|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:38 pm
ja tez dopiero dotarlam. I w dodatku nazarlam sie na miescie niezdrowego jedzenia i czuje palacy wstyd za swoja rozpustnosc redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:39 pm
Justinka ja tez dopiero dotarlam. I w dodatku nazarlam sie na miescie niezdrowego jedzenia i czuje palacy wstyd za swoja rozpustnosc redface uhu... palacy wstyd.. rozpustnosc... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:43 pm
opcy Justinka ja tez dopiero dotarlam. I w dodatku nazarlam sie na miescie niezdrowego jedzenia i czuje palacy wstyd za swoja rozpustnosc redface uhu... palacy wstyd.. rozpustnosc... mrgreen to sie po prostu nazywa uczucie,ze staje sie gruuuuba wink A najlepsze jest to,ze to juz drugi raz dzisiaj jadlam fast foody. Jestem po prostu bezwstydna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:50 pm
>Czołga się w jej kierunku<
WŁOSYYYYYYYYYYYYYYYYYY talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:50 pm
Justinka to sie po prostu nazywa uczucie,ze staje sie gruuuuba wink A najlepsze jest to,ze to juz drugi raz dzisiaj jadlam fast foody. Jestem po prostu bezwstydna xd eeee... a ja myslalame ze jestes ogolnie bezwstydna... pfff... confused musisz po prostu w ten czy inny sposob spalic te kalorie... cool 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:52 pm
opcy Justinka to sie po prostu nazywa uczucie,ze staje sie gruuuuba wink A najlepsze jest to,ze to juz drugi raz dzisiaj jadlam fast foody. Jestem po prostu bezwstydna xd eeee... a ja myslalame ze jestes ogolnie bezwstydna... pfff... confused musisz po prostu w ten czy inny sposob spalic te kalorie... cool 3nodding Tak ogolnie to tez swoja droga. Chlopak mnie ciagle jedzie za moj ekshibicjonizm rofl A jutro z rana mam mecz to spale te kalorie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:56 pm
opcy Justinka to sie po prostu nazywa uczucie,ze staje sie gruuuuba wink A najlepsze jest to,ze to juz drugi raz dzisiaj jadlam fast foody. Jestem po prostu bezwstydna xd eeee... a ja myslalame ze jestes ogolnie bezwstydna... pfff... confused musisz po prostu w ten czy inny sposob spalic te kalorie... cool 3nodding ...złoooo w Tobie siedzi... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:58 pm
BeeWolf >Czołga się w jej kierunku<
WŁOSYYYYYYYYYYYYYYYYYY talk2hand
cierpliwosci! ja nie mam gotowki, musze poczekac az ktos w koncu kupi czapke, bo wszystko mam zainwestowane w itemki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:58 pm
revcat ...złoooo w Tobie siedzi... mrgreen No to nie ma przebacz musze zglosic sie na egzorcyzmy;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 2:00 pm
Justinka revcat ...złoooo w Tobie siedzi... mrgreen No to nie ma przebacz musze zglosic sie na egzorcyzmy;] ...koniecznie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 2:02 pm
revcat Justinka revcat ...złoooo w Tobie siedzi... mrgreen No to nie ma przebacz musze zglosic sie na egzorcyzmy;] ...koniecznie... xd ale w sumie mamusia zawsze mowila, ze na moja glupote nie ma lekarstwa. Moze tez z tymi egzorcyzmami nic nie wyjdzie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 2:05 pm
Justinka revcat Justinka revcat ...złoooo w Tobie siedzi... mrgreen No to nie ma przebacz musze zglosic sie na egzorcyzmy;] ...koniecznie... xd ale w sumie mamusia zawsze mowila, ze na moja glupote nie ma lekarstwa. Moze tez z tymi egzorcyzmami nic nie wyjdzie cool ...zawsze trzeba miec nadzieje ze jednak cos to da... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 2:07 pm
revcat Justinka revcat Justinka revcat ...złoooo w Tobie siedzi... mrgreen No to nie ma przebacz musze zglosic sie na egzorcyzmy;] ...koniecznie... xd ale w sumie mamusia zawsze mowila, ze na moja glupote nie ma lekarstwa. Moze tez z tymi egzorcyzmami nic nie wyjdzie cool ...zawsze trzeba miec nadzieje ze jednak cos to da... 3nodding tak tak, a nadzieja matka glupich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|