Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27883 27884 27885 27886 27887 27888 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:32 am

Terrorystka Frania
Aidanna

Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand
tak MIAŁO BYĆ. ale nie jest! biggrin bo rocznik 91 juz bedzie przygotowywane specjalnie pod to zeby matura z matmy byla dla nich betką wiec matma ich obowiazuje a nie mnie. bo w LO czy technikum musza byc podreczniki przystoswane do przygtowania przyszlych maturzystow z rocznika 91 do zdania jej. o!

takze mnie to nie obowiazuje. ale znajac zycie NIGDY NIC NIE WIADOMO!
znajac giertycha nigdy nic nie waidomo!!

a mnie sotatnio pani z chemi chwali, ze sie staram x3
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:32 am

Terrorystka Frania
Aidanna

Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand
tak MIAŁO BYĆ. ale nie jest! biggrin bo rocznik 91 juz bedzie przygotowywane specjalnie pod to zeby matura z matmy byla dla nich betką wiec matma ich obowiazuje a nie mnie. bo w LO czy technikum musza byc podreczniki przystoswane do przygtowania przyszlych maturzystow z rocznika 91 do zdania jej. o!

to ustanowiono, gdy ja byłam w drugiej klasie, na zaś, czyli następny rocznik już miał pisać maturę.

ale nie, następni jęczli, więc postanowiono, że jeszcze następni będą pisać.

czyli wy, bo was JUŻ przygotowują do tego, by matma na maturze była betką ;3 przynajmniej w teorii.

ale nigdy nic nie wiadomo.

EvilYuki
Crew

Terrorystka Frania

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:33 am

degenerat
Terrorystka Frania

wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk

Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused
wiem. i zdaje sobie z tego sprawe, nie miej mnie za idiotkę. neutral
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:35 am

Aidanna
Terrorystka Frania
Aidanna
a ja chce zdawac historie ;_;
no własnie ja tez! i juz mam zapisanego speca z histy wiec nie moge sie wycofac! >.< i musi to byc normalnie liczono a nie kurde! >.<
ja samouk jestem x3
Fajnie, ze z klasa jedziesz. Nas nie chca nigdzie zabrac =,='

Matematyka... obowiazkowa! nieee... wiesz jak spadnie zdwalanosc matur ;p
po to giertych wymyslil amnestie, zupelnie niepotrzebnie.

sluchajcie, nie kazdy musi miec mature. A w obecnej sytuacji, kazdy głąb bedzie sie mogl poszczycic tym swistkiem, ba! niedlugo przy becikowym sie bedzie odbierac swiadectwo maturalne.

jak sie jest jelopem i sie nie umie opanowac matematyki na tym naprawde PODSTAWOWYM poziomie, to matury miec nie trzeba, to nie przymus. Murarz, malarz, rolnik, po co im dyplom? a tak rosną nam w kraju pseudo-wykształceni magistrzy, którzy maturę zdali ledwo, za studia zapłacili i są niewiadomo kim.

EvilYuki
Crew

degenerat

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:36 am

Terrorystka Frania
degenerat
Terrorystka Frania

wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk

Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused
Nie mam. rolleyes Tylko nie wiem kto wypuszcza z liceów ludzi którzy nie potrafią liczyć pod kreską. A tak niestety się dzieje. Jeśli w sklepie kasa padnie a pani nie ma kalkulatora, to sklep zamyka.
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:38 am

EvilYuki
Terrorystka Frania
Aidanna

to ustanowiono, gdy ja byłam w drugiej klasie, na zaś, czyli następny rocznik już miał pisać maturę.

ale nie, następni jęczli, więc postanowiono, że jeszcze następni będą pisać.

czyli wy, bo was JUŻ przygotowują do tego, by matma na maturze była betką ;3 przynajmniej w teorii.

ale nigdy nic nie wiadomo.
no to ja Ci mówie, ze my nie mamy podroecznikow odpwoiednych do tego bo sa takie same jak iles tam lat temu, a teraz beda NOWE podreczniki dla nowego rocznika. i podobno to ze 91 bedzie pisac jest juz podpisane.

a moja mama slyszala wczoraj, ze minister szkol wyzyszych zarzadzil ze na dostanie sie do uczelni beda kladli wieskzy nacisk na konkurs swiadectw, jak na zahcodzie, CZYLI KOLEJNY NONSENS, bo mam taka laske w klasie, ktora zerznie wszytko i ma same piątki, a jak przyjdzie do odpowiedzi to dwóje..... i co? na takiej maturze dadza jej popalic wiec nie ma zmiluj a konkurs swiadectw!? wrrr confused

