliwa jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:32 pm
BeeWolf Omega Sun revcat ...ja sobie pociumkam ale co innego u Omi... mrgreen hu hu hu mrrr brzmi obiecujaco ninja heart Aidanna obrzydziles mi zycie talk2hand to nie patrz jak taka Obrzydliwa jestes  hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Omega Sun Drogie "dzieci", jakbyscie czytaly gazety, to byscie wiedzialy, ze matura z matematyki bedzie obowiazkowa od 2010 roku, tak wiec radze uczyc sie pilnie, bo jak wam sie noga podwinie i bedziecie powtarzac klase, to sie na nia zalapiecie ninja czyli ploty okazaly sie prawda... nie dokonca, ale jednak. mówiłam, że rocznik 91! >.< czyli Ciebie jeszcze nie obowiazuje? umi geografie? ninja połowe atmosfery i całą hydrsofere, ale mam jeszcze jutro do nauki wink ale dam radeee... tego sie szybko uczy choć materiału jest sporo. >___>" dasz rade smile trudne zreszta to nie jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy* no nie mow ze Tobie sie nie zdazylo nigdy prytnąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:34 pm
EvilYuki BeeWolf Omega Sun revcat ...ja sobie pociumkam ale co innego u Omi... mrgreen hu hu hu mrrr brzmi obiecujaco ninja heart Aidanna obrzydziles mi zycie talk2hand to nie patrz jak taka Obrzydliwa jestes  hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy* Pokaż mi bezpośrednią obrazę i udowodnij mi zamiar to się z tobą zgodzę :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:34 pm
BeeWolf Omega Sun revcat ...ja sobie pociumkam ale co innego u Omi... mrgreen hu hu hu mrrr brzmi obiecujaco ninja heart Aidanna obrzydziles mi zycie talk2hand to nie patrz jak taka Obrzydliwa jestes  =,=' tsia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:35 pm
PFFFFFFFFFFFFFFF < oplula ze smiechu juz trzeci raz monitor> Bee, mowilam nie rob mi tego scream rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:37 pm
OPANUJCIE SIę! TOż TO ZACZYNA PRWDZIWą ANARCHIą PACHNIEć... ZNACZY, WYCZUWA SIę... ECH, NO CHOLERCIA.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:38 pm
Rin_Youkai PFFFFFFFFFFFFFFF < oplula ze smiechu juz trzeci raz monitor> Bee, mowilam nie rob mi tego scream rofl Ale mi się to strasznie podoba no xD mrgreen
PRYT.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:38 pm
EvilYuki hmmm... obraza uzytkownika... czy nie powinnam dac ostrzezenia, jak myslicie? mrgreen *dopiero sie uczy* na swoim subforum rob co chcesz, a u nas jestes dopiero na praktykach wiec sie nie wychylaj przed starszych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:39 pm
Aidanna dasz rade smile trudne zreszta to nie jest aj hev tu dac rade! der is noł oder opszyn! ale hydrsosfera to taaaki banal, te jeziora rzeki lodowce rodzaje... pikus, tylko atmosfera jest taka durna ... _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:39 pm
Rin_Youkai PFFFFFFFFFFFFFFF < oplula ze smiechu juz trzeci raz monitor> Bee, mowilam nie rob mi tego scream rofl kupimu tobie mseczke lekarska i nie bedziesz oplowac wszystkiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|