|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:32 am
Terrorystka Frania Aidanna Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand tak MIAŁO BYĆ. ale nie jest! biggrin bo rocznik 91 juz bedzie przygotowywane specjalnie pod to zeby matura z matmy byla dla nich betką wiec matma ich obowiazuje a nie mnie. bo w LO czy technikum musza byc podreczniki przystoswane do przygtowania przyszlych maturzystow z rocznika 91 do zdania jej. o!
takze mnie to nie obowiazuje. ale znajac zycie NIGDY NIC NIE WIADOMO! znajac giertycha nigdy nic nie waidomo!! a mnie sotatnio pani z chemi chwali, ze sie staram x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:32 am
Terrorystka Frania Aidanna Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand tak MIAŁO BYĆ. ale nie jest! biggrin bo rocznik 91 juz bedzie przygotowywane specjalnie pod to zeby matura z matmy byla dla nich betką wiec matma ich obowiazuje a nie mnie. bo w LO czy technikum musza byc podreczniki przystoswane do przygtowania przyszlych maturzystow z rocznika 91 do zdania jej. o!
takze mnie to nie obowiazuje. ale znajac zycie NIGDY NIC NIE WIADOMO! to ustanowiono, gdy ja byłam w drugiej klasie, na zaś, czyli następny rocznik już miał pisać maturę. ale nie, następni jęczli, więc postanowiono, że jeszcze następni będą pisać. czyli wy, bo was JUŻ przygotowują do tego, by matma na maturze była betką ;3 przynajmniej w teorii. ale nigdy nic nie wiadomo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:33 am
degenerat Terrorystka Frania wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused wiem. i zdaje sobie z tego sprawe, nie miej mnie za idiotkę. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:35 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna a ja chce zdawac historie ;_; no własnie ja tez! i juz mam zapisanego speca z histy wiec nie moge sie wycofac! >.< i musi to byc normalnie liczono a nie kurde! >.< ja samouk jestem x3 Fajnie, ze z klasa jedziesz. Nas nie chca nigdzie zabrac =,=' Matematyka... obowiazkowa! nieee... wiesz jak spadnie zdwalanosc matur ;p po to giertych wymyslil amnestie, zupelnie niepotrzebnie. sluchajcie, nie kazdy musi miec mature. A w obecnej sytuacji, kazdy głąb bedzie sie mogl poszczycic tym swistkiem, ba! niedlugo przy becikowym sie bedzie odbierac swiadectwo maturalne. jak sie jest jelopem i sie nie umie opanowac matematyki na tym naprawde PODSTAWOWYM poziomie, to matury miec nie trzeba, to nie przymus. Murarz, malarz, rolnik, po co im dyplom? a tak rosną nam w kraju pseudo-wykształceni magistrzy, którzy maturę zdali ledwo, za studia zapłacili i są niewiadomo kim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:36 am
Terrorystka Frania degenerat Terrorystka Frania wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused wiem. i zdaje sobie z tego sprawe, nie miej mnie za idiotkę. neutral Nie mam. rolleyes Tylko nie wiem kto wypuszcza z liceów ludzi którzy nie potrafią liczyć pod kreską. A tak niestety się dzieje. Jeśli w sklepie kasa padnie a pani nie ma kalkulatora, to sklep zamyka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:38 am
EvilYuki Terrorystka Frania Aidanna Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand tak MIAŁO BYĆ. ale nie jest! biggrin bo rocznik 91 juz bedzie przygotowywane specjalnie pod to zeby matura z matmy byla dla nich betką wiec matma ich obowiazuje a nie mnie. bo w LO czy technikum musza byc podreczniki przystoswane do przygtowania przyszlych maturzystow z rocznika 91 do zdania jej. o!
takze mnie to nie obowiazuje. ale znajac zycie NIGDY NIC NIE WIADOMO! to ustanowiono, gdy ja byłam w drugiej klasie, na zaś, czyli następny rocznik już miał pisać maturę. ale nie, następni jęczli, więc postanowiono, że jeszcze następni będą pisać. czyli wy, bo was JUŻ przygotowują do tego, by matma na maturze była betką ;3 przynajmniej w teorii. ale nigdy nic nie wiadomo. no to ja Ci mówie, ze my nie mamy podroecznikow odpwoiednych do tego bo sa takie same jak iles tam lat temu, a teraz beda NOWE podreczniki dla nowego rocznika. i podobno to ze 91 bedzie pisac jest juz podpisane.
