|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:39 am
`Lisica` racqel uh-huh! partyzanckie kciuki w górze. i inne tam takie partyzanckie mrgreen ale brakuje kilku aktualnych zdjęć całej Dzikiej 3nodding właśniewłasnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 3:24 am
ale sie zmienilas smile jakos taka młodsza i w ogóle ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:08 am
racqel `Lisica` racqel uh-huh! partyzanckie kciuki w górze. i inne tam takie partyzanckie mrgreen ale brakuje kilku aktualnych zdjęć całej Dzikiej 3nodding właśniewłasnie! No to beda wkrotce, jak tylko zrzuce je sobie na playera i podepne w bibliotece :] Lava- to od wodki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 12:56 pm
http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/Picture94-1.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 10:42 pm
Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/Picture94-1.jpg tsiekawe, dziouszka, tsiekawe... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:48 am
`Lisica` Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/Picture94-1.jpg tsiekawe, dziouszka, tsiekawe... whee a moje zdjęcie z dollfem olałaś, sniiiiffff... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 2:20 am
jaka fajna laleczka smile (mowie oczywiscie o tej "marionetce" a nie o Yuki aczkolwiek tez wyszla fajnie) edit: moja siostra jest fanka takich dollfikow, tzn. nie ma wlasnej ale gapi sie na nie godzinami w necie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 5:40 am
Omega Sun jaka fajna laleczka smile (mowie oczywiscie o tej "marionetce" a nie o Yuki aczkolwiek tez wyszla fajnie) edit: moja siostra jest fanka takich dollfikow, tzn. nie ma wlasnej ale gapi sie na nie godzinami w necie Yuki jak Yuki, normalna Yuka z niej, a co do tych lalek to są paskudne i mnie przerażają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 12:11 pm
BeeWolf Omega Sun jaka fajna laleczka smile (mowie oczywiscie o tej "marionetce" a nie o Yuki aczkolwiek tez wyszla fajnie) edit: moja siostra jest fanka takich dollfikow, tzn. nie ma wlasnej ale gapi sie na nie godzinami w necie Yuki jak Yuki, normalna Yuka z niej, a co do tych lalek to są paskudne i mnie przerażają. wcale nie są paskudne *_* tylko niektóre wyglądają dziwnie, a gdzie można takie dostać ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 5:26 am
tak marcina wyglądała we wczesnym dzieciaństwie link rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:54 pm
dzisiaj zaprezentuje przykład ewolucji pewnego pokemona (mnie) Foto x]jak widać osobnik ten od młodych lat lubił wszelakie używki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 3:11 pm
ariellechan dzisiaj zaprezentuje przykład ewolucji pewnego pokemona (mnie) Foto x]jak widać osobnik ten od młodych lat lubił wszelakie używki redface ...ostro...to chyba mocne jo ? mrgreen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 3:12 pm
revcat ariellechan dzisiaj zaprezentuje przykład ewolucji pewnego pokemona (mnie) Foto x]jak widać osobnik ten od młodych lat lubił wszelakie używki redface ...ostro...to chyba mocne jo ? mrgreen ... tak jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 3:17 pm
ariellechan revcat ariellechan dzisiaj zaprezentuje przykład ewolucji pewnego pokemona (mnie) Foto x]jak widać osobnik ten od młodych lat lubił wszelakie używki redface ...ostro...to chyba mocne jo ? mrgreen ... tak jest mrgreen ...fajne zdjecie przyznaje... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|