|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:17 am
Terrorystka Frania Aidanna Juz sie doczekac swiat nie moge! a ja wyjazdu >w< gdzie jedziesz? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:19 am
Terrorystka Frania Aidanna degenerat Aidanna degenerat A bo kasiorke trzeba było zarabiać. cry A teraz kasiorka nie chce dać się zarobić. A co dobrego? Stara bida. mrgreen Giertych mnie kusi becikowym. mrgreen A u Ciebie? nie strasz mnie Giertychem domokun uch... a co u mnie... Juz sie doczekac swiat nie moge! musze odpoczac, bo sil nie mam domokun A tak pozatym to nauka, nauka, nauka >.>' i od czasu do czasu rysowanie biggrin A bo Ty tegoroczny abiturient jesteś? gorzej... w nastepnym roku. Powoli zaczynam sie gubic co za zmiany sa wprowadzane @.@ nie martw sie ja tez. najwieksze jajo jest z matura z histy.... nie licza Ci tego co napiszesz tylko czy cale zadanie jest dobrze i wtedy daja Ci punkty. takze wyglada to tak,. ze masz 80% wiedzy ale z punktów wynika Ci niecałe 30%. i gdzie tu do cholery sprawiedliwość!? a ja chce zdawac historie ;_; Degenerat, naszczescie mnie jeszcze matematyka nie obowiazuje!! i chwala temu na gorze! bo bym nie zdala gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:19 am
Aidanna degenerat Aidanna degenerat A bo kasiorke trzeba było zarabiać. cry A teraz kasiorka nie chce dać się zarobić. A co dobrego? Stara bida. mrgreen Giertych mnie kusi becikowym. mrgreen A u Ciebie? nie strasz mnie Giertychem domokun uch... a co u mnie... Juz sie doczekac swiat nie moge! musze odpoczac, bo sil nie mam domokun A tak pozatym to nauka, nauka, nauka >.>' i od czasu do czasu rysowanie biggrin A bo Ty tegoroczny abiturient jesteś? gorzej... w nastepnym roku. Powoli zaczynam sie gubic co za zmiany sa wprowadzane @.@ ja tez. wlasniescie mi przypomnieli... *idzie sie pouczyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:20 am
degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:22 am
Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD Z Mrocznym wybywasz? Czy bardziej babski wyjazd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:24 am
Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD uu... fajno :3 ale z klasa czy prywatnie ze znajomymi? Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:25 am
Aidanna a ja chce zdawac historie ;_; no własnie ja tez! i juz mam zapisanego speca z histy wiec nie moge sie wycofac! >.< i musi to byc normalnie liczono a nie kurde! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:25 am
Aidanna Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD uu... fajno :3 ale z klasa czy prywatnie ze znajomymi? Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand Wg. Mojej skromnej osoby matematyka powinna być obowiązkowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:26 am
degenerat Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD Z Mrocznym wybywasz? Czy bardziej babski wyjazd? Ty chyba sobie ze mnie kpisz... talk2hand
to wyjazd klasowy. i zarazem ze znjaomymi, bo klase mam szuperową. 3nodding heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:27 am
degenerat Aidanna Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD uu... fajno :3 ale z klasa czy prywatnie ze znajomymi? Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand Wg. Mojej skromnej osoby matematyka powinna być obowiązkowa. wg mojej tez *szuka tematow wypracowan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:27 am
Terrorystka Frania degenerat Terrorystka Frania degenerat To już Cię matma obejmie? Bo ja się w tym systemie nie łapię. jej nie, ale całkiem możliwe, że mnie! albo rocznik 91..... oby rocznik 91! XD
Aidanna w góry. heart będzie sie działo. musze tylko kogos namowic, zeby wzial kamere i czajnik elektryczny XD Z Mrocznym wybywasz? Czy bardziej babski wyjazd? Ty chyba sobie ze mnie kpisz... talk2hand
to wyjazd klasowy. i zarazem ze znjaomymi, bo klase mam szuperową. 3nodding heart blaugh Czemu kpie? tylko pytam confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:28 am
Aidanna Przykro mi Frania... moj rocznik jest ostatnim, ktory nie pisze matematyki. Ale slyszlam, ze znowu maja to zniesc, ale moze to sa ploty talk2hand tak MIAŁO BYĆ. ale nie jest! biggrin bo rocznik 91 juz bedzie przygotowywane specjalnie pod to zeby matura z matmy byla dla nich betką wiec matma ich obowiazuje a nie mnie. bo w LO czy technikum musza byc podreczniki przystoswane do przygtowania przyszlych maturzystow z rocznika 91 do zdania jej. o!
takze mnie to nie obowiazuje. ale znajac zycie NIGDY NIC NIE WIADOMO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:29 am
degenerat Czemu kpie? tylko pytam confused więc odpowiadam.
wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:31 am
Terrorystka Frania Aidanna a ja chce zdawac historie ;_; no własnie ja tez! i juz mam zapisanego speca z histy wiec nie moge sie wycofac! >.< i musi to byc normalnie liczono a nie kurde! >.< ja samouk jestem x3 Fajnie, ze z klasa jedziesz. Nas nie chca nigdzie zabrac =,=' Matematyka... obowiazkowa! nieee... wiesz jak spadnie zdwalanosc matur ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:31 am
Terrorystka Frania wg mojej nie. bo ja nie umysł ścisły, dzisiaj w wielkich meczarniach napisalam kartkowke z chemii.... gonk Na tej samej podstawie można by znieść polski mówiąc że ja nie humanista. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|