Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27725 27726 27727 27728 27729 27730 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:33 am

BeeWolf

... chciałem wyprowadzić ciebie w zakłopotanie generale.
Czy udało mi się chodź by troszkę ?

02 rise against [injection]-3:20

Otóż udało się, moja Ekscelencjo.
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:33 am

opcy
czesc Omi i Juka.. heart

czesc tepaki..

//edit: oho.. nikogo nie ma.. co za zaskoczenie..

czesc Opcuchu smile

Omega Sun
Captain

racqel

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:35 am

Omega Sun
racqel
Omega Sun
ninja

edit: no tak.. nikogo nie ma

Dżemdobry pani.

Kocur się odzywa?
Nie zaniedbuje?

odzywa i raczej nie zaniedbuje smile
Tylko sprawdzam czy się brat dobrze zachowuje...
wink
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:35 am

racqel
Otóż udało się, moja Ekscelencjo.
osz.. jest i generalissimus..

witam..

A Silver Mt. Zion - [This Is Our Punk Rock, Thee Rusted Satellites Gather + Sing #01] Sow Some Lonesome Corners So Many Flowers Bloom [16:27]

opcy

zuzika

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:38 am

i ja też jestem ninja witam
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:40 am

zuzika
i ja też jestem ninja witam
jupi.

opcy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 11:41 am

racqel
Tylko sprawdzam czy się brat dobrze zachowuje...
wink

dobrze dobrze smile
Troche zabiegany jest ostatnio, ale ogolnie wszystko jest w porzadku smile
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 12:43 pm

to i tyle nocnego gadania, ja oglądam meczyk - sposób w jacy irlandzcy spikerzy komentują mecz jest po prostu przesmieszny...

Nie to żebym był jakimś wielkim fanem piłki kopanej, ale gdy grają takie drużyny to aż się miło patrzy, poza tym zostały mi jakieś przyzwyczajenia z Brytfanii...

racqel

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 12:52 pm

xTriticosecale
EvilYuki
jednym z wyjsc jest nei caly komplet mundurkow a kamizelka, taki sweterek w serek bez rekawow z logo szkoly, ktory by sie zakladalo na co sie chce. taki cos nie moze byc drozsze niz te 50 zlotych. biala koszula w lumpeksie to wydatek kilku zlotych, wiem, bo sama lubie sie ubierac w takich sklepach. I nie bedzie zle.
mhmm miej 600 zł miesięcznie na wszystkie potrzeby i wyżywienie 4 osób
kurde, my swoje a ty swoje, przerażasz mnie... Omi pisala, że mundurki dla takich biednych dzieci będą kupowane przez szkołę, bo 600 złotych na 4 osoby to już jest patologia i naprawdę mało kto ma takie warunki.
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 1:01 pm

EvilYuki
xTriticosecale
EvilYuki
jednym z wyjsc jest nei caly komplet mundurkow a kamizelka, taki sweterek w serek bez rekawow z logo szkoly, ktory by sie zakladalo na co sie chce. taki cos nie moze byc drozsze niz te 50 zlotych. biala koszula w lumpeksie to wydatek kilku zlotych, wiem, bo sama lubie sie ubierac w takich sklepach. I nie bedzie zle.
kurde, my swoje a ty swoje, przerażasz mnie... Omi pisala, że mundurki dla takich biednych dzieci będą kupowane przez szkołę, bo 600 złotych na 4 osoby to już jest patologia i naprawdę mało kto ma takie warunki.
ale i tak dla wszystkich takich osób szkoły i opieka socjalna nie kupi mundurków, znam to z autopsji stressed

xTriticosecale

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 1:09 pm

racqel
to i tyle nocnego gadania, ja oglądam meczyk - sposób w jacy irlandzcy spikerzy komentują mecz jest po prostu przesmieszny...

Nie to żebym był jakimś wielkim fanem piłki kopanej, ale gdy grają takie drużyny to aż się miło patrzy, poza tym zostały mi jakieś przyzwyczajenia z Brytfanii...

A tak poza tym co u Ciebie Raq? Jak Ci sie zyje na obczyznie?
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 1:11 pm

xTriticosecale
ale i tak dla wszystkich takich osób szkoły i opieka socjalna nie kupi mundurków, znam to z autopsji stressed
oh! napisz o tym list do 'Jestem'

opcy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 1:13 pm

xTriticosecale

przy dochodach rzedu 600zl mozna sie starac o szereg zapomog. Na poczatku roku biedne rodziny dostaja je chociazby z urzedow miasta czy zakladow pracy (tylko trzeba sie troche nachodzic i zainteresowac jesli komus zalezy), a czasem nawet sama szkola funduje dzieciom np obiady albo ksiazki (bo szkoly dostaja gratisowe komplety). Nie wierze, ze przy obowiazkowych mundurkach ktos zostalby bez mundurka tudziez bez srodkow na niego. W budzecie panstwa zawsze jest rezerwa na wypadek jakiejs dziwnej ustawy.
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 1:29 pm

Omega Sun
xTriticosecale
EvilYuki

przy malych dzieciach, to moze byc problem, ale taki nastolatek moze sobie spokojnie sam dorobic.

Zacytuje z tejże okazji tekst pewnej piosenki, notabene bardzo pasujący do sytuacji.
hym hym mimimimi....

"mam dwie lewe ręce, robić nie chce wcale [...]"

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

`Amelia`

PostPosted: Tue Mar 06, 2007 4:01 pm

Razem z Marilynem Mansonem życzę Wam...
sweet dreams... twisted
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27725 27726 27727 27728 27729 27730 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games