|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 1:56 pm
Cremmy BeeWolf Nom procek monitor ram itd to zbędniki przereklamowane. Fakt, lepsza kartka papieru i dlugopis albo comodore XD Poniekąd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 1:56 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf sprobuj studiować wydajnie prawo bez drukarki, albo robić to co robie "tajemnica" bez nagrywarki. ja ostatnio wywalilam dwa kartony notatek i ustaw... a to tylko z zeszlego roku.... drugie tyle z tego semestru mam w szafce xd no widzisz, a ja dopiero sie zabrałem za drukowanie xD mrgreen to moze trzeba bylo kupic ze trzy opakowania tuszu na zapas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 1:59 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf sprobuj studiować wydajnie prawo bez drukarki, albo robić to co robie "tajemnica" bez nagrywarki. ja ostatnio wywalilam dwa kartony notatek i ustaw... a to tylko z zeszlego roku.... drugie tyle z tego semestru mam w szafce xd no widzisz, a ja dopiero sie zabrałem za drukowanie xD mrgreen to moze trzeba bylo kupic ze trzy opakowania tuszu na zapas wink tuner w sklepie 180zł na allego wkład na maxa 40zł Tak wiec kupie na Allegro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 3:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 3:38 am
Hell'oh, daughter of the devil twisted
(24 hours later lol)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 4:35 am
*chłoszcze go po rękach* Nie dłub, dłubaczu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 4:39 am
`Amelia` *chłoszcze go po rękach* Nie dłub, dłubaczu! >ale ja dłubać muszę bo inaczej sie uduszę< Rise Against - [Siren Song of The Counter Culture CD1 #03] Life Less Frightening
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 5:54 am
>popija browarka i czyta prawo karne<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 6:33 am
*pije wodę minaralną i buszuje po necie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 7:57 am
ooooch nie! taka cudna pogoda a ja sie musze uczuć o jakichś świętopełkach i svenach widłobrodych! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:05 am
jak dobrze, ze ide jutro do teatru i nie trzeba sie uczyc niczego gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:07 am
Aidanna jak dobrze, ze ide jutro do teatru i nie trzeba sie uczyc niczego gonk u nas teatr jest po popoludniu..... ;p a babka z histy jest fest wymagajaca XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 8:11 am
dobra.. zabieram sie za ta histe..... ciaociao.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|