|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:32 pm
>staje na uszach< A co tam z moimi włosami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:40 pm
heart ninja
witam
Duran Duran - Come Undone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:42 pm
Rin_Youkai heart ninja witam Duran Duran - Come Undone *tulu tulu* *chowa sie za Nia przed zlem tego swiata* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:48 pm
Karnaaa Rin_Youkai heart ninja witam Duran Duran - Come Undone *tulu tulu* *chowa sie za Nia przed zlem tego swiata* xd * tul tul* Ze mna nic Ci nie grozi oprocz zarazenia sie mania na gwiazdy rocka i to te po 40 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:48 pm
BeeWolf >staje na uszach< A co tam z moimi włosami ? spoko spoko, beda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:50 pm
Rin_Youkai heart ninja witam Duran Duran - Come Undone Rin! *skacze na nia* i jak minal Ci dzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:52 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai heart ninja witam Duran Duran - Come Undone *tulu tulu* *chowa sie za Nia przed zlem tego swiata* xd * tul tul* Ze mna nic Ci nie grozi oprocz zarazenia sie mania na gwiazdy rocka i to te po 40 xd opis mojego matematyka? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:52 pm
Omega Sun BeeWolf >staje na uszach< A co tam z moimi włosami ? spoko spoko, beda >Czekam w takim razie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:55 pm
revcat ...okey wielkie dzieki... ...hmm czy ciekawe? dzisiaj pod dlugim czasie zainstalowalem front page'a i staralem sie cos zrobic ale jednak....dupa ze nie wolowa i tyle...i len...przegladalem gotowe szablony i okey fajne sa ale ich cena.....ouuuu...a poza tym to zalatwilem racowi i blondynie wejsciowki na opener'a tylko w zasadzie jeszcze o tym niewie... ...a co u Ciebie ? jak tam Owca ? .... mrgreen Owca aktualnei w pracy... za dwa tygodnie jade po nia do Wroclawia wiec juz zaczynam miec glupawe nastroje (co widac na zalaczonym obrazku) i jestem radosnym nastroju na oderwanie od wegetacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:55 pm
Aidanna Rin_Youkai heart ninja witam Duran Duran - Come Undone Rin! *skacze na nia* i jak minal Ci dzien? Pod znakiem: Zapomnialam o wykladach na prawo jazdy i nie moge przestac myslec o glupotach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:56 pm
Karnaaa opis mojego matematyka? xd xd >_> przykro mi , ale nauczyciele sa malo atrakcyjni ninja < poke ja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:57 pm
opcy revcat ...okey wielkie dzieki... ...hmm czy ciekawe? dzisiaj pod dlugim czasie zainstalowalem front page'a i staralem sie cos zrobic ale jednak....dupa ze nie wolowa i tyle...i len...przegladalem gotowe szablony i okey fajne sa ale ich cena.....ouuuu...a poza tym to zalatwilem racowi i blondynie wejsciowki na opener'a tylko w zasadzie jeszcze o tym niewie... ...a co u Ciebie ? jak tam Owca ? .... mrgreen Owca aktualnei w pracy... za dwa tygodnie jade po nia do Wroclawia wiec juz zaczynam miec glupawe nastroje (co widac na zalaczonym obrazku) i jestem radosnym nastroju na oderwanie od wegetacji ...no to sie ciesze Twoim szczesciem... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:59 pm
Rin_Youkai Karnaaa opis mojego matematyka? xd xd >_> przykro mi , ale nauczyciele sa malo atrakcyjni ninja < poke ja > xd Dzieci sie nie bije xp *pac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:02 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai heart ninja witam Duran Duran - Come Undone Rin! *skacze na nia* i jak minal Ci dzien? Pod znakiem: Zapomnialam o wykladach na prawo jazdy i nie moge przestac myslec o glupotach sweatdrop jak mozna zapomniec o wykladach? x3 ja pol dnia w kosciele spedzilam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:03 pm
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa opis mojego matematyka? xd xd >_> przykro mi , ale nauczyciele sa malo atrakcyjni ninja < poke ja > xd Dzieci sie nie bije xp *pac* to bylo z milosci surprised < tul tul> mam zle wiesci, wylali mnie z pracy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|