|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:20 pm
Justinka Driadaa tyle ze ja nic nie robiłam ;( Nie placz driadaa bo tu miejsca brak wink ale kurde to nie moja wina cierpie bo im jakies błedy pewnie ciągle wyskakuja ;( to ich wina ich!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:21 pm
Autark ariellechan <.< *grzebie patyczkiem w ognisku i myśli* rolleyes *podsuwa się do jej kocyka i luka nieśmiało nad czym tak rozmyśla* *idzie do sklepu po pianki, po drodze wpada też do lasu, po patyczka* brakowało mi czegoś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Justinka BeeWolf Jestem po seansie Filmu "Cesarzowa" muszę powiedzieć, że ... hym KURNA ZAJEBISTY.... no.
No ... jestem elokwentny jak cholera. Ja za to bylam na odstresowanie sie od calego tygodnia na testosteronie. Film smieszny, fajne teksciory leca, ale bez wiekszej fabuly i pointy.
No teraz taka moda jest, filmy bez fabuły itd. Cesarzową polecam kurna, film jest świetny kostiumy robią piorunujące wrażenie, ogólnie cały film robi wrażenie coby się nie rozpisywać. Niestety na Cesarzowa sie nie zalapalam, bo grali pol godziny wczesniej i nie wyrabialam z czasem. Ale nie omieszkam jednak spiac posladki i sie wybrac. Job? W sumie nie ogladalam,wiec wypowiedziec sie nie moge. Ale bardzo sparodiowane jest podejscie do zdrad, zachowan mezczyzn i sakramentu malzenstwa. Takie tam tak zeby sie odchamic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gagarin Autark Gagarin mozna na wiele sposobow zrobic... np. wrzucic do wegla bez niczego i poczekac troche razz kiedys zdarzylo mi sie robic pyry... w kominku - totalny akt desperacji (chyba za duzo promili we krwi bylo ^^ ) - ale calkiem smaczne byly. ja nie mam jeszcze kominka i złe ludziki nie pozwalają zbudować jeden na korytarzu w akademiku sad a pomysł nie uważam za desperacki, a za bardzo fajny 3nodding w akademiku kominek - XD lol smile w tym kominku robilismy jeszcze kielbasy :] oczywiscie polowa pyr sie spalila, bo biesiada tak sie rozkrecila, ze wszyscy woleli pic piwo i robic inne dziwne rzeczy...:] studia to byl fajny okres *_* w akademikach najlepsze imprezy ^^ na jakich studiach byłeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:22 pm
Driadaa tyle ze ja nic nie robiłam ;( zdarza sie. terrorystce ktos shackowal konto i mimo usilnych dzialan nic sie nie dalo zrobic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:22 pm
Driadaa ale kurde to nie moja wina cierpie bo im jakies błedy pewnie ciągle wyskakuja ;( to ich wina ich!!!! scream Moze sprobowac ich ukamienowac, czy cosik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:23 pm
Justinka Job? W sumie nie ogladalam,wiec wypowiedziec sie nie moge. Ale bardzo sparodiowane jest podejscie do zdrad, zachowan mezczyzn i sakramentu malzenstwa. Takie tam tak zeby sie odchamic. Job byłz Szycem. I wsumie to jedna wielka zlepka żartów, żarcików...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:24 pm
Justinka Driadaa ale kurde to nie moja wina cierpie bo im jakies błedy pewnie ciągle wyskakuja ;( to ich wina ich!!!! scream Moze sprobowac ich ukamienowac, czy cosik biggrin ukrzyzuj jednego reszta sie wystraszy. moze dorzuca ci cos ekstra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:25 pm
kiedys dostalem wiadomosc (niby od admina) na Gai, ze niby zostalem wybrany do przetestowania nowej funkcji w Gai: Battle... no i mialem im odeslac wiadomosc ze swoim loginem i haslem XD oczywiscie tego nie zrobilem :]
a o co chodzi z klikaczami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:25 pm
Terrorystka Frania Justinka Job? W sumie nie ogladalam,wiec wypowiedziec sie nie moge. Ale bardzo sparodiowane jest podejscie do zdrad, zachowan mezczyzn i sakramentu malzenstwa. Takie tam tak zeby sie odchamic. Job byłz Szycem. I wsumie to jedna wielka zlepka żartów, żarcików... No to cos w ten desen. W ogole bylam z moim lubym i sobie moglam niezle ponaigrywac sie z niego lol ale generalnie film bez wielkiej rewelacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:26 pm
Mroczny Tato Justinka Driadaa ale kurde to nie moja wina cierpie bo im jakies błedy pewnie ciągle wyskakuja ;( to ich wina ich!!!! scream Moze sprobowac ich ukamienowac, czy cosik biggrin ukrzyzuj jednego reszta sie wystraszy. moze dorzuca ci cos ekstra ale serio co ja moge zrobic zeby odzyskac konto? srednio co 2 lata jakies trace :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:27 pm
Terrorystka Frania Justinka Job? W sumie nie ogladalam,wiec wypowiedziec sie nie moge. Ale bardzo sparodiowane jest podejscie do zdrad, zachowan mezczyzn i sakramentu malzenstwa. Takie tam tak zeby sie odchamic. Job byłz Szycem. I wsumie to jedna wielka zlepka żartów, żarcików... "Job" jest zajebisty... to z mojej strony xD A Testosteron ma obrzydliwy tytuł, ale może być fajny, notabene nie odchamić ale do chamić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:27 pm
Driadaa ale kurde to nie moja wina! scream Twoja, bo nie pilnowalas hasla i sie nie wylogowalas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:28 pm
Gagarin kiedys dostalem wiadomosc (niby od admina) na Gai, ze niby zostalem wybrany do przetestowania nowej funkcji w Gai: Battle... no i mialem im odeslac wiadomosc ze swoim loginem i haslem XD oczywiscie tego nie zrobilem :] a o co chodzi z klikaczami? ustawiasz autorefresh'a na przegladarce i co sekunde ci odswieza zostawiasz tak na noc czy kiedy tam chcesz i goldy same sie 'robia'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 3:28 pm
ale serio co ja moge zrobic zeby odzyskac konto? srednio co 2 lata jakies trace :/Nie chce cie zasmucac, ale chyba zadnych szans. Ja jeszcze nie mialam tego "szczescia", ale szczere wspolczucia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|