a moja mama slyszala wczoraj, ze minister szkol wyzyszych zarzadzil ze na dostanie sie do uczelni beda kladli wieskzy nacisk na konkurs swiadectw, jak na zahcodzie, CZYLI KOLEJNY NONSENS, bo mam taka laske w klasie, ktora zerznie wszytko i ma same piątki, a jak przyjdzie do odpowiedzi to dwóje..... i co? na takiej maturze dadza jej popalic wiec nie ma zmiluj a konkurs swiadectw!? wrrr confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:40 am
degenerat Terrorystka Frania degenerat Terrorystka Frania wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused wiem. i zdaje sobie z tego sprawe, nie miej mnie za idiotkę. neutral Nie mam. rolleyes Tylko nie wiem kto wypuszcza z liceów ludzi którzy nie potrafią liczyć pod kreską. A tak niestety się dzieje. Jeśli w sklepie kasa padnie a pani nie ma kalkulatora, to sklep zamyka. ja umiem wiec matura z maty mi nie potrzebna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:41 am
EvilYuki Aidanna Terrorystka Frania Aidanna a ja chce zdawac historie ;_; no własnie ja tez! i juz mam zapisanego speca z histy wiec nie moge sie wycofac! >.< i musi to byc normalnie liczono a nie kurde! >.< ja samouk jestem x3 Fajnie, ze z klasa jedziesz. Nas nie chca nigdzie zabrac =,=' Matematyka... obowiazkowa! nieee... wiesz jak spadnie zdwalanosc matur ;p po to giertych wymyslil amnestie, zupelnie niepotrzebnie. sluchajcie, nie kazdy musi miec mature. A w obecnej sytuacji, kazdy głąb bedzie sie mogl poszczycic tym swistkiem, ba! niedlugo przy becikowym sie bedzie odbierac swiadectwo maturalne. jak sie jest jelopem i sie nie umie opanowac matematyki na tym naprawde PODSTAWOWYM poziomie, to matury miec nie trzeba, to nie przymus. Murarz, malarz, rolnik, po co im dyplom? a tak rosną nam w kraju pseudo-wykształceni magistrzy, którzy maturę zdali ledwo, za studia zapłacili i są niewiadomo kim. prosze bardzo... niech wprowadzaja matematyke, ale wtedy tez 4 lata nauki w liceum, bo czlowiek nie wyrabia jak musi tak pedzic z materialem talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:42 am
degenerat Aidanna Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD uu... fajno :3 ale z klasa czy prywatnie ze znajomymi? Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand Wg. Mojej skromnej osoby matematyka powinna być obowiązkowa. A czym się kierujesz jeżeli można wiedzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:43 am
Terrorystka Frania a moja mama slyszala wczoraj, ze minister szkol wyzyszych zarzadzil ze na dostanie sie do uczelni beda kladli wieskzy nacisk na konkurs swiadectw, jak na zahcodzie, CZYLI KOLEJNY NONSENS, bo mam taka laske w klasie, ktora zerznie wszytko i ma same piątki, a jak przyjdzie do odpowiedzi to dwóje..... i co? na takiej maturze dadza jej popalic wiec nie ma zmiluj a konkurs swiadectw!? wrrr confused kkk... konkurs świadectw? eek na zachodzie to sie sprawdza, bo tam mało kto ściąga... a tu u nas, jeden przez drugiego, poza tym dostaje sie oceny za ładne oczy i takie tam bzdety. Aidanna: tez uważam, że 3 lata to za mało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:44 am
Terrorystka Frania degenerat Terrorystka Frania degenerat Terrorystka Frania wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused wiem. i zdaje sobie z tego sprawe, nie miej mnie za idiotkę. neutral Nie mam. rolleyes Tylko nie wiem kto wypuszcza z liceów ludzi którzy nie potrafią liczyć pod kreską. A tak niestety się dzieje. Jeśli w sklepie kasa padnie a pani nie ma kalkulatora, to sklep zamyka. ja umiem wiec matura z maty mi nie potrzebna mrgreen Ja tam obstaje żeby na poziomie materiałowym tak do 5 klasy była.Bo sinusy to już faktycznie, przesada na maturze. Mimo że bardzo lubię mrgreen Matematyka uczy logicznie myśleć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:45 am
BeeWolf degenerat Aidanna Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD uu... fajno :3 ale z klasa czy prywatnie ze znajomymi? Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand Wg. Mojej skromnej osoby matematyka powinna być obowiązkowa. A czym się kierujesz jeżeli można wiedzie?
Poczytaj resztę wypowiedzi to się dowiesz. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:47 am
EvilYuki Terrorystka Frania a moja mama slyszala wczoraj, ze minister szkol wyzyszych zarzadzil ze na dostanie sie do uczelni beda kladli wieskzy nacisk na konkurs swiadectw, jak na zahcodzie, CZYLI KOLEJNY NONSENS, bo mam taka laske w klasie, ktora zerznie wszytko i ma same piątki, a jak przyjdzie do odpowiedzi to dwóje..... i co? na takiej maturze dadza jej popalic wiec nie ma zmiluj a konkurs swiadectw!? wrrr confused kkk... konkurs świadectw? eek na zachodzie to sie sprawdza, bo tam mało kto ściąga... a tu u nas, jeden przez drugiego, poza tym dostaje sie oceny za ładne oczy i takie tam bzdety. Aidanna: tez uważam, że 3 lata to za mało. wystarczy mi, ze na polskim musmimy robic po trzy tematy naraz =,=' Za duzo materialu w zbyt szybkim tepie. Czlowiek juz nie wyrabia talk2hand Masakra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:47 am
degenerat BeeWolf degenerat Aidanna Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Poczytaj resztę wypowiedzi to się dowiesz. wink No właśnie czytam i w sumie to uj wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:48 am
BeeWolf No właśnie czytam i w sumie to uj wiem.
To bardzo nie dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|