|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:14 am
a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:16 am
Omega Sun a dobrze, calkiem przyjemnie smile Rano na domowym seansie SPA a potem na gotowaniu, za 2 godzinki wychodze. Postanowilam spedzic sobote na calkowitym lenistwie ( zaraz zaplace siostrze, zeby mi posprzatala pokoj i w ogole bedzie super) A Wam? dlaczego ja musze bratu za darmo sprzatac T_______T Ja niestety za duzo lenistwa dzis nie mam, ciagle ktos zagania do drobnych prac XP Cieplo przyszlo... chyba jutro wyjde na rower, albo jakies rolki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:19 am
Lavagetas_heqetai a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach... to ja sie naucze za Ciebie, a Ty za mnie napisz prace licencjacka, bo ja nijak nie mam weny xd Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:20 am
Lavagetas_heqetai a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach... ekh ... no ladnie Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:20 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach... to ja sie naucze za Ciebie, a Ty za mnie napisz prace licencjacka, bo ja nijak nie mam weny xd Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink a o czym piszesz? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:23 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach... ekh ... no ladnie Xd nie prosilem sie- mamy troche podjaranego wykładowce. ostatnio porównał seks do wina. Wg niego to ta sama przyjemnosc tylko seks trwa nieco dłużej. ;D chociaz zalezy kto pije bo to roznie moze byc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:23 am
Omega Sun Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink gdyby to jeszcze on mial mi z czego zaplacic XDD Ciagle tylko odemnie "pozycza" - czasem czuje sie jak jakas mama XP Pasozyt scream a ja nie potrafie odmawiac talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:26 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink gdyby to jeszcze on mial mi z czego zaplacic XDD Ciagle tylko odemnie "pozycza" - czasem czuje sie jak jakas mama XP Pasozyt scream a ja nie potrafie odmawiac talk2hand khym, pozycz stówe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:30 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach... to ja sie naucze za Ciebie, a Ty za mnie napisz prace licencjacka, bo ja nijak nie mam weny xd Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink a o czym piszesz? ;> o napasci na funkcjonariusza......................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:31 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Omega Sun Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink gdyby to jeszcze on mial mi z czego zaplacic XDD Ciagle tylko odemnie "pozycza" - czasem czuje sie jak jakas mama XP Pasozyt scream a ja nie potrafie odmawiac talk2hand khym, pozycz stówe mrgreen a na co? < zapomniała dodać, że zawsze muszę poznać powód XDDDDD> ... czy my rozmawiamy na temat sexu i pieniedzy czy to znowu moja chora spaczona wyobraznia...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:31 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai a ja od rana sie ucze- aktualnie mam przerwe- a potem znow czytanie. Tym razem 'Uczta' i 'Obrona Sokratesa' Platona. esz żebym jeszcze musiał czytać o poczatkujacych gejach... to ja sie naucze za Ciebie, a Ty za mnie napisz prace licencjacka, bo ja nijak nie mam weny xd Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink a o czym piszesz? ;> o napasci na funkcjonariusza...................................... ale... że co? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:33 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Omega Sun Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink gdyby to jeszcze on mial mi z czego zaplacic XDD Ciagle tylko odemnie "pozycza" - czasem czuje sie jak jakas mama XP Pasozyt scream a ja nie potrafie odmawiac talk2hand khym, pozycz stówe mrgreen a na co? < zapomniała dodać, że zawsze muszę poznać powód XDDDDD> ... czy my rozmawiamy na temat sexu i pieniedzy czy to znowu moja chora spaczona wyobraznia...?nie mam sie w co wysmarkac mrgreen eek emm... nie, tym razem to twoja wyobraznia (kurde nawet JA nie pomyslalem sobie o czyms zbereznym)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:36 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin, to sie zbuntuj i opracuj cennik wink gdyby to jeszcze on mial mi z czego zaplacic XDD Ciagle tylko odemnie "pozycza" - czasem czuje sie jak jakas mama XP Pasozyt scream a ja nie potrafie odmawiac talk2hand znam to, ode mnie tak rodzice pozyczaja xd Temu trzymam kase w banku, zeby mnie nie kusilo pozyczac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:37 am
Lavagetas_heqetai nie mam sie w co wysmarkac mrgreen eek emm... nie, tym razem to twoja wyobraznia (kurde nawet JA nie pomyslalem sobie o czyms zbereznym) myslisz, ze jestesmy tak bogaci, ze ja drukuje te pieniadze! bla bla bla... Wiecej Ci nie pozycze! < daje mu stowke> emo chyba pojde do psychiatry eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie mam sie w co wysmarkac mrgreen eek emm... nie, tym razem to twoja wyobraznia (kurde nawet JA nie pomyslalem sobie o czyms zbereznym) myslisz, ze jestesmy tak bogaci, ze ja drukuje te pieniadze! bla bla bla... Wiecej Ci nie pozycze! < daje mu stowke> emo chyba pojde do psychiatry eek no co- zartowalem, brakuje mi na działke....
pojde z tobą mrgreen (ale gdzie indziej xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|