|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:52 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* coś masz na twarzy, nieczepiając się ale powinnaś iść do specjalisty bo nie wiadomo co to co to urosło, notabene nie tak bardzo rzuca się w oczy. mrgreen 4laugh nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink Nie powiesz mi, ze nie chciała byś dostać od swojego jedynego kwiatów i soczystego buziaka z okazji ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:53 am
Adwokat Kozy EvilYuki nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink taak.. codziennie rano mowie sobie to samo.. piekny i kwitnaczy.. ponoc w klamstwo powtazane 1000 razy mozna w koncu uwierzyc mrgreen Ja codziennie rano nawet w lusterko nie patrze. w ogole dzien kobiet to komunistyczne swieto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:54 am
EvilYuki Adwokat Kozy EvilYuki nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink taak.. codziennie rano mowie sobie to samo.. piekny i kwitnaczy.. ponoc w klamstwo powtazane 1000 razy mozna w koncu uwierzyc mrgreen a widzisz, a ja nie musze mówić, po prostu jestem mrgreen masz to szczescie.. juz uwierzylas smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:55 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* coś masz na twarzy, nieczepiając się ale powinnaś iść do specjalisty bo nie wiadomo co to co to urosło, notabene nie tak bardzo rzuca się w oczy. mrgreen 4laugh nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink Nie powiesz mi, ze nie chciała byś dostać od swojego jedynego kwiatów i soczystego buziaka z okazji ? buziaka - zawsze, kwiaty - niekoniecznie. Buzi dostanę siedemnastego, gdy ukochany przyjedzie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Adwokat Kozy EvilYuki nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink taak.. codziennie rano mowie sobie to samo.. piekny i kwitnaczy.. ponoc w klamstwo powtazane 1000 razy mozna w koncu uwierzyc mrgreen Ja codziennie rano nawet w lusterko nie patrze. w ogole dzien kobiet to komunistyczne swieto. a dupszysz i tyle.. na calym swiecie je obchodza.. bo niby czemu nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Adwokat Kozy EvilYuki nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink taak.. codziennie rano mowie sobie to samo.. piekny i kwitnaczy.. ponoc w klamstwo powtazane 1000 razy mozna w koncu uwierzyc mrgreen Ja codziennie rano nawet w lusterko nie patrze. w ogole dzien kobiet to komunistyczne swieto. stare de facto należysz do RP ... mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:57 am
Dora, ja spadam do Iaela przekonywac go o jego skrywanej i nieswiadomej odmiennosci seksualnej.. trzymcie sie piekni i brzydcy, wszystkiego naj laseczki wink bez was swiat bylby w 100% chujowy lol cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:57 am
Adwokat Kozy masz to szczescie.. juz uwierzylas smile no właśnie, i jestem sobie szczęsliwa :3 *idzie bazgrać opczego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:58 am
Adwokat Kozy a dupszysz i tyle.. na calym swiecie je obchodza.. bo niby czemu nie wink jestem kobieta tylko w 60%... Poza tym co to za swieto spedzone na uczelni, gdzie musze zakuwac dendrologie...z moimi urodzinami bylo tak samo...dzien jak kazdy inny. Bee- no to na RP powinna byc orgia z okazji dnia kobiet moim zdaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:59 am
Adwokat Kozy Dora, ja spadam do Iaela przekonywac go o jego skrywanej i nieswiadomej odmiennosci seksualnej.. trzymcie sie piekni i brzydcy, wszystkiego naj laseczki wink bez was swiat bylby w 100% chujowy lol cool Za ta wypowiedz powinienes zostac nabity na pal. conajmniej 10 razy ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 6:02 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy Dora, ja spadam do Iaela przekonywac go o jego skrywanej i nieswiadomej odmiennosci seksualnej.. trzymcie sie piekni i brzydcy, wszystkiego naj laseczki wink bez was swiat bylby w 100% chujowy lol cool Za ta wypowiedz powinienes zostac nabity na pal. conajmniej 10 razy == i tu właśnie bierze mnie zaduma czy przypadkiem nie sprawiło by mu to rozkoszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 6:03 am
Kukus Delein the Wildest Adwokat Kozy Dora, ja spadam do Iaela przekonywac go o jego skrywanej i nieswiadomej odmiennosci seksualnej.. trzymcie sie piekni i brzydcy, wszystkiego naj laseczki wink bez was swiat bylby w 100% chujowy lol cool Za ta wypowiedz powinienes zostac nabity na pal. conajmniej 10 razy == i tu właśnie bierze mnie zaduma czy przypadkiem nie sprawiło by mu to rozkoszy xd Jakby stracil jajca to dopiero bylaby rozkosz... Okej, to ja lecem...drzewa czekaja...trzymta kciuki... *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 6:05 am
Delein the Wildest Bee- no to na RP powinna byc orgia z okazji dnia kobiet moim zdaniem będzie ale wieczorem, coby nam było bardziej nastrojowo. Po za tym źle się przygotowałem, in spe [w przyszłości] będzie o wiele lepiej, bo już wiem jakie oczekiwania macie od zwierzchnika. Rise Against - [Siren Song of The Counter Culture CD1 #04] Paper Wings
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 6:08 am
Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest Adwokat Kozy Dora, ja spadam do Iaela przekonywac go o jego skrywanej i nieswiadomej odmiennosci seksualnej.. trzymcie sie piekni i brzydcy, wszystkiego naj laseczki wink bez was swiat bylby w 100% chujowy lol cool Za ta wypowiedz powinienes zostac nabity na pal. conajmniej 10 razy == i tu właśnie bierze mnie zaduma czy przypadkiem nie sprawiło by mu to rozkoszy xd Jakby stracil jajca to dopiero bylaby rozkosz... Okej, to ja lecem...drzewa czekaja...trzymta kciuki... *puff* LEĆ Motylu leć i nie daj się nago i okryto nasiennym kaszalotom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|