|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 6:54 am
Omega Sun revcat ...Omi mrgreen ...mam trojke ;]... to gratulacje smile u mnie nic tym razem, tzn 4 x po dwojeczce (ha! bylo tak blisko) dzieci question xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 6:55 am
Falcone revcat ...no no no a co ogolnie slychac ?...masz moze jakis kontakt z Ita ?... nie zabardzo sweatdrop ..... ale moge sie postarac o jej gadu ninja ...ja mam jej gadu no chyba ze zmienila...bo mam kilka spraw do niej...przez devianta jeszcze sprobuje...oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 6:58 am
revcat Falcone revcat ...no no no a co ogolnie slychac ?...masz moze jakis kontakt z Ita ?... nie zabardzo sweatdrop ..... ale moge sie postarac o jej gadu ninja ...ja mam jej gadu no chyba ze zmienila...bo mam kilka spraw do niej...przez devianta jeszcze sprobuje...oi! no chyba zmieniła XD ... zreszta nie wiem nie gadałem z nia z ponad rok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:00 am
boziu... bede modelka gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:03 am
Aidanna boziu... bede modelka gonk crying oooo XD jaką modelka bedziesz *brzydkie mysli twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:03 am
Falcone revcat Falcone revcat ...no no no a co ogolnie slychac ?...masz moze jakis kontakt z Ita ?... nie zabardzo sweatdrop ..... ale moge sie postarac o jej gadu ninja ...ja mam jej gadu no chyba ze zmienila...bo mam kilka spraw do niej...przez devianta jeszcze sprobuje...oi! no chyba zmieniła XD ... zreszta nie wiem nie gadałem z nia z ponad rok sweatdrop ...to jakbys mogl zalatwic jej nowy bym byl wdzieczny bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:04 am
Aidanna boziu... bede modelka gonk crying beda Ci ciagle we wlosach mieszac >_> <_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:07 am
Rin_Youkai Aidanna boziu... bede modelka gonk crying beda Ci ciagle we wlosach mieszac >_> <_< a nich sobie mieszaja xD mam niezniszczalne wlosy. To rodzinne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:07 am
Aidanna boziu... bede modelka gonk crying Jest 7-days, nie ma Głodzilli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:08 am
Aidanna boziu... bede modelka gonk crying tak, to rzeczywiscie powod do placzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:09 am
revcat ...to jakbys mogl zalatwic jej nowy bym byl wdzieczny bardzo... zobaczymy ninja ... ale jak do niej na deviancie napiszesz PM to pewno odpowie ci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:10 am
Omega Sun Aidanna boziu... bede modelka gonk crying tak, to rzeczywiscie powod do placzu... ja nie chce >.> prostetstuje. Wbrew mojej woli domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:11 am
BeeWolf Aidanna boziu... bede modelka gonk crying Jest 7-days, nie ma Głodzilli. phaw phaw emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:12 am
BeeWolf Aidanna boziu... bede modelka gonk crying Jest 7-days, nie ma Głodzilli. Nagroda za rogala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:13 am
Aidanna ja nie chce >.> prostetstuje. Wbrew mojej woli domokun a co, przystawili Ci pistolet do glowy? szantazuja upokazajacymi faktami z Twojego zycia? A moze na lancuchu do zdjec prowadzaja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|