|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:27 am
opcy Terrorystka Frania opcy mrgreen Beastie Boys - [Aglio E Olio #02] Deal With It [2:00] czo jeszt łopczuchowaty?
#Dead or Alive - You Spin Me Around [3:18] you spin me right round, baby, right round... heart dobrze jest... raduje sie tym ze jest piatek i mam dwa dni wolnego... mrgreen jo tyż. mrgreen a za tydzień bedzie maj słit eskejp mwahaha >] i bedzie jeszcze pikniej niż w ten łikend. biggrin
kurcze, wilczku, nie chwal się co!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:30 am
Terrorystka Frania
kurcze, wilczku, nie chwal się co!? Atomship - [The Crash of 47] Dragonfly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:32 am
BeeWolf Terrorystka Frania
kurcze, wilczku, nie chwal się co!? Atomship - [The Crash of 47] Dragonfly no prześlicznie.
#Beatles - [Revolver] Taxman [2:39] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:33 am
BeeWolf opcy mrgreen Beastie Boys - [Aglio E Olio #02] Deal With It [2:00] 03 Avril Lavigne - [Let Go] Sk8er Boy [3:24] A ja mam lepszą muzę niż ty opcuchu... xp dziwnym nie jest.. Lamb - [Fear Of Fours #01] Soft Mistake [3:17]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:40 am
jacys niemrawi jesteście... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:46 am
Terrorystka Frania jacys niemrawi jesteście... confused zdaza sie... ja wlasnie szperam po necie bo musze znalezc jedna stacje diagnostyczna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 8:51 am
pafnuc Terrorystka Frania jacys niemrawi jesteście... confused zdaza sie... ja wlasnie szperam po necie bo musze znalezc jedna stacje diagnostyczna.. to powodzenia. ja się ide szykować.
wiec ciaociao!
i na zakonczenie mój favoryt po Blackjacku: #The Beatles - Please Mr Postman [2:32] domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 9:00 am
Terrorystka Frania pafnuc Terrorystka Frania jacys niemrawi jesteście... confused zdaza sie... ja wlasnie szperam po necie bo musze znalezc jedna stacje diagnostyczna.. to powodzenia. ja się ide szykować.
wiec ciaociao!
i na zakonczenie mój favoryt po Blackjacku: #The Beatles - Please Mr Postman [2:32] domokun ostatni kawalek beatles'ow z plyty revolver to jest to! (ten z gitarami nagranymi od tylu..) 3nodding pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 12:11 pm
Z piosenek słuchanych od tyłu, to najlepsza jest wesolutka pioseneczka Led Zepellin, co od tyłu jest pieśnią chwalącą Szatana =P Tylko żebym ja pamiętała jaki ma tytuł....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 12:54 pm
event sie zaczal.... jakies koniczyny mi tu lataja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:06 pm
hehe dzieki dostales juz cos za koniczyny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:06 pm
Omega Sun event sie zaczal.... jakies koniczyny mi tu lataja ninja ou yeah. ja tu wlaz , a tu jakieś zielone ziele mi przed oczy.
# Sidney Polak - Chorwat.mp3 [4:12] domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:07 pm
Omega Sun hehe dzieki dostales juz cos za koniczyny? nie, dopiero wszedłem, mam na razie dwie- chce uzbierać szesc ;] a Ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 1:10 pm
Lavagetas_heqetai Omega Sun hehe dzieki dostales juz cos za koniczyny? nie, dopiero wszedłem, mam na razie dwie- chce uzbierać szesc ;] a Ty? wlasnie tez chcialabym zdobyc 6, ale widzialam kogos z takimi zielonymi soczewkami w oczach, fajnie wygladaly. Moze to wlasnie eventowy itemek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|