|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:00 am
BeeWolf >szczypię ją w zadek< mrgreen *piszczy* ić sobie TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:02 am
EvilYuki BeeWolf >szczypię ją w zadek< mrgreen *piszczy* ić sobie TT >smutno przesuwa się w kont< >siada w cieniu i udaje, że go nie ma<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:04 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf >szczypię ją w zadek< mrgreen *piszczy* ić sobie TT >smutno przesuwa się w kont< >siada w cieniu i udaje, że go nie ma< *siada na fotelu i zaczyna czytać "Dżumę"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:06 am
EvilYuki *siada na fotelu i zaczyna czytać "Dżumę"* *gapi się na nią beznamiętnym wzrokiem i zaczyna żuć okładkę książki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:08 am
`Amelia` EvilYuki *siada na fotelu i zaczyna czytać "Dżumę"* *gapi się na nią beznamiętnym wzrokiem i zaczyna żuć okładkę książki*>Gapi się na jej pupę, no i na to jak żuje okładkę owej książki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:09 am
http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/ari-chan.jpg
dla ariellechan 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:09 am
`Amelia` EvilYuki *siada na fotelu i zaczyna czytać "Dżumę"* *gapi się na nią beznamiętnym wzrokiem i zaczyna żuć okładkę książki* *morduje ja wzrokiem* to stara ksiazka jest, prawie historyczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:10 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf >szczypię ją w zadek< mrgreen *piszczy* ić sobie TT >smutno przesuwa się w kont< >siada w cieniu i udaje, że go nie ma< 6*niweluje cień przy pomocy lampki*
*siada Bee na głowie i bawi się jego... no... włosami*9 cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:12 am
EvilYuki `Amelia` EvilYuki *siada na fotelu i zaczyna czytać "Dżumę"* *gapi się na nią beznamiętnym wzrokiem i zaczyna żuć okładkę książki* *morduje ja wzrokiem* to stara ksiazka jest, prawie historyczna. *rekwiruje książkę i zanosi ją do muzeum sztuki prehistorycznej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:31 am
*zdjecie* czy może byc takie połączenie ninja ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:33 am
jestem absolutnie przeciw.
jesli gora jest w paski, ciapki, kropki, misie, dol musi byc gladki - i odwrotnie. inaczej jest przeladowane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:34 am
ariellechan  czy może byc takie połączenie ninja ninja question nie wiem... mussz dac wiecej danych -> zdjecie majtek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 11:35 am
EvilYuki jestem absolutnie przeciw. jesli gora jest w paski, ciapki, kropki, misie, dol musi byc gladki - i odwrotnie. inaczej jest przeladowane. tak jak sądziłam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|