|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:04 pm
opcy muzyka generalnie uzaleznia.. jak mi kiedys padly glosniki to sluchalam dzwonkow z komorki, ta cisza byla nie do zniesienia >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:05 pm
opcy revcat ...a wiesz mam powoli dosyc tych photoblogow i ownlogow i deviantow... ja z moim lenistwem na devianta wrzucam cos raz na pol roku.. ...ja mma tam konto juz od bardzo dawna ale dopiero dzisiaj wrzucilem zdjecie...a tak to na biezaco wrzucam na ownloga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:07 pm
revcat opcy revcat ...a wiesz mam powoli dosyc tych photoblogow i ownlogow i deviantow... ja z moim lenistwem na devianta wrzucam cos raz na pol roku.. ...ja mma tam konto juz od bardzo dawna ale dopiero dzisiaj wrzucilem zdjecie...a tak to na biezaco wrzucam na ownloga... wiem.. mrgreen dobra DVD lao che przegrane.. jescze chciales plytki obie i Husky o ile sie nie myle.. ale tym sie zajme jutro.. bo teraz ide sie wymoczyc a potem spac... dobrejnocy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:14 pm
witam
o wybory (nawet tu ;P )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:16 pm
opcy revcat opcy revcat ...a wiesz mam powoli dosyc tych photoblogow i ownlogow i deviantow... ja z moim lenistwem na devianta wrzucam cos raz na pol roku.. ...ja mma tam konto juz od bardzo dawna ale dopiero dzisiaj wrzucilem zdjecie...a tak to na biezaco wrzucam na ownloga... wiem.. mrgreen dobra DVD lao che przegrane.. jescze chciales plytki obie i Husky o ile sie nie myle.. ale tym sie zajme jutro.. bo teraz ide sie wymoczyc a potem spac... dobrejnocy! ...jo tam dzieki wielkie i dobrze pamietasz ze to chcialem... ...dobrego moczenia i nocy oi!...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:17 pm
Lavagetas_heqetai witam o wybory (nawet tu ;P ) ...a jak...witaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:19 pm
revcat Lavagetas_heqetai witam o wybory (nawet tu ;P ) ...a jak...witaj mrgreen czesc el candidato ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:24 pm
hello smile witam wszystkich serdecznie. ps. co to są rozmowy na szczycie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:27 pm
Driadaa hello smile witam wszystkich serdecznie. ps. co to są rozmowy na szczycie? niewazne, to tajny projekt ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:28 pm
Driadaa hello smile witam wszystkich serdecznie. ps. co to są rozmowy na szczycie? rozmowy modów o szczytowaniu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:29 pm
Mądrości BeeWolfa "Trafiło się kurze ślepe ziarno"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:30 pm
BeeWolf Mądrości BeeWolfa "Trafiło się kurze ślepe ziarno" Pomidor >_>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:35 pm
Lavagetas_heqetai Driadaa hello smile witam wszystkich serdecznie. ps. co to są rozmowy na szczycie? rozmowy modów o szczytowaniu ;] to mowcie od razu ze dla modów a nie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:36 pm
Driadaa Lavagetas_heqetai Driadaa hello smile witam wszystkich serdecznie. ps. co to są rozmowy na szczycie? rozmowy modów o szczytowaniu ;] to mowcie od razu ze dla modów a nie razz a nie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:39 pm
Rin_Youkai BeeWolf Mądrości BeeWolfa "Trafiło się kurze ślepe ziarno" Pomidor >_>' >Rosły jej plecy na włosach<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|