|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 07, 2007 2:18 pm
`Amelia` BeeWolf Twoi znajomi używają dziwnych słów ... nie znam osobiście nikogo kto tak dziwnie mówi ... ale wiesz, że jestem dziwak. ej , ale ja to w radiu z rok temu słyszałam ;P jak nie dwa... xd Beeczko: znasz... choćby Tuśkę... a zasadniczo, to tak mówiono dwa lata temu... teraz jest 'edżi', 'glami', a niekiedy 'barbi'... jakby nie było, jest obciachowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 07, 2007 2:24 pm
Kukus `Amelia` BeeWolf Twoi znajomi używają dziwnych słów ... nie znam osobiście nikogo kto tak dziwnie mówi ... ale wiesz, że jestem dziwak. ej , ale ja to w radiu z rok temu słyszałam ;P jak nie dwa... xd Beeczko: znasz... choćby Tuśkę... a zasadniczo, to tak mówiono dwa lata temu... teraz jest 'edżi', 'glami', a niekiedy 'barbi'... jakby nie było, jest obciachowo dziękujemy Ci, Kuksie, za doinformowanie nas w tej jakże istotnej dziedzinie życia, jaką jest lans xd
Bee, bierz przykład z Kukusa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 07, 2007 2:36 pm
`Amelia` Kukus `Amelia` BeeWolf Twoi znajomi używają dziwnych słów ... nie znam osobiście nikogo kto tak dziwnie mówi ... ale wiesz, że jestem dziwak. ej , ale ja to w radiu z rok temu słyszałam ;P jak nie dwa... xd Beeczko: znasz... choćby Tuśkę... a zasadniczo, to tak mówiono dwa lata temu... teraz jest 'edżi', 'glami', a niekiedy 'barbi'... jakby nie było, jest obciachowo dziękujemy Ci, Kuksie, za doinformowanie nas w tej jakże istotnej dziedzinie życia, jaką jest lans xd
Bee, bierz przykład z Kukusa mrgreen KUKUSIKU dziękuje tobie za zapoznanie mnie z tym syfem, czuje sie teraz niefajnie znając te one, notabene Tuśka to fenomen na skale krajową. Lisico:Wole nie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 1:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 1:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:18 am
nie no spoko, jak zwykle masz tempo, a ja za 10 minut ide na wyklad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:19 am
Delein the Wildest nie no spoko, jak zwykle masz tempo, a ja za 10 minut ide na wyklad. nie bylo mnie w ogole przy kompie wiec nie fochuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:21 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest nie no spoko, jak zwykle masz tempo, a ja za 10 minut ide na wyklad. nie bylo mnie w ogole przy kompie wiec nie fochuj. Przy komorce tez cie nie bylo? Ok ja uciekam...do zgadania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:23 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy Delein the Wildest nie no spoko, jak zwykle masz tempo, a ja za 10 minut ide na wyklad. nie bylo mnie w ogole przy kompie wiec nie fochuj. Przy komorce tez cie nie bylo? Ok ja uciekam...do zgadania. bylem przy komorce ale bylem tez kuzwa zajety.. pomysl czasem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 3:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 3:19 am
Bee, a Ty z zoo sie urwałeś? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 3:26 am
*wylazi z lozka* czesc ninja *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 3:36 am
Omega Sun *wylazi z lozka* czesc ninja *ziewa* ninja skad masz kroliczka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|