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:40 am

degenerat
Terrorystka Frania
degenerat
Terrorystka Frania

Nie mam. rolleyes Tylko nie wiem kto wypuszcza z liceów ludzi którzy nie potrafią liczyć pod kreską. A tak niestety się dzieje. Jeśli w sklepie kasa padnie a pani nie ma kalkulatora, to sklep zamyka.
ja umiem wiec matura z maty mi nie potrzebna mrgreen
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:41 am

EvilYuki
Aidanna
Terrorystka Frania
Aidanna
a ja chce zdawac historie ;_;
no własnie ja tez! i juz mam zapisanego speca z histy wiec nie moge sie wycofac! >.< i musi to byc normalnie liczono a nie kurde! >.<
ja samouk jestem x3
Fajnie, ze z klasa jedziesz. Nas nie chca nigdzie zabrac =,='

Matematyka... obowiazkowa! nieee... wiesz jak spadnie zdwalanosc matur ;p
po to giertych wymyslil amnestie, zupelnie niepotrzebnie.

sluchajcie, nie kazdy musi miec mature. A w obecnej sytuacji, kazdy głąb bedzie sie mogl poszczycic tym swistkiem, ba! niedlugo przy becikowym sie bedzie odbierac swiadectwo maturalne.

jak sie jest jelopem i sie nie umie opanowac matematyki na tym naprawde PODSTAWOWYM poziomie, to matury miec nie trzeba, to nie przymus. Murarz, malarz, rolnik, po co im dyplom? a tak rosną nam w kraju pseudo-wykształceni magistrzy, którzy maturę zdali ledwo, za studia zapłacili i są niewiadomo kim.
prosze bardzo... niech wprowadzaja matematyke, ale wtedy tez 4 lata nauki w liceum, bo czlowiek nie wyrabia jak musi tak pedzic z materialem talk2hand

Aidanna

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:42 am

degenerat
Aidanna
Terrorystka Frania
degenerat

To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię.
jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD

Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD
uu... fajno :3 ale z klasa czy prywatnie ze znajomymi?

Wg. Mojej skromnej osoby matematyka powinna być obowiązkowa.

A czym się kierujesz jeżeli można wiedzie?
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:43 am

Terrorystka Frania

a moja mama slyszala wczoraj, ze minister szkol wyzyszych zarzadzil ze na dostanie sie do uczelni beda kladli wieskzy nacisk na konkurs swiadectw, jak na zahcodzie, CZYLI KOLEJNY NONSENS, bo mam taka laske w klasie, ktora zerznie wszytko i ma same piątki, a jak przyjdzie do odpowiedzi to dwóje..... i co? na takiej maturze dadza jej popalic wiec nie ma zmiluj a konkurs swiadectw!? wrrr confused
kkk... konkurs świadectw? eek

na zachodzie to sie sprawdza, bo tam mało kto ściąga... a tu u nas, jeden przez drugiego, poza tym dostaje sie oceny za ładne oczy i takie tam bzdety.

Aidanna: tez uważam, że 3 lata to za mało.

EvilYuki
Crew

degenerat

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:44 am

Terrorystka Frania
degenerat
Terrorystka Frania
degenerat
Terrorystka Frania

ja umiem wiec matura z maty mi nie potrzebna mrgreen
Ja tam obstaje żeby na poziomie materiałowym tak do 5 klasy była.Bo sinusy to już faktycznie, przesada na maturze. Mimo że bardzo lubię mrgreen
Matematyka uczy logicznie myśleć
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:45 am

BeeWolf
degenerat
Aidanna
Terrorystka Frania
degenerat

Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD

Poczytaj resztę wypowiedzi to się dowiesz. wink

degenerat

Aidanna

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:47 am

EvilYuki
Terrorystka Frania

kkk... konkurs świadectw? eek

na zachodzie to sie sprawdza, bo tam mało kto ściąga... a tu u nas, jeden przez drugiego, poza tym dostaje sie oceny za ładne oczy i takie tam bzdety.

Aidanna: tez uważam, że 3 lata to za mało.
wystarczy mi, ze na polskim musmimy robic po trzy tematy naraz =,='
Za duzo materialu w zbyt szybkim tepie. Czlowiek juz nie wyrabia talk2hand Masakra...
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:47 am

degenerat
BeeWolf
degenerat
Aidanna
Terrorystka Frania
degenerat

Poczytaj resztę wypowiedzi to się dowiesz. wink

No właśnie czytam i w sumie to uj wiem.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

degenerat

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:48 am

BeeWolf

No właśnie czytam i w sumie to uj wiem.
To bardzo nie dobrze.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27883 27884 27885 27886 27887 27888 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games