|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:24 am
BeeWolf Zostań jak kot opcego dendrofilem, to się tobie spodoba. oi! na powitanie, i szczyp w tyłek Dziką z okazji dnia kobiet.  Ooo jak milo *^^* Dendrofilka to ja jestem, jak nie musze uczyc sie nazw lacinskich na 4 godziny przed kolosem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:24 am
Delein the Wildest Omi- nie wiem, czy w bibliotece mozna, ale chyba glos jest wylaczony, to sprobuje ^^ to tylko jakas reklama, po co Ci dzwiek wink wlacz w drugim oknie i niech sobie tam leci, nawet nie musisz na niego patrzec, wazne zeby nie przewijac. Potem sie uaktywni link z kroliczkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:27 am
BeeWolf Zostań jak kot opcego dendrofilem, to się tobie spodoba. oi! na powitanie, i szczyp w tyłek Dziką z okazji dnia kobiet. bo cie zdeziele bochenkiem krojonego chleba... oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:28 am
Adwokat Kozy BeeWolf Zostań jak kot opcego dendrofilem, to się tobie spodoba. oi! na powitanie, i szczyp w tyłek Dziką z okazji dnia kobiet. bo cie zdeziele bochenkiem krojonego chleba... oi nie marnuj chleba...ja chetnie zjem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:29 am
Delein the Wildest nie marnuj chleba...ja chetnie zjem... mam serduszka se do ciebie mam.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:30 am
Adwokat Kozy BeeWolf Zostań jak kot opcego dendrofilem, to się tobie spodoba. oi! na powitanie, i szczyp w tyłek Dziką z okazji dnia kobiet. bo cie zdeziele bochenkiem krojonego chleba... oi To było by bardzo interesujące przeżycie i co najważniejsze nie czerstwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:31 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest nie marnuj chleba...ja chetnie zjem... mam serduszka se do ciebie mam.. smile Oo...belkoczesz.. A te serduszka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:37 am
*wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:38 am
EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* A mama mowila, ze sie wyciera nos jak sie smarknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:39 am
EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* gonk gonk aaaaahhhhh!! It's a ghoul!! Run for your lives!!! gonk gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:42 am
EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* coś masz na twarzy, nieczepiając się ale powinnaś iść do specjalisty bo nie wiadomo co to co to urosło, notabene nie tak bardzo rzuca się w oczy. mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:48 am
BeeWolf EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* coś masz na twarzy, nieczepiając się ale powinnaś iść do specjalisty bo nie wiadomo co to co to urosło, notabene nie tak bardzo rzuca się w oczy. mrgreen 4laugh nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:49 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki *wchodzi na gidliepo cichutku, by nikt nie zobaczył, że ma na twarzy zieloną maseczkę* coś masz na twarzy, nieczepiając się ale powinnaś iść do specjalisty bo nie wiadomo co to co to urosło, notabene nie tak bardzo rzuca się w oczy. mrgreen 4laugh nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink Ja bym sobie peeling zrobila, ale jak ktos od 7:30 do 20:00 musi siedziec na uczelni, to niby kiedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:51 am
EvilYuki nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink taak.. codziennie rano mowie sobie to samo.. piekny i kwitnaczy.. ponoc w klamstwo powtazane 1000 razy mozna w koncu uwierzyc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 5:52 am
Adwokat Kozy EvilYuki nic mi nie urosło, za to teraz po zmyciu maseczki jestem piękna i kwitnąca mrgreen to jest dzień kobiet - długa kąpiel z olejkami i maseczka, a nie jakieś zwiędłe tulipany wink taak.. codziennie rano mowie sobie to samo.. piekny i kwitnaczy.. ponoc w klamstwo powtazane 1000 razy mozna w koncu uwierzyc mrgreen a widzisz, a ja nie musze mówić, po prostu jestem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|