|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:11 am
Karnaaa redface ... ... No .... hee... no wiesz mrgreen >_> <_< no jak juz jestes w domu, to... przynies mi piwo XD Snieg eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:13 am
EvilYuki Rin_Youkai <_< zrobic to ostatnie XD i potem nie bede miala oszczednosci emo no trudno. *jedzie po karte, zingera i fajki, jesli starczy* a oto to sie bedziesz pozniej martwic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:15 am
Rin_Youkai Karnaaa redface ... ... No .... hee... no wiesz mrgreen >_> <_< no jak juz jestes w domu, to... przynies mi piwo XD Snieg eek eek Gdzie ?? *wyciaga suszarke* Ja mu pokaze pirate *przy okazji daje pivo*rozpilas sie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:19 am
Karnaaa eek Gdzie ?? *wyciaga suszarke* Ja mu pokaze pirate *przy okazji daje pivo*rozpilas sie emo Tu! i tu! i tu i tu! < wytyka wszedzie palcem > eek oh tak, jestem nieszczesliwym, pokrzywdzonym, bez pracy i mozliwosci czlowiekiem wiec pije mrgreen Jedynie mam ciebie < tul tul> emo Tak na prawde to w calym zyciu wypilam chyba tylko z 1/3 piwa rofl Words, playing me deja vu, like a radio tune I swear Ive heard before, Chill, is it something real, or the magic Im feeding off your fingers heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:22 am
Rin_Youkai Karnaaa eek Gdzie ?? *wyciaga suszarke* Ja mu pokaze pirate *przy okazji daje pivo*rozpilas sie emo Tu! i tu! i tu i tu! < wytyka wszedzie palcem > eek oh tak, jestem nieszczesliwym, pokrzywdzonym, bez pracy i mozliwosci czlowiekiem wiec pije mrgreen Jedynie ma ciebie < tul tul> emo Tak na prawde to w calym zyciu wypilam chyba tylko z 1/3 piwa rofl *atakuje snieg suszarka* nie marw sie , znajdziemy mi kiedys tatusia mrgreen Tak na prawde to w calym zyciu wypilam chyba tylko... eee no to moze lepiej sie nie przyznam talk2hand xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:27 am
Karnaaa *atakuje snieg suszarka* nie marw sie , znajdziemy mi kiedys tatusia mrgreen Tak na prawde to w calym zyciu wypilam chyba tylko... eee no to moze lepiej sie nie przyznam talk2hand xd to tak jak ja wczoraj atakowałam motocykl suszarka, by mocno i dobrze przymocowac naklejki XD ciezko byc samotna matka domokun oho.. masz to po tatusiu XD chyba ze mowa tu o szampanie to mozesz miec to po mamusi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:30 am
Rin_Youkai Karnaaa *atakuje snieg suszarka* nie marw sie , znajdziemy mi kiedys tatusia mrgreen Tak na prawde to w calym zyciu wypilam chyba tylko... eee no to moze lepiej sie nie przyznam talk2hand xd to tak jak ja wczoraj atakowałam motocykl suszarka, by mocno i dobrze przymocowac naklejki XD ciezko byc samotna matka domokun oho.. masz to po tatusiu XD chyba ze mowa tu o szampanie to mozesz miec to po mamusi rofl xd jakie naklejki ? *tulu tulu* po tatusiu mam to ,ale tez sie coraz bardziej utwierdzamze jestem twoja cora xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:36 am
Karnaaa xd jakie naklejki ? *tulu tulu* po tatusiu mam to ,ale tez sie coraz bardziej utwierdzamze jestem twoja cora xd a rozne, ale wszystkie zwiazane z motoryzacja, nie jakies tam Bravo girl czy cos XD trzeba bylo zaslonic niektore ekh... odrapane miejsca ninja * bierze ja na barana * ummm.. wlasnie uswiadomilam sobie, ze przez te picie moja teoria partogenezy sie wyklucza rolleyes najgorsze, ze najtrafniejszy kandydat na ojca tez zostaje wykluczony rolleyes z kim ja to... ekh rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:41 am
Rin_Youkai Karnaaa xd jakie naklejki ? *tulu tulu* po tatusiu mam to ,ale tez sie coraz bardziej utwierdzamze jestem twoja cora xd a rozne, ale wszystkie zwiazane z motoryzacja, nie jakies tam Bravo girl czy cos XD trzeba bylo zaslonic niektore ekh... odrapane miejsca ninja * bierze ja na barana * ummm.. wlasnie uswiadomilam sobie, ze przez te picie moja teoria partogenezy sie wyklucza rolleyes najgorsze, ze najtrafniejszy kandydat na ojca tez zostaje wykluczony rolleyes z kim ja to... ekh rolleyes mrgreen łiiiiiii rofl 4laugh za duzo szampana ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:45 am
Karnaaa łiiiiiii rofl 4laugh za duzo szampana ninja sie nie ma co cieszyc xd Bede jak Krawczykowa , Lol rofl rofl rofl rofl rofl rofl nie to jest zbyt obrzydliwe, by wysuwac takich kandydatow jak ona confused lol Girls will keep the secrets, so long as boys make the noise, Fools run rings to break up, something theyll never destroy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:47 am
Rin_Youkai Karnaaa łiiiiiii rofl 4laugh za duzo szampana ninja sie nie ma co cieszyc xd Bede jak Krawczykowa , Lol rofl rofl rofl rofl rofl rofl nie to jest zbyt obrzydliwe, by wysuwac takich kandydatow jak ona confused lol Girls will keep the secrets, so long as boys make the noise, Fools run rings to break up, something theyll never destroy.
Nieeeeeeee gonk jak cos to szukaj bogatego i ladnego tatusia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:55 am
Karnaaa Nieeeeeeee gonk jak cos to szukaj bogatego i ladnego tatusia mrgreen nie! bede szukala madrego i wrazliwego scream bede orginalna rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 12:58 am
Rin_Youkai Karnaaa Nieeeeeeee gonk jak cos to szukaj bogatego i ladnego tatusia mrgreen nie! bede szukala madrego i wrazliwego oraz bogatego i ladnego scream bede orginalna rofl mrgreen no teraz pasuje mrgreen 4laugh (nie no zaruje,juz taka pazera to nie jestem) whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:05 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Nieeeeeeee gonk jak cos to szukaj bogatego i ladnego tatusia mrgreen nie! bede szukala madrego i wrazliwego oraz bogatego i ladnego scream bede orginalna rofl mrgreen no teraz pasuje mrgreen 4laugh (nie no zaruje,juz taka pazera to nie jestem) whee xd No dobra, tylko niech mi efektownie wjedzie na czarnym koniu i uratuje mnie z paszczy smoka xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:07 am
Rin_Youkai Karnaaa no teraz pasuje mrgreen 4laugh (nie no zaruje,juz taka pazera to nie jestem) whee xd No dobra, tylko niech mi efektownie wjedzie na czarnym koniu i uratuje mnie z paszczy smoka xd rofl ... nie ta epoka mamusiu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|