|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:21 am
Pisarz (nie wiem czy to tylko u mnie ale) zauwazyliscie ze teraz jakos mniek kasiorki wchodzi z postowania i łazenia po gai? O.o Mi wchodzi normalnie, nawet się dziwie że tak dużo zarobiłam w kilka dni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:22 am
Pisarz (nie wiem czy to tylko u mnie ale) zauwazyliscie ze teraz jakos mniej kasiorki wchodzi z postowania i łazenia po gai? O.o chyba masz rację, bo mi nabija dziennie ok. 500g za wszystko, a kiedyś miałam tyle za same przeglądanie stron xp No i popsuli płatne reklamy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:22 am
hej hej wszystkim i kazdemu z osobna 4laugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:23 am
Omega Sun Pisarz (nie wiem czy to tylko u mnie ale) zauwazyliscie ze teraz jakos mniej kasiorki wchodzi z postowania i łazenia po gai? O.o chyba masz rację, bo mi nabija dziennie ok. 500g za wszystko, a kiedyś miałam tyle za same przeglądanie stron xp No i popsuli płatne reklamy sweatdrop Klikania w reklamy brakuje, bo to sporo dawało xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:24 am
Omega Sun Pisarz (nie wiem czy to tylko u mnie ale) zauwazyliscie ze teraz jakos mniej kasiorki wchodzi z postowania i łazenia po gai? O.o chyba masz rację, bo mi nabija dziennie ok. 500g za wszystko, a kiedyś miałam tyle za same przeglądanie stron xp No i popsuli płatne reklamy sweatdrop no wlasnie, nie mozna zarabiac na sponsorach sweatdrop akurat wtedy kiedy koncze quest i brak mi 400g ktore normalnie zarabiałem w jakies 2 dni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:25 am
Pisarz Omega Sun Pisarz (nie wiem czy to tylko u mnie ale) zauwazyliscie ze teraz jakos mniej kasiorki wchodzi z postowania i łazenia po gai? O.o chyba masz rację, bo mi nabija dziennie ok. 500g za wszystko, a kiedyś miałam tyle za same przeglądanie stron xp No i popsuli płatne reklamy sweatdrop no wlasnie, nie mozna zarabiac na sponsorach sweatdrop akurat wtedy kiedy koncze quest i brak mi 400g ktore normalnie zarabiałem w jakies 2 dni xp Hieh... ja zarobiłam w dwa dni 2k i nie wiem jak tego dokonałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:28 am
o własnie zauwazylem ze tu mozna dziennik prowadzic hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:29 am
Pisarz o własnie zauwazylem ze tu mozna dziennik prowadzic hehe biggrin Nyo 3nodding wreszcie aktywowali. Tylko nierozumiem co to dajie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:31 am
Pisarz o własnie zauwazylem ze tu mozna dziennik prowadzic hehe biggrin eek już działa? widziałam go przedwczoraj (a konkretnie wczraj w nocy), ale nie dało się włączyć xp To chyba po prostu taki blog w którym można się podzielić przemyśleniami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:31 am
Sei chan Pisarz o własnie zauwazylem ze tu mozna dziennik prowadzic hehe biggrin Nyo 3nodding wreszcie aktywowali. Tylko nierozumiem co to dajie xp prywatne forum gdzie nie wejda nieporzadane osoby wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:33 am
Oświeciłby mnie ktoś, jak zadotowac gaia, po przez karte kredytową, bo sie niezbyt orientuję xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:33 am
Omega Sun Pisarz o własnie zauwazylem ze tu mozna dziennik prowadzic hehe biggrin eek już działa? widziałam go przedwczoraj (a konkretnie wczraj w nocy), ale nie dało się włączyć xp To chyba po prostu taki blog w którym można się podzielić przemyśleniami chyba jestem za leniwy zeby takowy prowadzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:35 am
Sei chan Oświeciłby mnie ktoś, jak zadotowac gaia, po przez karte kredytową, bo sie niezbyt orientuję xp ja sie w to nie bawie niestety sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 3:36 am
Sei chan Oświeciłby mnie ktoś, jak zadotowac gaia, po przez karte kredytową, bo sie niezbyt orientuję xp chyba trzeba mieć konto dolarowe, bo nie wiem czy przyjmują obcą walutę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|