|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 9:56 am
zuzika o. Arielka ;P siema-siema (tu jeszcze gdzieś jakiś Opcuch się pałętał xD) hej na pewno zaraz skądś wylezie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:01 am
ariellechan zuzika o. Arielka ;P siema-siema (tu jeszcze gdzieś jakiś Opcuch się pałętał xD) hej na pewno zaraz skądś wylezie ninja ach...jak taki...taki... ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:04 am
zuzika ariellechan zuzika o. Arielka ;P siema-siema (tu jeszcze gdzieś jakiś Opcuch się pałętał xD) hej na pewno zaraz skądś wylezie ninja ach...jak taki...taki... ninja ninja ninja no właśnie 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:16 am
ariellechan no właśnie 3nodding ninja xD właśnie-właśnie ninja chyba tu nikogo nie ma... oprócz nas... chyba, że ktoś się czai gdzieś... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:17 am
zuzika ariellechan no właśnie 3nodding ninja xD właśnie-właśnie ninja chyba tu nikogo nie ma... oprócz nas... chyba, że ktoś się czai gdzieś... whee chyba wszyscy poszli, ale dzisiaj event się zaczyna więc może potem będzie więcej osób 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:20 am
ariellechan zuzika ariellechan no właśnie 3nodding ninja xD właśnie-właśnie ninja chyba tu nikogo nie ma... oprócz nas... chyba, że ktoś się czai gdzieś... whee chyba wszyscy poszli, ale dzisiaj event się zaczyna więc może potem będzie więcej osób 3nodding jaki event??? chyba za tydzień? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:22 am
zuzika ariellechan zuzika ariellechan no właśnie 3nodding ninja xD właśnie-właśnie ninja chyba tu nikogo nie ma... oprócz nas... chyba, że ktoś się czai gdzieś... whee chyba wszyscy poszli, ale dzisiaj event się zaczyna więc może potem będzie więcej osób 3nodding jaki event??? chyba za tydzień? wink a no tak rzeczywiście sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:51 am
my siem chyba jeszcze nie znany... milo mi Iael jestem ;9
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 10:53 am
Iael my siem chyba jeszcze nie znany... milo mi Iael jestem ;9 no chyba nie, Ariellechan whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 11:00 am
ninja
*przeglada zawartosc szafek w poszukiwaniu czegos slodkiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 11:06 am
Omega Sun ninja *przeglada zawartosc szafek w poszukiwaniu czegos slodkiego* *wcina feerrer rosche* (czy jak sie tam to pisze xd ) >3>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 11:35 am
Aidanna Omega Sun ninja *przeglada zawartosc szafek w poszukiwaniu czegos slodkiego* *wcina feerrer rosche* (czy jak sie tam to pisze xd ) >3> z pewnością nie tak rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|