|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:01 pm
hej ^__^ dodałam znowu fotki... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:25 pm
zjadłem znowu rybę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:43 pm
Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen a ryba zdrowa jest *tajniaczy sie na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:46 pm
Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen mniam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:47 pm
Aidanna Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen a ryba zdrowa jest *tajniaczy sie na niego* jakby była zdrowa to by żyła *wyciąga ręce w jej kierunku* a ja nimi menela dotykałem, chcesz polizać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:51 pm
Kukus Aidanna Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen a ryba zdrowa jest *tajniaczy sie na niego* jakby była zdrowa to by żyła *wyciąga ręce w jej kierunku* a ja nimi menela dotykałem, chcesz polizać? znaczy sie nie wszytskie ryby sa zdrowe... panga ma tluszcze, ktorych europejczyk nie trawi a maslana to wytwor manipulacji genetycznej wykonanej przez amerykanow, wiec napewno nie zdrowe... i nie... nie polize xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:52 pm
Dariia Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen mniam ^^ poszła z tym nosem spomiędzy moich zębów, bo poczęstuję igłą po nurze wahmbulance a my dziś udawaliśmy, że jesteśmy tramwajem wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:58 pm
Kukus Dariia Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen mniam ^^ poszła z tym nosem spomiędzy moich zębów, bo poczęstuję igłą po nurze http://img.photobucket.com/albums/v290/Kukus/R do M/niebieskoczerwieniprzewodnikiem.jpg[/img] wahmbulance a my dziś udawaliśmy, że jesteśmy tramwajem wahmbulance jechaliscie za tramwajem czy w tramwaj ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:59 pm
Aidanna Kukus Dariia Kukus zjadłem znowu rybę mrgreen mniam ^^ poszła z tym nosem spomiędzy moich zębów, bo poczęstuję igłą po nurze http://img.photobucket.com/albums/v290/Kukus/R do M/niebieskoczerwieniprzewodnikiem.jpg[/img] wahmbulance a my dziś udawaliśmy, że jesteśmy tramwajem wahmbulance jechaliscie za tramwajem czy w tramwaj ? jechali po torach tramwajowych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:00 pm
Aidanna Kukus wahmbulance a my dziś udawaliśmy, że jesteśmy tramwajem wahmbulance jechaliscie za tramwajem czy w tramwaj ? w 'cykora' z nim graliśmy... zjechałby nam z drogi, ale musieliśmy lecieć na bazę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:01 pm
EvilYuki Aidanna Kukus wahmbulance a my dziś udawaliśmy, że jesteśmy tramwajem wahmbulance jechaliscie za tramwajem czy w tramwaj ? jechali po torach tramwajowych. kilkanaście razy w ciągu dyżuru... już za którymś razem chodziłem po wozie i bilety sprawdzałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:02 pm
Kukus kilkanaście razy w ciągu dyżuru... już za którymś razem chodziłem po wozie i bilety sprawdzałem w sumie widzę praca ciekawa mrgreen jesteś, jak mniemam, sanitariuszem? Czy to dopiero jakieś praktyki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:03 pm
Kukus Aidanna Kukus wahmbulance a my dziś udawaliśmy, że jesteśmy tramwajem wahmbulance jechaliscie za tramwajem czy w tramwaj ? w 'cykora' z nim graliśmy... zjechałby nam z drogi, ale musieliśmy lecieć na bazę sad jaka szkoda emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:03 pm
EvilYuki w sumie widzę praca ciekawa mrgreen jesteś, jak mniemam, sanitariuszem? Czy to dopiero jakieś praktyki? ci, kurwa, dam 'sanitariusza'. ratownikiem medycznym jestem, faken.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:04 pm
Kukus EvilYuki w sumie widzę praca ciekawa mrgreen jesteś, jak mniemam, sanitariuszem? Czy to dopiero jakieś praktyki? ci, kurwa, dam 'sanitariusza'. ratownikiem medycznym jestem, faken. przepraszam T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|