|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:36 am
Mroczny Tato revcat Mroczny Tato revcat ...taaa... ...panie auto-log-in skoncz temat o ktorym nie masz pojecia... to do mnie czy do tego smiesznego? ;p ..a stwierdziles na forum ze sie logujesz automatycznie ? ... ...naturalnie ze do pana triti... mrgreen uwierz ze wiem o tym temacie na tyle zeby funkcjionowac ;] wszystkiego nie wiem bo nigdy sie wszystkiego nie dowiesz, ale wystarczajaca ilosc wiedzy mam ;] ...a czy ja powiedzialem ze nie wiesz ?... ...z reszta znam to srodowisko bo sam w tym kiedys siedzialem...dawno dawno temu w odleglej galaktyce...rowniez posiadam pewna wiedze na ten temat...takze proponuje zakonczyc dyskusje bo tak czy siak jezeli ktos jest nastawiony anty jak pan triti to mu nie wytlumaczysz swoich racji...oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat ...panie auto-log-in skoncz temat o ktorym nie masz pojecia... to trzymaj sobie z Hansem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa DELMA evil Szukasz tatusia ?? mrgreen Manuel! scream O dziewczyno, to dal twojej matki za trudne zadanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:38 am
Terrorystka Frania *podpełza* jakijaki? ninja Myhyhy, jest tak doskonały, ze nie moge go zdradzic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:38 am
xTriticosecale revcat ...panie auto-log-in skoncz temat o ktorym nie masz pojecia... to trzymaj sobie z Hansem ...ja trzymam tylko i wylacznie sam ze soba oraz z Partyzantami...o! i uj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:39 am
revcat ...a czy ja powiedzialem ze nie wiesz ?... ...z reszta znam to srodowisko bo sam w tym kiedys siedzialem...dawno dawno temu w odleglej galaktyce...rowniez posiadam pewna wiedze na ten temat...takze proponuje zakonczyc dyskusje bo tak czy siak jezeli ktos jest nastawiony anty jak pan triti to mu nie wytlumaczysz swoich racji...oi! nie czekaj popiepszylo mi sie XD dzis jestem jakis nie swoj o0. no to widze tutaj 'towarzysza' wink zw/ide kaka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:40 am
xTriticosecale revcat ...panie auto-log-in skoncz temat o ktorym nie masz pojecia... to trzymaj sobie z Hansem mow mi Aldi biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:42 am
Mroczny Tato xTriticosecale revcat ...panie auto-log-in skoncz temat o ktorym nie masz pojecia... to trzymaj sobie z Hansem mow mi Aldi biggrin xd dobrz Hans
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:43 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania *podpełza* jakijaki? ninja Myhyhy, jest tak doskonały, ze nie moge go zdradzic ninja sasasa ninja zdradźzdradź ninja *pokes*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:44 am
mam dziwne przeczucie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:44 am
Mroczny Tato revcat ...a czy ja powiedzialem ze nie wiesz ?... ...z reszta znam to srodowisko bo sam w tym kiedys siedzialem...dawno dawno temu w odleglej galaktyce...rowniez posiadam pewna wiedze na ten temat...takze proponuje zakonczyc dyskusje bo tak czy siak jezeli ktos jest nastawiony anty jak pan triti to mu nie wytlumaczysz swoich racji...oi! nie czekaj popiepszylo mi sie XD dzis jestem jakis nie swoj o0. no to widze tutaj 'towarzysza' wink zw/ide kaka whee ...l u z...blues... ...now playing: Elefant - 01 - Make Up 3:21...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:45 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania *podpełza* jakijaki? ninja Myhyhy, jest tak doskonały, ze nie moge go zdradzic ninja sasasa ninja zdradźzdradź ninja *pokes* < chowa sie w ciemnosciach> jestes pewna? wiedza ta moze Cie zabic ninja Ahaha! Ahaha! < mandarkowe > domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:46 am
Aidanna mam dziwne przeczucie... ninja < wskok jej na barana> Ajajajaja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:48 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania *podpełza* jakijaki? ninja Myhyhy, jest tak doskonały, ze nie moge go zdradzic ninja sasasa ninja zdradźzdradź ninja *pokes* < chowa sie w ciemnosciach> jestes pewna? wiedza ta moze Cie zabic ninja Ahaha! Ahaha! < mandarkowe > domokun szpenij na uszko ninja nikomu nie powiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|