|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:17 am
Mroczny Tato xTriticosecale revcat Terrorystka Frania revcat emka ita miala ale z tego co widze zawiesila.... sad ach, no tak! kiedys kilka widziałam. szkóda, że zawiesiła, ale chyba ma tez DA? moze tam coś wrzuca? ...tak ma ale gdzies mi sie link zagubil... sad a fakt szkoda bo zdjecia dobre miala...jak nie bardzo dobre... mrgreen ...xTriticosecale : w sigu mozesz sobie miec co Ci sie zywnie podoba... ...now playing: The Kooks - Ooh La 3:30... wcale nie można mieć co się żywnie podoba zabron mi. Haili Halo Haila! jak widzę to tobie Hans wszystko wolno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
xTriticosecale Mroczny Tato xTriticosecale jedz do Niemiec, na tej ziemi Słowianie żyją moge do ciebie przyjechac... przyjeżdzaj jaki odwazny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato xTriticosecale Mroczny Tato xTriticosecale jedz do Niemiec, na tej ziemi Słowianie żyją moge do ciebie przyjechac... przyjeżdzaj jaki odwazny mrgreen jaki nie rozważny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:18 am
Rin_Youkai Karnaaa mrgreen *miziu miz* ... ... dramallama cof tam? Manuel! dramallama a lenie sie , mrrrr heart mrgreen i obmyslam plan doskonaly ninja DELMA evil Szukasz tatusia ?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:19 am
xTriticosecale jak widzę to tobie Hans wszystko wolno HanYs ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:19 am
no no o tobie mowa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:20 am
Terrorystka Frania i znowu sie z Tobą zgadzam. xd
a ja własnie namawiam Lethielowatą pannice na powrót. ninja ... smile to milo... a namawiaj namawiaj... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:20 am
Mroczny Tato no no o tobie mowa biggrin to wpadnij do warszawy na koło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:21 am
Rin_Youkai Karnaaa mrgreen *miziu miz* ... ... dramallama cof tam? Manuel! dramallama a lenie sie , mrrrr heart mrgreen i obmyslam plan doskonaly ninja *podpełza* jakijaki? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:21 am
xTriticosecale Mroczny Tato xTriticosecale Mroczny Tato xTriticosecale jedz do Niemiec, na tej ziemi Słowianie żyją moge do ciebie przyjechac... przyjeżdzaj jaki odwazny mrgreen jaki nie rozważny ...mwhahahahahahahahaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:22 am
xTriticosecale Mroczny Tato no no o tobie mowa biggrin to wpadnij do warszawy na koło ej mam do Ciebie pytanie, czy czesto sie mylisz wpisujac swoj nick podczas logowania? domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:22 am
revcat Terrorystka Frania i znowu sie z Tobą zgadzam. xd
a ja własnie namawiam Lethielowatą pannice na powrót. ninja ... smile to milo... a namawiaj namawiaj... 3nodding a bede. ale ona sie nie daje >.< łokropna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:23 am
xTriticosecale Mroczny Tato no no o tobie mowa biggrin to wpadnij do warszawy na koło gorol cieki w uszach? czlowieku ja po imprezie tam moge nawet wpasc. ale milo by bylo jakbys troszeczke poczytal o ludziach z NS to przynajmniej wiedzialbys na kogo sie porywasz ;] ja ci mowie za niewiedze sie placi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:23 am
Gagarin xTriticosecale Mroczny Tato no no o tobie mowa biggrin to wpadnij do warszawy na koło ej mam do Ciebie pytanie, czy czesto sie mylisz wpisujac swoj nick podczas logowania? domokun domokun domokun nie blaugh bo jest w pamięci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:24 am
Terrorystka Frania revcat Terrorystka Frania i znowu sie z Tobą zgadzam. xd
a ja własnie namawiam Lethielowatą pannice na powrót. ninja ... smile to milo... a namawiaj namawiaj... 3nodding a bede. ale ona sie nie daje >.< łokropna! ...to jak ja spotkam to tez ponamawiam... mrgreen co dwie glowy to nie jedna... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|