|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:44 pm
Lavagetas_heqetai no wlasnie- jakim wszystkim? niczego nie bylo xD < bach go po glowie> ty swinio eek ! dramallama dramallama :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:45 pm
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa eek ... evil *oklada go widlami* ZLY TATA NIEDOBRY scream nie powinnas sie tym bawicmama emo oddaj dziecku zabawke! scream < wyrywa mu widly i oddaje Karnie > masz skarbie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:46 pm
Rin_Youkai Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa eek ... evil *oklada go widlami* ZLY TATA NIEDOBRY scream nie powinnas sie tym bawicmama emo oddaj dziecku zabawke! scream < wyrywa mu widly i oddaje Karnie > masz skarbie 4laugh mrgreen ide spc, papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:46 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no wlasnie- jakim wszystkim? niczego nie bylo xD < bach go po glowie> ty swinio eek ! dramallama dramallama :* nie bede tego znosil! jade w delegacje!
dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:48 pm
Lavagetas_heqetai nie bede tego znosil! jade w delegacje!
dobranocfaceci wink Karna: Dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 4:01 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie bede tego znosil! jade w delegacje!
dobranocfaceci wink Karna: Dobranoc whee ktos wzywal? razz dzisiaj zaczepiala mnie przez telefon 13sto letnia dziewczynka... pogadalem sobie z nia troche... i zapytalem ja, czy chce zebym byl jej tata?... nie odezwala sie, ciekawe dlaczego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:58 am
to co, komu dac banana? mrgreen
*naduzywa wladzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:11 am
ha! przyszedłeś szpiegować! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:14 am
*puff* Ore ore siabadaba da amore!@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:18 am
EvilYuki ha! przyszedłeś szpiegować! scream nie ma czego... Czesc kochanie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:21 am
Adwokat Kozy EvilYuki ha! przyszedłeś szpiegować! scream nie ma czego... Czesc kochanie :* Hej Maly :3 Mamy 2,5h okienka, to okupujemy z Hosem kompy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:25 am
Delein the Wildest Hej Maly :3 Mamy 2,5h okienka, to okupujemy z Hosem kompy :3 A ja jestem glodny confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:27 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Hej Maly :3 Mamy 2,5h okienka, to okupujemy z Hosem kompy :3 A ja jestem glodny confused Nju zjedz cos..ja sobie zrobilam 2 kanapki, ale musza mi starczyc do 19:00, wiec nie bede na razie nic jesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:30 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy Delein the Wildest Hej Maly :3 Mamy 2,5h okienka, to okupujemy z Hosem kompy :3 A ja jestem glodny confused Nju zjedz cos..ja sobie zrobilam 2 kanapki, ale musza mi starczyc do 19:00, wiec nie bede na razie nic jesc. Mam tylko slonecznik, pozniej skocze sobie jeszcze cos kupic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|