|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:13 am
Powiadam wam iż Hanibal po drugiej stronie maski jest kozak.
>szuka sobie kogoś do zjedzenia<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:16 am
Terrorystka Frania Aidanna jak dobrze, ze ide jutro do teatru i nie trzeba sie uczyc niczego gonk u nas teatr jest po popoludniu..... ;p a babka z histy jest fest wymagajaca XD nasza tez... dzis chciala pytac, ale sie nam upieklo x3 na piatek sie naucze domokun bo inaczej nie pusci mnie durne fakultety domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:18 am
BeeWolf Powiadam wam iż Hanibal po drugiej stronie maski jest kozak. >szuka sobie kogoś do zjedzenia< *mryg mryg* prhalinę? >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:32 am
*je Porcję Warzyw*
no co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:33 am
Aidanna BeeWolf Powiadam wam iż Hanibal po drugiej stronie maski jest kozak. >szuka sobie kogoś do zjedzenia< *mryg mryg* prhalinę? >.>' Kop w żołąd co fikasz co fikasz, zjeść cię ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:39 am
EvilYuki *je Porcję Warzyw* no co tam? >Skrobie sobie na tarce jej piętę< no będzie z ciebie sałatka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:40 am
BeeWolf EvilYuki *je Porcję Warzyw* no co tam? >Skrobie sobie na tarce jej piętę< no będzie z ciebie sałatka. dziekuje, ze mi zeskrobujesz zrogowaciala skóre z piec, jakbyś mi mogl jeszcze pomalowac paznokcie, to byloby pięknie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:47 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf Powiadam wam iż Hanibal po drugiej stronie maski jest kozak. >szuka sobie kogoś do zjedzenia< *mryg mryg* prhalinę? >.>' Kop w żołąd co fikasz co fikasz, zjeść cię ? a fikam! A co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:47 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki *je Porcję Warzyw* no co tam? >Skrobie sobie na tarce jej piętę< no będzie z ciebie sałatka. dziekuje, ze mi zeskrobujesz zrogowaciala skóre z piec, jakbyś mi mogl jeszcze pomalowac paznokcie, to byloby pięknie :3 >Mięsko, krew, ... o Kostka< >Skrobie dalej ...<
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:53 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf EvilYuki *je Porcję Warzyw* no co tam? >Skrobie sobie na tarce jej piętę< no będzie z ciebie sałatka. dziekuje, ze mi zeskrobujesz zrogowaciala skóre z piec, jakbyś mi mogl jeszcze pomalowac paznokcie, to byloby pięknie :3 >Mięsko, krew, ... o Kostka< >Skrobie dalej ...<
mrgreen nie skrob mnie TT jestem niesmaczna, tłusta taka i w ogole... TT oddam Ci mojego psa, on bedzie smaczny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:53 am
Z ciebie zrobimy szaszłyki ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:56 am
EvilYuki nie skrob mnie TT jestem niesmaczna, tłusta taka i w ogole... TT oddam Ci mojego psa, on bedzie smaczny 3nodding a czy ja wyglądam tobie na Wietnamczyka ? nie.! Tak więc zjem ciebie a nie psa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:58 am
BeeWolf EvilYuki nie skrob mnie TT jestem niesmaczna, tłusta taka i w ogole... TT oddam Ci mojego psa, on bedzie smaczny 3nodding a czy ja wyglądam tobie na Wietnamczyka ? nie.! Tak więc zjem ciebie a nie psa. jestes tym co jesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|