|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:00 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania dobra. idę zrobic cos konstruktywnego (!).
adiós! zabic sie? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:01 pm
Omega Sun Mroczny Tato Terrorystka Frania dobra. idę zrobic cos konstruktywnego (!).
adiós! zabic sie? stare 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:06 pm
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato Terrorystka Frania dobra. idę zrobic cos konstruktywnego (!).
adiós! zabic sie? stare 4laugh LOL :] Wy sie chyba... lubicie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:32 pm
Gagarin LOL :] Wy sie chyba... lubicie :] ona mnie kocha i ciagle mnie podrywa, ale ona mi sie za bardzo nie podoba i w ogole wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:34 pm
Mroczny Tato Gagarin LOL :] Wy sie chyba... lubicie :] ona mnie kocha i ciagle mnie podrywa, ale ona mi sie za bardzo nie podoba i w ogole wink blaugh nie przeginaj, bo jeszcze mi sie niechcacy reka omsknie na magiczny guzik "ban" ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:36 pm
Mroczny Tato Gagarin LOL :] Wy sie chyba... lubicie :] ona mnie kocha i ciagle mnie podrywa, ale ona mi sie za bardzo nie podoba i w ogole wink blaugh rofl taaaaa zauwazylem wlasnie, ze to jest ten typ... ta z tych wiecznie podrywajacych wink masz przesrane stary wink biggrin domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:47 pm
Omega Sun Mroczny Tato Gagarin LOL :] Wy sie chyba... lubicie :] ona mnie kocha i ciagle mnie podrywa, ale ona mi sie za bardzo nie podoba i w ogole wink blaugh nie przeginaj, bo jeszcze mi sie niechcacy reka omsknie na magiczny guzik "ban" ninja blaugh oj juz dobrze dobrze ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:48 pm
Gagarin Mroczny Tato Gagarin LOL :] Wy sie chyba... lubicie :] ona mnie kocha i ciagle mnie podrywa, ale ona mi sie za bardzo nie podoba i w ogole wink blaugh rofl taaaaa zauwazylem wlasnie, ze to jest ten typ... ta z tych wiecznie podrywajacych wink masz przesrane stary wink biggrin domokun domokun sam widzisz, nie ma rady na te baby blaugh dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 5:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 5:06 pm
kobiety sa ZUE i papierosy tez sa ZUE... geeeez mowie jak moj dziadek o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 5:29 pm
Gagarin kobiety sa ZUE i papierosy tez sa ZUE... geeeez mowie jak moj dziadek o.O co jest dobre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 5:37 pm
Mroczny Tato Gagarin kobiety sa ZUE i papierosy tez sa ZUE... geeeez mowie jak moj dziadek o.O co jest dobre? dobre jest wszystko to, czego nie lubia kobiety XD wink zbieram swoje zwloki... jutro rano trza wczesnie wstac i nie chce sie rozwalic na drzewie :] see ya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 5:51 pm
Gagarin Mroczny Tato Gagarin kobiety sa ZUE i papierosy tez sa ZUE... geeeez mowie jak moj dziadek o.O co jest dobre? dobre jest wszystko to, czego nie lubia kobiety XD wink zbieram swoje zwloki... jutro rano trza wczesnie wstac i nie chce sie rozwalic na drzewie :] see ya dobranoc. tez zbijam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|